Kinietis ir Afrikoje kinietis

QUOTE(mamiux @ 2007 03 08, 12:12)
laba,vis tik skaitineju,bet nerasau.Pagalvojau,kad galiu ir pabendrauti siame skyrelyje.Taip pat laukiu vestuviu,bet sukniu dar neieskojau.Vis laiko nera.O jos uz 3 menesiu.Internete atrodo jau viska issniukstinejau,bet kad tokios kaip svajoniu suknes-neradau.Bet ir neieskau.Tiesiog noriu atrodyti graziai
Ir neapkrautai.
O apie salonus taip pat girdejau.Viename,brangiasniame,dirba pazistama,sake atves keleta i namus sukniu parodyti,nes ju kaina bus apie100 lt.Siaip man atrodo ,kad nebus i ka ziureti,bet pamatysiu.O taip pradejau rasyti,nes ten slypi apgaule.Tos visos suknes tame salone,kurias man atves, apie 6-7 simtus,nuoma.O cia ir yra apgaule,ju verte jei pirkti,tik apie 100 lt,o nuomos punkte 6-7 simtukai.Aisku,kainos,kurios apie 1000lt.ten,tai is jos apie 5-7 simtus.Tai sita man atvere viena pazistama,dirbanti salone.Sukne pigiau nusipirkti tokiu atveju is jos,nei eiti pas ja i salona nuomotis .Ir taip daug kur yra.Bet ka ir bedarysi,juk savo salono vienai dienai neisigysi

O apie salonus taip pat girdejau.Viename,brangiasniame,dirba pazistama,sake atves keleta i namus sukniu parodyti,nes ju kaina bus apie100 lt.Siaip man atrodo ,kad nebus i ka ziureti,bet pamatysiu.O taip pradejau rasyti,nes ten slypi apgaule.Tos visos suknes tame salone,kurias man atves, apie 6-7 simtus,nuoma.O cia ir yra apgaule,ju verte jei pirkti,tik apie 100 lt,o nuomos punkte 6-7 simtukai.Aisku,kainos,kurios apie 1000lt.ten,tai is jos apie 5-7 simtus.Tai sita man atvere viena pazistama,dirbanti salone.Sukne pigiau nusipirkti tokiu atveju is jos,nei eiti pas ja i salona nuomotis .Ir taip daug kur yra.Bet ka ir bedarysi,juk savo salono vienai dienai neisigysi

taigi buvo pas mane ta drauge su suknem,neblogu turejo uz pusantro simto,bet kuklios .Viena patiko,bet pora turejo ir prabangiasniu,sampaniniu.Vienos kaina 400,kitos 550lt.Ir ka jus manot?

sveikinu mamiux
o gal turi savo sukneles nuotrauka?

o gal turi savo sukneles nuotrauka?
QUOTE(gala @ 2007 03 11, 15:42)
Aciu,aciu

ok lauksim

QUOTE(mamiux @ 2007 03 10, 18:13)
taigi buvo pas mane ta drauge su suknem,neblogu turejo uz pusantro simto,bet kuklios .Viena patiko,bet pora turejo ir prabangiasniu,sampaniniu.Vienos kaina 400,kitos 550lt.Ir ka jus manot?
O gi issirinkau.Patiko.Neplanavau tikrai tokia suknute gauti uz 500 litu
.Manau,kad atrodysiu pakankamai dailiai
Vat taip ir buna.Negaliu patiketi.Aisku,truputuka ji man per didele,bet ji man ja ir sutvarkys,Veltui
Dabar begsiu prie bateliu pirkimo.

Tik dar pasakyk, kad kokios zinomos firmos nusipirkai uz tokia kaina, tai visai

QUOTE(Fishi @ 2007 03 11, 21:02)
kad kazkokios firmos tai tikrai,paklausiu ir parasysiu,bet tikrai ne is garsiuju

Sveikutes,
noriu paklausti, gal kas zino ar i Gariunus verta vaziuoti sukneliu paziureti?
QUOTE(Rase-liukas @ 2007 03 13, 21:17)
Sveikutes,
Gan placiai diskutuota cia:
http://www.supermama...showtopic=30927
Yra ir apie sukneles, ir priedus ivairius

QUOTE(Dzijanka @ 2007 03 14, 14:34)
Labai grazu