Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(hefaiste @ 2006 10 25, 19:33)
imanoma dar ir kaip - s pati is nedidelio miestelio bet ten nors tik 2 nuomos punktai bet sukneles!!!!!!!! dievuliau tu mano kokios grazios ir... pigios smile.gif cia gargzduose smile.gif mano suknele su visais aksesuarais veliumu ir pan kainavo vos 500

tai parasyk kur ji gargzduose randasi ir gal foto turi su ja mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkas ten kalbėjot apie "Pronovias" suknutes ir "Madonna" saloną. Tai truputuką įsierpsiu. Niu aš ten irgi buvau ir turėčiau paminėti, kad vienintelis Vilniuje salonas, kur man patiko tiek daug suknučių. O šiaip ir nepūstų ir nėriniutų tikrai daugiau negu kad kitur. Va nebent dabar viena tokia mažiau, nes būtent tokią ir pirkausi mirksiukas.gif biggrin.gif (iš "Pronovias 2006m kolekcijos). Visam Vilniuj tokio grožio nemačiau jokiam salone. Jei įdomu gali pažiūrėti "Madonnos" puslapy. Tikrai rekomeduoju, o ir šiaip sukutės realybėj daug gražesnės negu kad nuotraukose. Aišku kainuoja gl ir nepigiai, bet manau, kad verta... wub.gif

Papildyta:
Oij, visai pamiršau, kad čia skyrelis apie kainas... blush2.gif Taigi manosios pirkimo kaina 4200 Lt, 1os nuomos būtų buvus 2500 Lt, 2os nuomos 1900 Lt, 3ios 1700 ir t.t... Aišku kai pagalvoji kiek būčiau sutaupius jei būčiau nepirkus, o nuomavusis tai biškį širdutę suskausta, tuo labiau, kad visad galvojau tik apie nuoma, bet kažkaip pamačiau tą suknutę ir nesusilaikiau blush2.gif wub.gif Reiks dabar kraičio skrynią jai pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 13:04)
Oij, visai pamiršau, kad čia skyrelis apie kainas... blush2.gif Taigi manosios pirkimo kaina 4200 Lt, 1os nuomos būtų buvus 2500 Lt, 2os nuomos 1900 Lt, 3ios 1700 ir t.t... Aišku kai pagalvoji kiek būčiau sutaupius jei būčiau nepirkus, o nuomavusis tai biškį širdutę suskausta, tuo labiau, kad visad galvojau tik apie nuoma, bet kažkaip pamačiau tą suknutę ir nesusilaikiau blush2.gif  wub.gif  Reiks dabar kraičio skrynią jai pirkti lotuliukas.gif

jo nepigiai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 11:04)
Kažkas ten kalbėjot apie "Pronovias" suknutes ir "Madonna" saloną. Tai truputuką įsierpsiu. Niu aš ten irgi buvau ir turėčiau paminėti, kad vienintelis Vilniuje salonas, kur man patiko tiek daug suknučių. O šiaip ir nepūstų ir nėriniutų tikrai daugiau negu kad kitur. Va nebent dabar viena tokia mažiau, nes būtent tokią ir pirkausi mirksiukas.gif  biggrin.gif (iš "Pronovias 2006m kolekcijos). Visam Vilniuj tokio grožio nemačiau jokiam salone. Jei įdomu gali pažiūrėti "Madonnos" puslapy. Tikrai rekomeduoju, o ir šiaip sukutės realybėj daug gražesnės negu kad nuotraukose. Aišku kainuoja gl ir nepigiai, bet manau, kad verta... wub.gif

Papildyta:
Oij, visai pamiršau, kad čia skyrelis apie kainas... blush2.gif Taigi manosios pirkimo kaina 4200 Lt, 1os nuomos būtų buvus 2500 Lt, 2os nuomos 1900 Lt, 3ios 1700 ir t.t... Aišku kai pagalvoji kiek būčiau sutaupius jei būčiau nepirkus, o nuomavusis tai biškį širdutę suskausta, tuo labiau, kad visad galvojau tik apie nuoma, bet kažkaip pamačiau tą suknutę ir nesusilaikiau blush2.gif  wub.gif  Reiks dabar kraičio skrynią jai pirkti lotuliukas.gif

Gal galima nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
Nemoku įkelt blush2.gif Bet gali pažiūrėt čia: http://www.madonna.lietuvoje.info
Manoji iš "Pronovias"kolekcijos antroj eilėj antra suknutė (tik mano kreminė, ne balta mirksiukas.gif )
Atsakyti
Dievinu Pronovias sukneles wub.gif wub.gif wub.gif
Man jos labai grazios.......
Bet ir kaineles nemazos... nebent svarstau galimybe nuomotis ir buti kokia trecia ar net ketvirta....nes neisgalesiu uz 2000lt issinuomot sukneles...NEBENT draugui PAKELS ATLYGINIMA GEROKAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

DAugiau galima pasiziureti Pronovias suknutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 27 spalio 2006 - 18:24
QUOTE(Niridė @ 2006 10 21, 21:48)
Mazesniuose miesteliuose, pvz., Kedainiuose galima rasti issinuomoti suknele uo 100 lt. As radau labai atitinkancia mano skoni uz 300 lt - pasiemiau pries savaite iki vestuviu, grazinsiu irgi savaite veliau (aisku, su ju zinia), nes veziausi i uzsieni, va. ax.gif

As irgi savo suknelę nuomavaus Kėdainiuose uz panašią kainą, tik salono pavadinimo dabar nepamenu doh.gif bet suknelė buvo liux thumbup.gif visi buvo sužavėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 28 spalio 2006 - 09:50
QUOTE(Enita @ 2006 10 28, 10:47)
As irgi savo suknelę nuomavaus Kėdainiuose uz panašią kainą, tik salono pavadinimo dabar nepamenu doh.gif  bet suknelė buvo liux  thumbup.gif  visi buvo sužavėti.

tai ikelt nuotraukyte kaip atrodei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 28, 11:05)
tai ikelt nuotraukyte kaip atrodei  blush2.gif

maziulele, buvau idejus kelias savo foto kitoj temoj (berods "vestuviu fotoalbumai" ar kazkaip pan.) , tai man rodos mane jau apziurejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2006 10 28, 18:07)
maziulele, buvau idejus kelias savo foto kitoj temoj (berods "vestuviu fotoalbumai" ar kazkaip pan.) , tai man rodos mane jau apziurejai smile.gif

nu einu dar karteli paieskoti blush2.gif

jau radau ax.gif nuotaka buvai tikrai grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 28 spalio 2006 - 17:17
QUOTE(Ievuuska @ 2006 10 26, 11:38)
Nemoku įkelt blush2.gif Bet gali pažiūrėt čia: http://www.madonna.lietuvoje.info
Manoji iš "Pronovias"kolekcijos antroj eilėj antra suknutė (tik mano kreminė, ne balta mirksiukas.gif )

wub.gif Grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 29 spalio 2006 - 13:59
Mano vestuvine suknele kainavo 700 lituku.
Atsakyti