Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(Hun @ 2006 11 09, 23:02)
O tu inernete gal jo puslapiuka radai 4u.gif Ir siaip tai galetum parodyti apie kokia suknute kalbi blush2.gif

Aisku galiu parodyti 4u.gif
http://www.fota.mota...id=156007&img=2
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2006 11 10, 14:08)

grazi, princesiska suknute bigsmile.gif
Atsakyti
Tai princesiska suknele. mirksiukas.gif

Kazin 1000 Lt sukneles nuomai uzteks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 10, 15:31)
Tai princesiska suknele.  mirksiukas.gif

Kazin 1000 Lt sukneles nuomai uzteks? g.gif

o ar man visai suknelei pasiuti tiek uzteks (darbas+medziagos) g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2006 11 10, 12:08)

grazute wub.gif
Atsakyti
O kokios isvis nuomos kainos?
Atsakyti
sveikos, merginos. vat būtent šią suknelę man siųlė nuomotis dar pernai... bet kiek ji čia atrodo labai gražiai...tiek realiai ji man nelabai patiko, na gal kažkas buvo ne taip, bet tokia visiškai neįspūdinga...medžiaga prasta atrodė (tokia užuolaidinė), blizgučiai tie, tokie iš arti atrodė vargani, kaip barbių suknelių doh.gif na, gal ir salonas čia kaltas. Galbūt jis ten "ale" MAGGIESOTERRO sukneles veža arba pataisė savaip suknutę g.gif . Beje, mano čia tik subjektyvi nuomonė, tačiau vis labiau įsitikinu, jog MAGGIE SOTERRO suknutės nuotraukose atrodo daug dailiau, nei realybėje. ax.gif na, man čia tik taip pasirodė. Man atrodo, jog ji kainavo iki 1000 Lt.? bijau sumeluoti jums... antroji nuotrauka.
Papildyta:
va, šita suknelė tikrai žinau, kam įdomu kainavo pernai 1500. Šiaip įdomiai susikryžiuoja petnešėlės. Visai simpatiškai nuotaka atrodė. čia nuotraukėlė su petnešėle. 4u.gif , pirmoji nuotrauka.
beje, dar siūlė suknelę su dviem petnešėlėmis - trečioji nuotrauka...na aš jos nė nebandžiau vilktis, nes man ji labai schmoll.gif o tie kaušeliai tai kaip betoniniai atrodė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elij`a: 13 lapkričio 2006 - 17:42
Elij“a mano suknele irgi buvo ala Maggie sotero. Tik kad is Kinijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O Lietuvos daugelis salonu veza is Lenkijos. Uz tikras sukneles nelabai issimoketu salonai. Tik uzkabina brangiu sukneliu pavadinimus ir viskas. Bet ir Vokietijoj salonuose kaikuriuose taip pat.

http://www.maggiesot...a...&style=S346
Atsakyti
smile.gif O tokia kiek kainuotu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 14, 12:22)
smile.gif O tokia kiek kainuotu? g.gif

Jeigu ebay, tai turbut iki 300 euru.
Atsakyti
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 11 13, 16:45)
Elij“a mano suknele irgi buvo ala Maggie sotero. Tik kad is Kinijos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O Lietuvos daugelis salonu veza is Lenkijos. Uz tikras sukneles nelabai issimoketu salonai. Tik uzkabina brangiu sukneliu pavadinimus ir viskas. Bet ir Vokietijoj salonuose kaikuriuose taip pat.

http://www.maggiesot...a...&style=S346

blink.gif As nelabai suprantu blush2.gif tai ka ta kompanija maggi siuncia suknutes is Kinijos ar tik Lietuvos salonai rodo tuos pavyzdzius o paskui siuva , vietoj to kad sakytu ar kaip mastau.gif as tai galvojau jog tai gana normali kompanija, nes ji visame pasaulyje mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 11 14, 15:57)
blink.gif As nelabai suprantu blush2.gif tai ka ta kompanija maggi siuncia suknutes is Kinijos ar tik Lietuvos salonai rodo tuos pavyzdzius o paskui siuva , vietoj to kad sakytu ar kaip mastau.gif as tai galvojau jog tai gana normali kompanija, nes ji visame pasaulyje mastau.gif

Na gal aš netaip išsireiškiau. Lietuvoj salonai siunciasi iš Kinijos ar Lenkijos, o rodo brangiu sukneliu katalogus. Nesakau kad visi taip daro. Bet pvz. Šiauliuose vienas salonas tikrai iš Lenkijos veža, o nuomoja už 2000 litų.
Atsakyti