Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

Esu pakviesta buti kriksto mama 8 menesiu mergytei. krikstynos po 2 menesiu. taigi suku galva ka padovanoti tokio,kad turetu isliekamaja verte.

pirma kilusi mintis buvo sidabrinis saukstelis su isgraviruotu vardu,gimimo data.

sekanti medine skrynia,tokia nei per didele nei per maza,kad tilptu kudikio knyga,kriksto rubeliai,kriksto zvake,na ir dar bent keli mieli,prisiminimus keliantys daikteliai. padovanociau ja su keturiais medziaginiais maiseliais,kurie butu viduj. maiseliai skirti:muiliukui,kruopoms,cukrui,pinigeliams. dar noreciau ideti linini ranksluosteli su inicialais ar kazka panasaus. adata su siulu. kriksto zvake,rubeliais pasirupino mama jau seniai.

dar viena ideja,cia turbut viena is tradiciniu sidabrine grandinele ir pakabukas (angeliukas,arba taip pat butu isgraviruotas krikstaduktes vardas ant pakabuko). pasventintume tuo paciu smile.gif

dar sidabrine soske pirmam dantukui,bet net neabejoju,kad kasnors is sveciu padovanos tokia,tai iskart atkrito sis variantas.

perskaiciau visus sios temos puslapius saziningai... ir visvien reikia dar ideju.. kuris pasirinkimas butu geriausias? ax.gif apie krikstynu tradicijas zinau,nes pati pernai savo dukryte krikstijau. kazkur girdejau,kad kriksto mama turetu kazka sidabrinio ar auksinio dovanoti,nezinau is kur sis mitas,bet ne syki teko girdeti g.gif
Atsakyti
keletas ideju ka dovanoti krikstijamam viakiukui
tai aisku ranku darbo darbeliai wub.gif

irankiu kopmplektas su vaiko varduku wub.gif
user posted image

ir krikstadeze i kuria sudedama visa krikstynu atributika ir kiti mieli vaikucio daikteliai, pirmas zindukas, batukas, piesinys ar koks kitas darbelis wub.gif
user posted image

ka domina rasykit i AZ ax.gif
Atsakyti
Krikstadezes, dezutes papuosaliukui, o geriausia jau su juo, sidabriniai indeliai...
Musu dukrai dovanojo balta balandi, labai isimine ir patiko. Prilinkejo, susake grazius zodzius susijusius su pauksteliu ir kartu su dukra paleido skristi... bigsmile.gif Buvo grazu ir vaikui paliko ispudi dideli.
Atsakyti
Krikštynų dėžutės - puiki dovana mažyliui ir funkcionali 4u.gif
Ši daryta berniukui, kurio krikštynos organizuojamos Nidoje rolleyes.gif

user posted image

Arba taupyklė su vardeliu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2009 04 27, 16:12)
aciu uz nuomone  smile.gif man labai svarbu, nes tikrai sunkiai isivaizdavau kaip ir ka, kai pirma karta einu i krikstynas ax.gif
kai klausiau, teveliai pasake "svarbiausia,kad ateitum, juk ir taip vaikuti kart nuo karto priziuri, siaip uzsiemi su juo,zaidi, duksti".. o kadangi dovanot pinigu nemegstu tai dar i ta remelius-albuma idejau cekuti is ju megstamos vaikisku rubeliu parduotuves. zinau,kad panaudos, ir patiks. dovana gavos virs 100lt,tai manau tokia pusetina-nei labai maza , nei labai didele g.gif  4u.gif
tarp kitko mes nei gimines, nei labai geri draugai, bet geri pazistami (gyvenimiskos aplinkybes suvede), pati labai nustebau,kad pakviete ax.gif

asmeniskai man tai super dovana thumbup.gif nepatinka man zmones dovanojantys pinigus, tokie pasireiskia fantazijos stoka arba nenoru pamastyti ir apsikrauti papildomais rupesciais. paprasciausias variantas ideti pinigus i vokeli ir padovanoti blush2.gif todel kai man pasako,kad vaikui duos pinigus,o as jau nupirksiu ka nors, tai kategoriskai uzprotestuoju, bet jei paklausiu ka pirkti,tai visuomet pateikiu pavyzdziu rolleyes.gif
nesuprasciau ir prasymo dovanoti pinigus, pasijausciau tikrai nekaip doh.gif net kiltu mintis,kad kviecia vien del iskaiciavimo,juk toks balius daromas ne del pinigu ar dovanu schmoll.gif o kvieciami seip artimiausi zmones,o jei sveciu prasai dovanas nesti pinigais,kad susimoketum uz svente, tai jau atleisk unsure.gif tada baliu daryk pagal savo finansines galimybes.
kaip jau minejo kzkas, tai is sirdies dovanojamos dovanos pacios mieliausios, todel mintis su balionais ir remeliu tikrai fantastiska drinks_cheers.gif kai mano vaikui niekas panasiu dalyku neprinese,tai tokias dovanas labiausiai ir vertinu,o jei vaikas nevertina ar nevertins tokiu dovanu,tai cia jau priklauso nuo kiekvienos seimos aukeljimo ir idiegiamu vertybiu.
Atsakyti
QUOTE(Razynka @ 2009 05 10, 13:37)
asmeniskai man tai super dovana thumbup.gif  o kvieciami seip artimiausi zmones,o jei sveciu prasai dovanas nesti pinigais,kad susimoketum uz svente, tai jau atleisk unsure.gif  tada baliu daryk pagal savo finansines galimybes.
kaip jau minejo kzkas, tai is sirdies dovanojamos dovanos pacios mieliausios, todel mintis su balionais ir remeliu tikrai fantastiska drinks_cheers.gif 

jau po krikstynu ka galiu pasakyt-kai atejau vaikiuko sveikint i namus su tais balionais,jis ju is ranku nepaleido thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif ,tampe ir labai dziauges,gi jam tik metukai...cekucio dar neisleido,o remeliai atrode,kad patiko. as pati jauciaus labai gerai, nes ta puokste heliniu balionu manau vaikiukui buvo tikra dovana...dar savaite beveik zaide po krikstynu su tais balionais vaikas, manau pataikiau su dovana 4u.gif
ir aciu uz nuomone, as taip pat manau,kad nereikia laukti,jog sveciai atnestu tokia suma pinigu vokelyje,kiek ant ju isleista, tada geriau baliaus nedaryt,nei paskui skaiciuot,kokia tada svente g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 27, 08:36)
truputis siuvinėtų įdėjų  4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Kokie grazus darbeliai, gal galima butu uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2009 05 11, 23:21)
jau po krikstynu ka galiu pasakyt-kai atejau vaikiuko sveikint i namus su tais balionais,jis ju is ranku nepaleido thumbup.gif  4u.gif  mirksiukas.gif ,tampe ir labai dziauges,gi jam tik metukai...cekucio dar neisleido,o remeliai atrode,kad patiko. as pati jauciaus labai gerai, nes ta puokste heliniu balionu manau vaikiukui buvo tikra dovana...dar savaite beveik zaide po krikstynu su tais balionais vaikas, manau pataikiau su dovana 4u.gif
ir aciu uz nuomone, as taip pat manau,kad nereikia laukti,jog sveciai atnestu tokia suma pinigu vokelyje,kiek ant ju isleista, tada geriau baliaus nedaryt,nei paskui skaiciuot,kokia tada svente g.gif

super:) o remeliai turi isliekamaja verte:) vakar suzinojau, kad mano mergina gaus dovanu fotoknyga, tai tikrai dziaugiusoi,kad paciai nereikes tuo rupintis, nes as uz daiktelius turincius isliekamaja verte:) o balionu puokste,tai tikiu,kad paliko tikrai gera ispudi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ir man rūpi klausimas dėl dovanėlės krikštynoms. Labiausiai patiko skrynios idėja bigsmile.gif . Dėl akmens, tai įdomus variantas, bet juk čia krikštynos, o akmenys labiau prie pagonybės tinka ax.gif .
Labai šaunu ir maišeliai su dovanėlėmis, bet pati aš siūti nemoku, o daryti pagal užsakymą, brangoka blush2.gif .
Na žiūrėsiu, kaip čia gausis, tuo labiau, kad už dviejų savaičių jau krikštynos rolleyes.gif .
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Peržiūrėjau visą temą, bet tai, kas man aktualu taip ir neradau unsure.gif
Liepos 11 dieną esame pakviesti į krikštynas, bus krikštijama 3-jų mėnesių mergytė. Per visą savo gyvenimą nesu buvusi krikštynose, todėl visai nenuostabu, kad nežinau ką tokia proga galima dovanoti vaikui. ax.gif
Todėl prašau Jūsų pagalbos ir patarimų 4u.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Na mes liepa irgi krikštysim savo mažutę tad domėjausi tuo... Krikštatėviai, seneliai ar tėvai dažniausiai dovanoja koki paveiksla, aukso luiteli iš kurio vėliau krikštukas/-ė gali pasidaryti vestuvinį žiedą ar koki kita papuošalą, sidabrinaii šaukšteliai ir kiti sidabro papuošalai ir pan. Žodžiu kažkas atminimui, o svečiai dažnaiusiai dovanoja vokeli+žaisla koki ar tik žaisla bigsmile.gif va man dar gražu labai ir aš savo mažutei dovanosiu jos vardu žvaigždę wub.gif
Atsakyti
Tik nedovanokit zaislu ir drabuziu doh.gif Cia ne eilinis gimtadienis,krikstynos buna viena karta,todel dovanos turetu likti atminciai.Artimieji dovanoja aukso sidabro papuosalus,o paprasti sveciai gali dovanoti fotoalbuma,knyga,vaikisku indu rinkini,BabyArt rinkini,vaikiska paveiksla papuosti kambari ir t.t. As tai pries vokelius,tevams tai gal ir gerai,bet vaikui jokio prisiminimo nelieka.
Atsakyti