Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelės kaina

Kinietis ir Afrikoje kinietis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2007 03 08, 12:12)
laba,vis tik skaitineju,bet nerasau.Pagalvojau,kad galiu ir pabendrauti siame skyrelyje.Taip pat laukiu vestuviu,bet sukniu dar neieskojau.Vis laiko nera.O jos uz 3 menesiu.Internete atrodo jau viska issniukstinejau,bet kad tokios kaip svajoniu suknes-neradau.Bet ir neieskau.Tiesiog noriu atrodyti graziai smile.gif Ir neapkrautai.
O apie salonus taip pat girdejau.Viename,brangiasniame,dirba pazistama,sake atves keleta i namus sukniu parodyti,nes ju kaina bus apie100 lt.Siaip man atrodo ,kad nebus i ka ziureti,bet pamatysiu.O taip pradejau rasyti,nes ten slypi apgaule.Tos visos suknes tame salone,kurias man atves, apie 6-7 simtus,nuoma.O cia ir yra apgaule,ju verte jei pirkti,tik apie 100 lt,o nuomos punkte 6-7 simtukai.Aisku,kainos,kurios apie 1000lt.ten,tai is jos apie 5-7 simtus.Tai sita man atvere viena pazistama,dirbanti salone.Sukne pigiau nusipirkti tokiu atveju is jos,nei eiti pas ja i salona nuomotis .Ir taip daug kur yra.Bet ka ir bedarysi,juk savo salono vienai dienai neisigysi schmoll.gif

taigi buvo pas mane ta drauge su suknem,neblogu turejo uz pusantro simto,bet kuklios .Viena patiko,bet pora turejo ir prabangiasniu,sampaniniu.Vienos kaina 400,kitos 550lt.Ir ka jus manot? biggrin.gif O gi issirinkau.Patiko.Neplanavau tikrai tokia suknute gauti uz 500 litu lotuliukas.gif .Manau,kad atrodysiu pakankamai dailiai biggrin.gif Vat taip ir buna.Negaliu patiketi.Aisku,truputuka ji man per didele,bet ji man ja ir sutvarkys,Veltui smile.gif Dabar begsiu prie bateliu pirkimo.
Atsakyti
sveikinu mamiux thumbup.gif
o gal turi savo sukneles nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 11, 15:42)
sveikinu mamiux  thumbup.gif
o gal turi savo sukneles nuotrauka?

Aciu,aciu smile.gif ,dar neturiu,bet nufotografuosiu kokia dienela.Nugaroje dabar uztrauktukas,bet noriu kad butu suvarstoma,tai perdarys,bus zymiai graziau.
Atsakyti
ok lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2007 03 10, 18:13)
taigi buvo pas mane ta drauge su suknem,neblogu  turejo uz pusantro simto,bet kuklios .Viena patiko,bet pora turejo ir prabangiasniu,sampaniniu.Vienos kaina 400,kitos 550lt.Ir ka jus manot? biggrin.gif O gi issirinkau.Patiko.Neplanavau tikrai  tokia suknute gauti uz 500 litu lotuliukas.gif .Manau,kad atrodysiu pakankamai dailiai biggrin.gif Vat taip ir buna.Negaliu patiketi.Aisku,truputuka ji man per didele,bet ji man ja ir sutvarkys,Veltui smile.gif Dabar begsiu prie bateliu pirkimo.

Tik dar pasakyk, kad kokios zinomos firmos nusipirkai uz tokia kaina, tai visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2007 03 11, 21:02)
Tik dar pasakyk, kad kokios zinomos firmos nusipirkai uz tokia kaina, tai visai  doh.gif

kad kazkokios firmos tai tikrai,paklausiu ir parasysiu,bet tikrai ne is garsiuju smile.gif .Ir ji nera geriausio ir naujausio modelio,paprasta,normali suknute.Bet uz tokia kaina,manau tikrai nebrangi.As smulki ir neauksta,man tokiu sukniu net nerodo nuomose,nes tiek daug nemazintu.Manau as tuo atveju del suknes sau laimejau.Na aisku,ziurinedavau katalogus nauju rubu,bet butu super brangu pirkti,nes velgi,tas mazinimas ne visada imanomas.
Atsakyti
Sveikutes,
noriu paklausti, gal kas zino ar i Gariunus verta vaziuoti sukneliu paziureti?

Atsakyti
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 03 13, 21:17)
Sveikutes,
noriu paklausti, gal kas zino ar i Gariunus verta vaziuoti sukneliu paziureti?

Gan placiai diskutuota cia:

http://www.supermama...showtopic=30927

Yra ir apie sukneles, ir priedus ivairius 4u.gif
Atsakyti
mano suknia:
http://www.maggiesot...a...&style=A571
kaina 2200lt nuoma, nes atvez nauja.
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 14, 14:34)
mano suknia:
http://www.maggiesot...a...&style=A571
kaina 2200lt nuoma, nes atvez nauja.