as pasisiuvau savo svajoniu suknele
nu man tai ji nereali, niekas pasaulyje tokios neturi ir speju labai daug kam ji net nepatiktu bet man ji pati paciausia. sumo0kejau 2200lt bet labai kokybiska.atlasas parvestas is Emyratu siuvineta svarovski kristalais ziaugiuosi kad dar taip pigiai apsejau nes sake 3000lt kainuos nes vien siuvinejimas kiek kainuoja ,juk ranku darbas

QUOTE(anileva @ 2006 05 22, 21:14)
nu man tai ji nereali, niekas pasaulyje tokios neturi ir speju labai daug kam ji net nepatiktu bet man ji pati paciausia. sumo0kejau 2200lt bet labai kokybiska.atlasas parvestas is Emyratu siuvineta svarovski kristalais ziaugiuosi kad dar taip pigiai apsejau nes sake 3000lt kainuos nes vien siuvinejimas kiek kainuoja ,juk ranku darbas

O gal galėtum mums ją parodyt

Sveikutes,as kaip tik istekejau si sestadieni.
Buvau issinuomavusi suknute Marijampoleje uz 350 lt,bet man ji buvo tikrai grazi,tokia paprasta ir kartu prabangi.
Buvo ten daug sukneliu uz zymiai aukstesnes kainas,prilygstancias didiesiems miestams,taciau toji uz 350 man is karto istrigo.Tad suknutes grozi nevisada apsrendzia dideli pinigai.

QUOTE(lineva @ 2006 05 23, 13:16)
merginos tai laukiam jūsų suknelių foto

QUOTE(anileva @ 2006 05 22, 21:14)

jo,butu tikrai smalsu pamatyti,nes kainyte tai nemenka

nbemoku ikelti o ir kompe neturiu

QUOTE(anileva @ 2006 05 31, 22:22)
Tai iš kur tada keli? Ne jei kompe turi atsiusk i el.pasta, ikelsim

QUOTE(Jenny @ 2006 06 02, 23:32)
jo bandysiu ir as siuti-persisiuti
antradieni eisiu tai ziuresiu ka patars,kas labiau apsimoka.Tikiuosi, kad siuveja su fantazija, o ne kokia moterele ispausta i standarto remus

as siuvuosi suknele...
mano suknele kainuos 1900 Lt
... veiksmas vyksta Kaune...

tai vis tiek gi siūnatės gi vis tiek pagal kažkokį patikusį modeliuką
? būtų įdomu po to sugretinti juos

QUOTE(Giciule @ 2006 05 23, 22:05)
Sveikutes,as kaip tik istekejau si sestadieni.
Buvau issinuomavusi suknute Marijampoleje uz 350 lt,bet man ji buvo tikrai grazi,tokia paprasta ir kartu prabangi.
Buvo ten daug sukneliu uz zymiai aukstesnes kainas,prilygstancias didiesiems miestams,taciau toji uz 350 man is karto istrigo.Tad suknutes grozi nevisada apsrendzia dideli pinigai.

Svarbiausia, ne kuo brangesne suknele, o kad ji butu TAVO pati paciausia. Aisku, daug kam finansai yra riboti ir tenka rinktis pagal galimybes... Bet juk ant sukneles neparasyta, kiek ji kainavo.