Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

Suprantat, as visai nenoriu permoket uz suknele, o man atrodo, kad as kainose visai nesiorientuoju doh.gif todel ir noriu jusu visu patarimo: kiek mazdaug kainuoja vidutines klases sukneles (tvarkingos, simpatiskos, bet nebutinai naujos) nuoma.? nes man 2500Lt atrodo labai jau dideli pinigai, nors ir 1500 nenoreciau moketi, bet jai jau tokia normalios sukneles kaina - tai bent jau zinosiu, kad dabar tokios kainos, ir negrausiu saves, kad labai permokejau. Man patiko kelios sukneles, bet visu ju kaina buvo 1200, pigiau man net niekur ir nesiule. Tiesa, vienoj vietoj parode uz 1000, bet supratau, kad tai kazkokia atgyvena, o ne suknele, todel tokia ir kaina. Gal pigesniu ir nebuna? Ar cia tik man taip papuola? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 03 02, 00:21)
Gal pigesniu ir nebuna? Ar cia tik man taip papuola? verysad.gif

Žiaurus dalykas su tom kainom, produktas visai to nevertas. bet ką darysi, taip jau yra. Jau pirmos nuomos atveju suknelės kaina pilnai jiems atsiperka, su pelnu. o išnuomoja n kartų ...
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 03 01, 21:21)
Suprantat, as visai nenoriu permoket uz suknele, o man atrodo, kad as kainose visai nesiorientuoju doh.gif  todel ir noriu jusu visu patarimo: kiek mazdaug kainuoja vidutines klases sukneles (tvarkingos, simpatiskos, bet nebutinai naujos) nuoma.? nes man 2500Lt atrodo labai jau dideli pinigai, nors ir 1500 nenoreciau moketi, bet jai jau tokia normalios sukneles kaina - tai bent jau zinosiu, kad dabar tokios kainos, ir negrausiu saves, kad labai permokejau. Man patiko kelios sukneles, bet visu ju kaina buvo 1200, pigiau man net niekur ir nesiule. Tiesa, vienoj vietoj parode uz 1000, bet supratau, kad tai kazkokia atgyvena, o ne suknele, todel tokia ir kaina. Gal pigesniu ir nebuna? Ar cia tik man taip papuola? verysad.gif

Mano suknele su svarkeliu vakarui kainavo 3000 litu, bateliai 300 litu ir nuometas ilgas iki zemes 90 litu 4u.gif
Atsakyti
Manau,kad kiekviena uz sukneles nuoma moka tiek,kiek gali.Issinuomavau suknele,kurios kaina 600 Lt,nors noreciau tos,kurios kaina 1500 Lt.Bet tai nereiskia,kad ta "pigesne"suknele man nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 03 01, 23:06)
Mano suknele su svarkeliu vakarui kainavo 3000 litu, bateliai 300 litu ir nuometas ilgas iki zemes 90 litu  4u.gif

Nomuota ar pirkta 4u.gif
Atsakyti
as irgi manau, kad kiekvienas renkasi pagal savo galimybes, ir tai tikrai nereiskia, jog issinuomavus uz 800 lt jausiesi prastai. juk nesirinksi kokia tau nepatiks. o kainos tai per pastaruosius metus nezmoniskai kyla. pries 3 metus mano drauge visai nauja, nedeveta suknele is pacios naujausios kolekcijos issinuomavo uz 1200litu kiek pamenu, o dabar kainos kiek pasiziuriu is naujausiu kolekciju nuo 2300 prasideda, bent cia Kaune taip doh.gif
Atsakyti
As mokesiu uz savo suknele 1300lt, ja nuomosiuos, visi priedai prie jos nemokami. Kol kas suknele visai nauja, bet nezinau ar tokia isliks iki liepos men. g.gif . Labai labai tikiuosi kad taip rolleyes.gif
Atsakyti
As siusiuos suknele, man visa suknele (medziagos, darbas) kainuos apie 1000-1300 Lt (priklausomai nuo ilgio ir medziagos pasirinkimo) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 03 05, 12:58)
As siusiuos suknele, man visa suknele (medziagos, darbas) kainuos apie 1000-1300 Lt (priklausomai nuo ilgio ir medziagos pasirinkimo)  ax.gif

gal turi nuotrauka sukneles kokia susiesi? Idomu paziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 05, 12:01)
gal turi nuotrauka sukneles kokia susiesi? Idomu paziureti  ax.gif

Foto neturiu, nes rinkdamasi modeli isnarsiau internetinius puslapius, susirinkau foto skirtingu modeliu is kuriu sukompanavau viena ax.gif Is vieno modelio paemiau nugara, is kitos sijona + savo detales. Kai siuveja pabaigs pasirengima Mados Infekcijai - nupiesh eskiza, gal tada ikelsiu foto wub.gif
Atsakyti
as suknele siandien uzsisakysiu. perku uz 1000$. ieskojau kazko pigiau, bet nieko neradau, kas patiktu.
nuometa zadu pirk kai grysiu i lietuva liepos menesi 3 sav pries vestuves.
neisivazduoju kokios kainos. gal galetumet parasyt kiek nuometai apytiksliai kainuoja ir ar spesiu nusipirkt per 3 sav.
Atsakyti
QUOTE(storm_audra @ 2007 03 06, 02:22)
as suknele siandien uzsisakysiu. perku uz 1000$. ieskojau kazko pigiau, bet nieko neradau, kas patiktu.
nuometa zadu pirk kai grysiu i lietuva liepos menesi 3 sav pries vestuves.
neisivazduoju kokios kainos. gal galetumet parasyt kiek nuometai apytiksliai kainuoja ir ar spesiu nusipirkt per 3 sav.

Tikrai spesi pirkti. Nuometu salonuose pilna, tik nezinau, ar juos parduoda. Galiu paklausti, kai uzstata nesiu. O tai del sukneles pirkimo - gal dar pagalvok. Susirasyk su salonais, zinau, mano drauges kelios taip ir dare. Arba mama ar drauge nusiusk, kad pasiziuretu gyvai. As kai pati ieskojau suknytes sau, vis primestadau ir ant savo drauges - ji grizta balandi, o vestuves geguzes men. Irgi laiko tures apie 3-4 sav.
Atsakyti