Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

QUOTE(aggree @ 2011 08 05, 21:45)
Cia irgi kazkoks prietaras. As asmeniskai tikiu, kad kryzelis arba medalikelis, arba bet kas kitas, ypac, pasventintas ir padovanotas tokia proga saugo labiau nei bet kas kitas. Juk jau pati dovana prikraunama teigiamos energijos.

Man,asmeniškai,visada gražu būdavo girdėt,kad vaikutis gauna kryželį dovanų.Kažkaip viskas taip šventa atrodo.Bet,kad kunigas krikštyt atsisakė,kažkaip ir sunerimau.Bet ir kunigai,kaip ir visi žmonės,turi savo nuomonę kiekvienu klausimu.Na,tiesiog pasidalinau tuo,ką išgirdau smile.gif .Gal tikrai gražiau ne kryželį,o pvz.angeliuką dovanot smile.gif
Na,tikiuosi,mums viskas vyks sklandžiai ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingre0202 @ 2011 08 05, 22:09)
Man,asmeniškai,visada gražu būdavo girdėt,kad vaikutis gauna kryželį dovanų.Kažkaip viskas taip šventa atrodo.Bet,kad kunigas krikštyt atsisakė,kažkaip ir sunerimau.Bet ir kunigai,kaip ir visi žmonės,turi savo nuomonę kiekvienu klausimu.Na,tiesiog pasidalinau tuo,ką išgirdau smile.gif .Gal tikrai gražiau ne kryželį,o pvz.angeliuką dovanot smile.gif
  Na,tikiuosi,mums viskas vyks sklandžiai ryt smile.gif

Sekmingu ir graziu jums krikstynu smile.gif
Cia tikriausiai nuo kunigo, nors baznyciai prietarai nepriimtini.
Musu kunigas kriksyjo net be skraistes, nors kitur tai buna privaloma.
Atsakyti
Sveikos mamytės, aš savo krikšto dukrytei nupirkau gražų sidabrinį angelėlį su širdele, kad jos širdelę visą laiką saugotų angelai.
Atsakyti
o aš siuvinėtą metriką, labai gražus darbas
Atsakyti
QUOTE(ingre0202 @ 2011 08 05, 21:40)
Ryt mūsų vaikiukų krikštynos.Kadangi aktuali tema,tai daug viskuo domėjomės.Ir sužinojau iš kaunietės draugės,kad kryžiukų vaikams dovanoti negalima-uždedi kryžių visam gyvenimui unsure.gif .Kunigas net atsisakė šventinti tokią krikšto tėvelių dovaną.Išgirdau tai pirmąkart,bet prašiau dukros krikšto mamytės,kad pakeistų kryželį į kitą pakabutį,na,kažkaip bus ramiau širdelei smile.gif

Pati kryželio nedovanojau, bet nu įdomu, kas sugalvojo, kad kryželio dovanot negalima? Pagal senovinius papročius krikšto mama pasirūpindavo marškinėliais, nupirkdavo kryžiuką pakabinti ant kaklo ( ne mano sugalvota, skaičiau etnologės G. Kadžytės straipsnį).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauadsa: 07 rugpjūčio 2011 - 19:28
sveikos,
įgriūnu į jūsų temą su kLausimu,nes jau man galva skyla nuo minčių.

Bus mano brolio sūnaUs krikštynos[vaikui 5 MĖN].Mąstau dėl dovanėlės,norėčiau kad vaikui būtų prisiminimas.
Mama[vaikelio močiutė] išgravravo anūkui pakabuką,tai mąstau,gal grandinėlę nupirkti g.gif

Gal kas turit kokių minčių,ar kas gavot dovanėlę kuria labai džiaugiatės.Labai lauksiu įdėjų.AČIŪ.
Atsakyti
Kiek puikių idėjų! Super thumbup.gif

Aš savo krikšto dukrytei nupirkau tradicinį sidabrinį šaukštelį - gal galite patarti, ką būtų galima išgraviruoti? Ką nors mielo, gražaus smile.gif

Jei graviruotumėte datą, tai kokią - gimimo ar krikštynų dienos?

Ačiū už nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarris @ 2011 08 08, 14:11)
Kiek puikių idėjų! Super thumbup.gif

Aš savo krikšto dukrytei nupirkau tradicinį sidabrinį šaukštelį - gal galite patarti, ką būtų galima išgraviruoti? Ką nors mielo, gražaus smile.gif

Jei graviruotumėte datą, tai kokią - gimimo ar krikštynų dienos?

Ačiū už nuomones smile.gif

Na dovana krikštynų proga, tai ir data manau turėtų būti krikštynų.
Atsakyti
rugsejo menesi laukia krikstynos,tapsim kriksto tevais pusbrolio dvynuku (mergaites ir berniuko) gal galite patarti ka idomaus butu galima padovanoti.nes ir vaikuciai jau paauge, 2.5metu.aciu
Atsakyti
QUOTE(medaras @ 2011 08 08, 15:57)
rugsejo menesi laukia krikstynos,tapsim kriksto tevais pusbrolio dvynuku (mergaites ir berniuko) gal galite patarti ka idomaus butu galima padovanoti.nes ir vaikuciai jau paauge, 2.5metu.aciu

Mes gavom nuo krikšto tėvelių pasakų knygą, medalioną su grandinėle ir butelį vyno su išgraviruota gimimo data... Sakė atidaryti tada kai mažajai sueis 18metų. Labai patiko mums, pasidėjom ir lauksim 18os biggrin.gif
Atsakyti
idomu visai,o kaip isgraviruota? ant stiklo?
gal dar kas kokiu ideju?
Atsakyti
QUOTE(medaras @ 2011 08 08, 22:40)
idomu visai,o kaip isgraviruota? ant stiklo?
gal dar kas kokiu ideju?

aga, ant stiklo wink.gif
Atsakyti