Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

QUOTE(Schneewitchen @ 2006 11 14, 14:01)
Na gal aš netaip išsireiškiau. Lietuvoj salonai siunciasi iš Kinijos ar Lenkijos, o rodo brangiu sukneliu katalogus. Nesakau kad visi taip daro. Bet pvz. Šiauliuose vienas salonas tikrai iš Lenkijos veža, o nuomoja už 2000 litų.

Tai gal kai pirkti tai neuzsakytu is Lenkijos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 11 14, 16:31)
Tai gal kai pirkti tai neuzsakytu is Lenkijos mastau.gif

Baiktu mirksiukas.gif Koks jiems skirtumas, ar tu pirksi, ar nuomuosies. Bet dar kartą kartoju, nesakau kad visuose salonuose taip daro.
Atsakyti
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 11 14, 14:34)
Baiktu mirksiukas.gif Koks jiems skirtumas, ar tu pirksi, ar nuomuosies. Bet dar kartą kartoju, nesakau kad visuose salonuose taip daro.

Tai jauciu tikrai geriau London'e nusipirkti g.gif Juolab jei kaina nedaug skirsis, ka ten skristi i Lietuva imti iseigines ir bitlietas, tai tas pats gausis, tik maziau vargo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 11 14, 17:26)
Tai jauciu tikrai geriau London'e nusipirkti g.gif Juolab jei kaina nedaug skirsis, ka ten skristi i Lietuva imti iseigines ir bitlietas, tai tas pats gausis, tik maziau vargo mirksiukas.gif

Ir dar aš LT nebūčiau radus sau sukneles. Na vieną būčiau nuomuojusis. Bet pas mus labai daug pūstų, o man jos visiškai netinka. O paprastesnių ir neradau.
Atsakyti
QUOTE(Schneewitchen @ 2006 11 14, 15:32)
Ir dar aš LT nebūčiau radus sau sukneles. Na vieną būčiau nuomuojusis. Bet pas mus labai daug pūstų, o man jos visiškai netinka. O paprastesnių ir neradau.

As tai noriu pustos blush2.gif na nelabai, bet tokios princesiskos wub.gif kad nebutu kasdieniska labai (gal truputi daugiau nei tavo), o svarbiausia noriu su swarowskio akmenukais blush2.gif Tai reikes ziureki uz ka ir ka as galesiu ipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 25, 20:35)
tai parasyk kur ji gargzduose randasi ir gal foto turi su ja mirksiukas.gif

gargzduose yra P. Cvirkos 13, ir dar viena... niu gatve Žemaitės g. o numeris jei neklystu 66. tikrai verta apsilankyti 4u.gif as nenusivyliau, kitos mano drauges tekejusios irgi, pamerges tuo labiau lotuliukas.gif thumbup.gif
p.s manoji suknute (soriukas foto draugu darytos tai........ 4u.gif )
user posted image
medziagyte ir patogumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hefaiste: 16 lapkričio 2006 - 21:32
kazko nekelia keliu iskart g.gif
user posted image
Atsakyti
hefaiste, man labai patiko tavo suknele, matau tikrai verta siame salone apsilankyti, ir manau greitu laiku as ten pasirodysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 11 16, 22:44)
hefaiste, man labai patiko tavo suknele, matau tikrai verta siame salone apsilankyti, ir manau greitu laiku as ten pasirodysiu tongue.gif

butinai butinai - beja tame pirmame kur minejau jie net siuva (kiek pamenu).... taigi butinai uzsuk - pasirinkimas yra ir prasome kavos nepamirsti uzsukti ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas merginos,
Noriu klaust pas Jus gal kas zino Vilniuje netoli Vilniaus kur galima issinomot nebrangiai suknele ( iki 250 LT.) 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad Vievyje kazkur nuomoja pigiai grazias progines sukneles ir nebrangiai
Atsakyti
Dekoju welkom1 , reiks pasiziuret .. 4u.gif
Atsakyti