Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

[quote=godule,2006 12 19, 03:44]
na susidėliok viską po vestuvių,aš gal rinkčiaus pigesnę suknelę ir gerą kelionę ar dar ką,bet jei leidžia galimybės kodėl ne,man irgi sakė kam tau tokia suknelė( na ji tikrai kainavo ženkliai mažiau nei tavoji)bet patikėk,leidau sau daugokai pagal savo galimybes,tai vyko 7m.atgal,dabar jau išsiskyriau,bet vistiek nesigailiu,jaučiaus tada tikra princesė ir dabar negėda nuotraukas parodyt 4u.gif
Papildyta:

Ne, uz tiek sukneles, nei kokio kito drabuzio, as tikrai nepirksiu, neverta (net jei ir leistu galimybes), tikrai geriau kelionei kokiai tuos pinigus isleisti. Tokia suma uz suknele yra be proto daug doh.gif , kokia grazi ji bebutu. Tiesiog bandysiu siutis, nuomotis ar pirkti panasia uz daug mazesne suma. Siaip 100% sutinku, kad nuotaka turi jaustis princese ta diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2006 12 19, 04:08)
Cia ideti neiseis, ji yra www.pronovias.com, Elie by Elie Saab kolekcija. Modelis niekuo neypatingas, bet medziaga  wub.gif

mano drauge istekejo rudeni ir pasisiuvo suknele butent is tos kolekcijos, aisku8 medziaga rinkosi ne ta pacia, o panasia. liko labai patenkinta. ji siuvosi ta su dideliu "bantu" ir kalnieriumi...
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2006 12 19, 09:32)

mano drauge istekejo rudeni ir pasisiuvo suknele butent is tos kolekcijos, aisku8 medziaga rinkosi ne ta pacia, o panasia. liko labai patenkinta. ji siuvosi ta su dideliu "bantu" ir kalnieriumi...

Rimtai??? O mano nusiziureta suknele salia tos su "bantu", antra is kaires. Gal galetum parasyti, i AZ gal, kur tavo drauge siuvosi ta suknele PLEASE!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2006 12 19, 10:32)

arba gal nuotraukyte turi??? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as buvau pasiruosusi moketi 3000lt, bet pasiuti isejo uz 2000lt, labai esu patenkinta ir jau geriau tegul kandys spintoj eda nei sumoket panasiai ir likti be nieko, o dar po taves 20 apsivilk ja
Atsakyti
na aš tai nuomavausi ir sijona dėvėjau pati pirma, tik horsetuką vienąkąrt nuomavo. O po manęs vargu ar tą suknelę bepavyko kam išnuomot ax.gif , nes netyčia apsvilinau ją gerokai. Aš Šiauliuose nuomavausi tik už 600Lt šią vasarą. O štai ir ji:
Atsakyti
merginos smile.gif
o gal galite patarti, kokioj suiuvykloj siutis ir kokios ten kainos???man patogiausia butu Kaune ir Alytuj, tai gal turite kokios patirties???
Atsakyti
as Marijampolej mokejau 1200 rengiausi pirma karta thumbup.gif (dar net etikete nenuplesta buvo)
Atsakyti
As pirkau suknute 2007 kolekcijos su nuometu, kainavo 6500lt doh.gif plus dar reikes pasijoni pirkti(kuri planuoju pirkti Lietuvoje, nes manau bus pigiau nei UK) mirksiukas.gif
As, kaip ir kazkas jau sake, noriu detis suknute pirma ir paskutine blush2.gif nenoriu kazkieno devetus rubus detis schmoll.gif ir taip pat nenoriu kad mano pacia svarbiausia diena isgyventas emocijas kazkas uzgoztu schmoll.gif as jau geriau kazkakkita po to pasiusiu, arba tiesiog paliksiu dukrytei, nes mano suknyte klasikinio stiliaus, tokios buvo, yra ir bus madingos mirksiukas.gif Butu buve malonus jei butu kainave maziau, bet kadangi ta isrinktoji kainavo tiek, tiek ir mokejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hun: 26 vasario 2007 - 15:55
Nesuprantu as del tu sukneliu kainu.. Jos taip skiriasi skirtinguose salonuose. Kai kurios merginos raso, kad galima uz 600 issinuomuot. As buvau keliuose salonuose tai maziau 1200 man nesiule, viename is viso grazesnes sukneles nuo 2500 prasideda. Kokia skaitosi normali kaina normaliai suknelei (vidutinei - kad nebutu per prasta ar labai prabangi) sia vasara, paaiskinkit man g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
as tai nuejau i salona ir prasiau kad rodytu sunkeles nuo pigiausios - o ta pigiausia tai nuo 500lt. Nuotakos namuose issirinkau suknyte uz 800lt - manau visai normali kaina ir suknute nenunesiota tokia tvarkingai atrodo
ziuresim ka gero rasiu MJ salone ir Bohemoje
Atsakyti
Visi daro bizni is vestuviu. g.gif
Atsakyti