Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms 2 tema

seikos gal kas galit parekomenduoti man kur galima krikstynoms taupykliu nusipirkti?seneliams dovanot?
Atsakyti
Gal kas zinot kur galima skryniu pirkt? sugalvojau padovanot krikstynu proga, taciau nezinau kur ieskot sad.gif o reikia jau uz keliu savaiciu...
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2011 08 09, 16:21)
Gal kas zinot kur galima skryniu pirkt? sugalvojau padovanot krikstynu proga, taciau nezinau kur ieskot sad.gif o reikia jau uz keliu savaiciu...

Nedidelių mačiau Maximoj ir Rimi.
Atsakyti
Sveiki sveikiausi!
Įšoku į temą su užklausimu neskaičiusi puslapių iki šiol, bet reikalas tikrai ekstra (krikštynos rytoj) doh.gif
Taigi, turėjom sugalvoję konkrečią dovaną, bet paskutinę akimirką tenka ieškot alternatyvos ir užkliuvo tokia įdėja:
"Dekoratyvi pašto dėžutė, kurioje būtų saugomi visi laiškai, atvirutės ar palinkėjimai, kuriuos mažylis gaus per krikštynas, gimtadienius ir kitas progas. Gal ten atsidurs ir pirmasis meilės laiškas..."
Faktas, kad lieka vienas vakaras nupirkti šią konkrečią dovaną, o nežinant tiksliai nėr šansų. Tad klausimas iškyla toks:
Gal kas matėt ką nors būtent tokio Kauno mieste?? Jei pasidalintumėt info, būtų nerealiai super thumbup.gif

O dabar einu, paskaitysiu atgal, gal ką panašaus jau rašėt wink.gif
Atsakyti
gal galit atsakyt, kam tas stiklinis indelis prie angeliuko ? wub.gif

http://www.viskaskri...angeliukas.html
Atsakyti
Aš rytoj einu į krikštynas kaip svečias, tai mano dovana bus sauskelnių tortas (ant jo uždėti mažiukai leliuko batukai ir dantukų namelis) ir vardiniai įrankiai smile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Dairiausi dovanos krikštynoms. Radau puikią idėją

http://www.skelbiu.l...e-11930979.html

Užaugusiam vaikui tai taptų tikra relikvija.

P.S. - nereklamuoju, tik pasidalinu surasta idėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2011 08 12, 17:06)
Aš rytoj einu į krikštynas kaip svečias, tai mano dovana bus sauskelnių tortas  (ant jo uždėti mažiukai leliuko batukai ir dantukų namelis) ir vardiniai įrankiai  smile.gif

Sveiki, as ieskau tokiu sauksteliu gamintojos smile.gif gal galite padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dru-gelis @ 2011 08 15, 15:26)
Sveiki, as ieskau tokiu sauksteliu gamintojos smile.gif gal galite padeti smile.gif

SM rankdarbiuose yra mama gulbe nicas jos, tikrai fainiai ir greitai padaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Turiu šiokį tokį galvos skausmą unsure.gif Esame pakviesti į krikštynas, būsim svečiais, iš kvietimo teksto supratome kad tevėliai pageidauja kad dovanos būtų pinigėliais ir metaliniais g.gif gal planuoja taupyt leliui ateičiai... taigi, nusprendėme kad dovanosim po vienos monetos lituką. Tik vat, kaip čia gražiai viską supakavus doh.gif Gal kas turite pasiūlymų????? blush2.gif Bučiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukai @ 2011 08 18, 13:21)
Sveikutės smile.gif Turiu šiokį tokį galvos skausmą unsure.gif Esame pakviesti į krikštynas, būsim svečiais, iš kvietimo teksto supratome kad tevėliai pageidauja kad dovanos būtų pinigėliais ir metaliniais g.gif gal planuoja taupyt leliui ateičiai... taigi, nusprendėme kad dovanosim po vienos monetos lituką. Tik vat, kaip čia gražiai viską supakavus doh.gif  Gal kas turite pasiūlymų?????  blush2.gif Bučiau dėkinga 4u.gif

būna gražių mažų dėžučių, pirma mintis aiško šovė galvon taupyklė, bet paskui pagalvojau, jei visi taupykles neš biggrin.gif
dar gražu į kažkokį medžiaginį maišiuką, su kaspinu, pagal žmones žiūrėkit , lininį ar blizgaus audinio, čia kaip kas mėgsta,būna organzos, kas mėgsta ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukai @ 2011 08 18, 12:21)
Sveikutės smile.gif Turiu šiokį tokį galvos skausmą unsure.gif Esame pakviesti į krikštynas, būsim svečiais, iš kvietimo teksto supratome kad tevėliai pageidauja kad dovanos būtų pinigėliais ir metaliniais g.gif gal planuoja taupyt leliui ateičiai... taigi, nusprendėme kad dovanosim po vienos monetos lituką. Tik vat, kaip čia gražiai viską supakavus doh.gif  Gal kas turite pasiūlymų?????  blush2.gif Bučiau dėkinga 4u.gif

mes per vestuves gavom tokia dovana - metaliniais pinigais biggrin.gif
viskas buvo supilta i pinta papuosta krepseli, man labai grazu ir originalu buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingre0202 @ 2011 08 05, 20:40)
Ryt mūsų vaikiukų krikštynos.Kadangi aktuali tema,tai daug viskuo domėjomės.Ir sužinojau iš kaunietės draugės,kad kryžiukų vaikams dovanoti negalima-uždedi kryžių visam gyvenimui unsure.gif .Kunigas net atsisakė šventinti tokią krikšto tėvelių dovaną.Išgirdau tai pirmąkart,bet prašiau dukros krikšto mamytės,kad pakeistų kryželį į kitą pakabutį,na,kažkaip bus ramiau širdelei smile.gif

o kaip del rozinio? g.gif
esu pasimetus... reikia mergaitei kriksto dovanos ir vis galvoju apie rozini, bet jis juk irgi su kryzeliu.... o to kryziaus vaikui kazkaip nesinori uzkrauti... biggrin.gif
ar dazna krikstynu dovana rozinis?
Atsakyti