Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

QUOTE(_adlim @ 2009 04 23, 22:48)
as irgi busiu paprastu sveciu ir labai sunku suprasti kiek tureciau dovanoti?
nupirkau tokius ale sidabrinius remelius su klounais ir pan, tuo paciu uz tu remeliu yra albumas.nu kaip knyga (ir prisiminimui liks ir vaikui tiks ir praktiskas) ir dar dovanosiu tris helinius balionus bei viena folini-tokia puokste, nes vaikutis labai megsta tuos balionus... 4u.gif  ax.gif
kaip manot ar cia per maza dovana,ar uztenka, nesu buvus krikstynose nei kaip svecias,nei kriksto mama tai man sunku susivokt.patarkit g.gif  mirksiukas.gif

manau visai nebloga dovana mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu, kad gera dovana.

Patarciau vengti "dapirkineti" prie dovanos- toks jausmas, kad stengtasi kazkokiai sumai dovana nupirkti, o juk tikrai geriau nesvarbu kiek kainuojantis nuosirdus daiktelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 24 balandžio 2009 - 10:27
Siuvu įvairius siuvinus krikštynoms ir kitoms progoms. Nuotraukytes visas galite rasti paspaudę ant užrašo paraše.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O aš kokią dovaną mačiau krikštynų proga bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Pati norėčiau tokios savo vaikučiams. Vienų draugų mergytei padovanojo nemažą, bet ir nedidelį akmenį, ant kurio buvo išgraviruoti žodžiai "Čia gyvena SaČia gyvena Saulė ulė ". Mergytės vardas Saulė, o akmuo yra padėtas ant laiptų, prie įėjimo į namą durų (šeima gyvena nuosavam name). Man labai patiko ši mintis, o ir atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2009 04 24, 12:00)
O aš kokią dovaną mačiau krikštynų proga  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Pati norėčiau tokios savo vaikučiams. Vienų draugų mergytei padovanojo nemažą, bet ir nedidelį akmenį, ant kurio buvo išgraviruoti žodžiai "Čia gyvena SaČia gyvena Saulė ulė ". Mergytės vardas Saulė, o akmuo yra padėtas ant laiptų, prie įėjimo į namą durų (šeima gyvena nuosavam name). Man labai patiko ši mintis, o ir atrodo  thumbup.gif

O antkapio truputi neprimena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltyte @ 2009 04 24, 12:12)
manau visai nebloga dovana  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2009 04 24, 12:21)
Pritariu, kad gera dovana.

Patarciau vengti "dapirkineti" prie dovanos- toks jausmas, kad stengtasi kazkokiai sumai dovana nupirkti, o juk tikrai geriau nesvarbu kiek kainuojantis nuosirdus daiktelis.

ai man baisu unsure.gif ,kad paskui nekalbetu ir neskaiciuotu,kad per mazai padovanojau, nors zmones gan paprasti ir nuosirdus, neturetu skaiciuot ir aptarinet (o turiu pazistamu,kas megsta paskaiciuot ir ivertint ar "vertejo"kviesti zmogu doh.gif )
Atsakyti
truputis siuvinėtų įdėjų 4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2009 04 23, 22:48)
as irgi busiu paprastu sveciu ir labai sunku suprasti kiek tureciau dovanoti?
nupirkau tokius ale sidabrinius remelius su klounais ir pan, tuo paciu uz tu remeliu yra albumas.nu kaip knyga (ir prisiminimui liks ir vaikui tiks ir praktiskas) ir dar dovanosiu tris helinius balionus bei viena folini-tokia puokste, nes vaikutis labai megsta tuos balionus... 4u.gif  ax.gif
kaip manot ar cia per maza dovana,ar uztenka, nesu buvus krikstynose nei kaip svecias,nei kriksto mama tai man sunku susivokt.patarkit g.gif  mirksiukas.gif

Siaip tai nebijokite atsiklausti teveliu, ka dovanoti vaikuciui krikstynoms 4u.gif Asmeniskai man tai butu labai siaip sau dovana blush2.gif Kiek ten esate artimi ir kur ruosiates svesti-nezinau. Ta dovana tiktu, jei pasveikintumete vaika prie baznycios, o siaip...
Mes uzsakem pietus restorane ir tiesiai sviesiai sveciu paprasiau dovanu pinigais. Tiesiog grazi svente, kuria issikele visi siais krizes laikais thumbup.gif Ir skaniai pavalgem, ir maloniai pabendravom, o tuos remelius...Nu ka as zinau, gal tu teveliu skonis kitoks, gal pasiziures ir igrus kur i koki stalciu dulketi. As tu albumu tiiiiek prigrudusi i spintas, kad tikrai nepamenu, kas man juos dovanojo blush2.gif
Balionai-tai liuks, bent jau vaikas ta akimirka pasidziaugs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 27, 11:06)
Siaip tai nebijokite atsiklausti teveliu, ka dovanoti vaikuciui krikstynoms 4u.gif Asmeniskai man tai butu labai siaip sau dovana blush2.gif Kiek ten esate artimi ir kur ruosiates svesti-nezinau. Ta dovana tiktu, jei pasveikintumete vaika prie baznycios, o siaip...
Mes uzsakem pietus restorane ir tiesiai sviesiai sveciu paprasiau dovanu pinigais. Tiesiog grazi svente, kuria issikele visi siais krizes laikais thumbup.gif Ir skaniai pavalgem, ir maloniai pabendravom, o tuos remelius...Nu ka as zinau, gal tu teveliu skonis kitoks, gal pasiziures ir igrus kur i koki stalciu dulketi. As tu albumu tiiiiek prigrudusi i spintas, kad tikrai nepamenu, kas man juos dovanojo blush2.gif
Balionai-tai liuks, bent jau vaikas ta akimirka pasidziaugs drinks_cheers.gif

aciu uz nuomone smile.gif man labai svarbu, nes tikrai sunkiai isivaizdavau kaip ir ka, kai pirma karta einu i krikstynas ax.gif
kai klausiau, teveliai pasake "svarbiausia,kad ateitum, juk ir taip vaikuti kart nuo karto priziuri, siaip uzsiemi su juo,zaidi, duksti".. o kadangi dovanot pinigu nemegstu tai dar i ta remelius-albuma idejau cekuti is ju megstamos vaikisku rubeliu parduotuves. zinau,kad panaudos, ir patiks. dovana gavos virs 100lt,tai manau tokia pusetina-nei labai maza , nei labai didele g.gif 4u.gif
tarp kitko mes nei gimines, nei labai geri draugai, bet geri pazistami (gyvenimiskos aplinkybes suvede), pati labai nustebau,kad pakviete ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,idomiu ideju turi visos,ka dovanoti turbut priklauso ir nuo teveliu,jiekartais patys pasako ko pageidautu,o jei ne tai norisi kaZka originalaus,musu vieni draugai idomiai "uZkonservuoja"batukus,tiesiog vaikucio batelius labai idomiai padaro
file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/taspats/My%20Documents/IMG_0994m.jpgC:\Documents and Settings\taspats\My Documents\IMG_0994m.jpg
turbut nelabai moku ikelti blush2.gif galeciau ir parodyti ax.gif man tai atrodo orginalu mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikutes,idomiu ideju turi visos,ka dovanoti turbut priklauso ir nuo teveliu,jiekartais patys pasako ko pageidautu,o jei ne tai norisi kaZka originalaus,musu vieni draugai idomiai "uZkonservuoja"batukus,tiesiog vaikucio batelius labai idomiai padaro, atrodo kai bronuoti

turbut nelabai moku ikelti blush2.gif galeciau ir parodyti ax.gif,galeciau prisegti jei kas paaiskintu kaip tai daryti blush2.gif ax.gif
man tai atrodo orginalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taspats @ 2009 04 29, 00:06)
Sveikutes,idomiu ideju turi visos,ka dovanoti turbut priklauso ir nuo teveliu,jiekartais patys pasako ko pageidautu,o jei ne tai norisi kaZka

turbut nelabai moku ikelti blush2.gif galeciau ir parodyti ax.gif,galeciau prisegti jei kas paaiskintu kaip tai daryti blush2.gif  ax.gif
man tai atrodo orginalu mirksiukas.gif

jei atsiūstum foto man į el paštą adresu vitulecep@gmail.com tai įkelčiau čia nuotraukytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes is sirdies dziaugiames pacia Kriksto dovana gauta is Dievo. Visos kitos dovanos, yra be galo mielos ir brangios nes dovanotos artimu, mylimu, visada laukiamu zmoniu, draugu, pazistamu. Kiekviena savaip brangi!!!!

Dovanokit is sirdies ir neapsiriksit wub.gif

user posted image
user posted image

smulkmena - bet kiekvienam sava - netirazuoju:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo li77: 04 gegužės 2009 - 12:53