Įkraunama...
Įkraunama...

Įžeidinėjimai

tai va siandien mane izeide 2 forumiete, va taip nei uz ka...nepatiko joms kad as savo daiktelius pardavineju....zemesnem kainom doh.gif
ot kad prirase......susibiesinau labai.......arsikirtau as negraziai, bet vis tiek nuotaika verysad.gif
Atsakyti
ir šitoje temoje atsirado kaip pasireikšti.
dar mėnuo nepraėjo, kaip mano "brungiausias" viską metė ir išvažiavo gyventi pas mamą, dar tik tvarkomi skyrybų dokumentai, o jau jis jaučiasi turįs teisę mane įžeidinėti. tai mane dar nieko, bet šiandien pradėjo kurti nebūtus dalykus apie mano šeimą, tėvus. jie visą laiką stengėsi su juo geruoju sutarti, padėti viskuom, o tas ... dar drįsta blogai prasižioti blink.gif
dar turėjau vilties, kad viskas gražiuoju pas mus susitvarkys. ir dar turiu kruopelę tos vilties. bet šiandien jau ir nustebau, kad jis taip gali. dar kad teisybę sakytų, o čia grynai blefuoja ir šneka nesamones.
dar su manimi, tai aš ne auksas, galim pasikolioti, juolab, kad ir aš ne per geriausios apie jį nuomonės (kitaip ir nesiskirtume), bet prie ko čia mano artimieji.
šiandien pradingo ir ta mažytė mažytė kruopelytė pagarbos, kurią buvau išsaugojusi savo buvusiam vyrui
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
na taip...izeista vyriska savimeile leidzia jiems elgtis su mumis kaip su paskutinemis ... Mes issiskyre irgi neseniai, atseit "draugiskai"...Tai per ta trumpa laika jau teko tiek visko apie save isgirsti, tiek is jo asmeniskai, tiek is kitu (ta prasme - ka jis kalba)... Bet va kas blogiausia - butent jis stengiasi i visa sita suda ivelti ir mano gimines, artimus zmones, kurie yra visai ne prie ko schmoll.gif ... Tas ir skaudina labiausiai: prikalba mano mamai apie mane nebutu dalyku, prikalba savo mamai... O paskui ir man paciai visko prikalba... Ir dar drista po minutes isreiksti vilti, kad "mes vistiek busim kartu" (kuo toliau - tuo labiau be sansu)... Nu kosmaras kazkoks... Nesusigaudo zmogus visiskai savyje... Irgi prasidejo sekimai - kada as griztu, ar su vaiku ar be vaiko, kaip griztu, kur vaziuoju... Ir vos tik kas - iskart lozungai: "vaikas tau turi buti pirmoj vietoj!"... Nu tai ir yra man vaikas pirmoj vietoj, ne kitaip, juk rupinuosi savo vaiku...bet turiu gi teise ir i asmenini gyvenima, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(MaxMara @ 2006 06 19, 10:08)
Sveikos  4u.gif ,
na taip...izeista vyriska savimeile leidzia jiems elgtis su mumis kaip su paskutinemis ... Mes issiskyre irgi neseniai, atseit "draugiskai"...Tai per ta trumpa laika jau teko tiek visko apie save isgirsti, tiek is jo asmeniskai, tiek is kitu (ta prasme - ka jis kalba)... Bet va kas blogiausia - butent jis stengiasi i visa sita suda ivelti ir mano gimines, artimus zmones, kurie yra visai ne prie ko  schmoll.gif ... Tas ir skaudina labiausiai: prikalba mano mamai apie mane nebutu dalyku, prikalba savo mamai... O paskui ir man paciai visko prikalba... Ir dar drista po minutes isreiksti vilti, kad "mes vistiek busim kartu" (kuo toliau - tuo labiau be sansu)... Nu kosmaras kazkoks... Nesusigaudo zmogus visiskai savyje... Irgi prasidejo sekimai - kada as griztu, ar su vaiku ar be vaiko, kaip griztu, kur vaziuoju... Ir vos tik kas - iskart lozungai: "vaikas tau turi buti pirmoj vietoj!"... Nu tai ir yra man vaikas pirmoj vietoj, ne kitaip, juk rupinuosi savo vaiku...bet turiu gi teise ir i asmenini gyvenima, ar ne?

pasiskaitai per kelias temas visų istorijas ir bent jau aš galiu pastebėti kiek turim daug bendro su visom. ir kai kurios žinutės yra būtent kaip mano rašytos. analogiška situacija. todėl peršasi išvada, kad ... visi vyrai vienodi ir visi jie kiaulės
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 06 19, 10:16)
pasiskaitai per kelias temas visų istorijas ir bent jau aš galiu pastebėti kiek turim daug bendro su visom. ir kai kurios žinutės yra būtent kaip mano rašytos. analogiška situacija. todėl peršasi išvada, kad ... visi vyrai vienodi ir visi jie kiaulės

Na...aš visgi nenoriu taip kategoriškai teigti... Norisi tikėti, kad tarp tų kiaulių yra ir vienas kitas labai mielas paršelis tongue.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaxMara @ 2006 06 20, 11:27)
Na...aš visgi nenoriu taip kategoriškai teigti... Norisi tikėti, kad tarp tų kiaulių yra ir vienas kitas labai mielas paršelis  tongue.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

išimtys patvirtina taisyklę tongue.gif tongue.gif tongue.gif

kitą dieną iš pat ryto mano "brungiausias" paskambino ir atsiprašė. ir už tą dieną ir už ankstesnę. keista, kad neatsiprašė iš karto į ateitį, nes manau tik laiko klausimas kol pasikartos
Atsakyti
QUOTE(Rutele24 @ 2006 06 20, 13:36)
išimtys patvirtina taisyklę  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

kitą dieną iš pat ryto mano "brungiausias" paskambino ir atsiprašė. ir už tą dieną ir už ankstesnę. keista, kad neatsiprašė iš karto į ateitį, nes manau tik laiko klausimas kol pasikartos

Smagu nors tiek, kad sugeba atsiprasyti, maniskis ex ir to nesugeba padaryti. tik kai jau jam kokio reikia parasiuko is manes, tai tada jau toks malonus, kad gatavas ir subine islaizyti lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Rutele24 @ 2006 06 20, 14:36)
išimtys patvirtina taisyklę  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Aš irgi negaliu patikėti kad yra vyrų, kurie gali atsiprašyti už negražų ištartą žodį, padarytą poelgį.
Mano jei ir daro ką nors po įžeidinėjimo, tai tik tai, kad išaiškina kad aš pati tai išprovokavau ir jam gavos spontaniškai viskas. daugiau nieko.
Rūtele, o gal vis dėl to jums dar kas nors išeis? Gal gi dar reikia ieškoti būdų susitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2006 06 29, 15:59)
Aš irgi negaliu patikėti kad yra vyrų, kurie gali atsiprašyti už negražų ištartą žodį, padarytą poelgį.
Mano jei ir daro ką nors po įžeidinėjimo, tai tik tai, kad išaiškina kad aš pati tai išprovokavau ir jam gavos spontaniškai viskas. daugiau nieko.
Rūtele, o gal vis dėl to jums dar kas nors išeis? Gal gi dar reikia ieškoti būdų susitaikyti.

nemanau. aš tik stengiuosi išlaikyti civilizuotus santykius.
matai, kai prišika į dušią, sugriauna gyvenimą ir planus, tai vien atsiprašymo nepakanka. aš megėja esu pasiplanuoti, apsvarstyti ir kai visa tai netikėtai griūva be aiškios priežasties schmoll.gif mano dar labai atviros žaizdos ir nuoskaudos, kad galėčiau jam atleisti.
ir dar jis mano turįs teisę kažkur kažkaip ir kažkada mane įžeidinėti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Norisi tikėti, kad tarp tų kiaulių yra ir vienas kitas labai mielas paršelis

Zinot, as tik pasiklausius jusu istoriju pradedu suvokti, kokia as turiu buti laiminga, kad kad ir kiek skausmo man suteikia skyrybos, bet vis gi skiriuosi draugiskai ir kad man pasitaike tas "labai mielas parselis" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 06 29, 16:16)
Zinot, as tik pasiklausius jusu istoriju pradedu suvokti, kokia as turiu buti laiminga, kad kad ir kiek skausmo man suteikia skyrybos, bet vis gi skiriuosi draugiskai ir kad man pasitaike tas "labai mielas parselis" smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kartais ir mano variantas atrodo panašiai, bet sunku kalbėti kol dar nebuvo posėdžio
Atsakyti
O pas mus po skirybu, tai bangom doh.gif tai mielas parselis, tai jau kai prikakos i dusia gun_bandana.gif bash.gif tai atrodo daugiau is vis nebebendrausiu. Praeita vasara sukure kita seima, tai ramybe thumbup.gif nebepasirodo thumbup.gif
Atsakyti