Įkraunama...
Įkraunama...

Įžeidinėjimai

labuka mamytes,as cia dar naujoke 4u.gif ,bet smagu,nes jauciuos ne viena.o mes ir skiriames,susiradau advokata,tai savo ex pasakiau,kad bendrautu su juo,nes as nesusisneku.grasina visu kuo.jei paprasysiu alimentu tai jis senatvej prisiteis atgal,jei noresiu buto dalies,tai schmoll.gif dar nesugalvojo kas tada.liudna
Atsakyti
QUOTE(gretuliuke @ 2006 06 29, 23:09)
labuka mamytes,as cia dar naujoke 4u.gif ,bet smagu,nes jauciuos ne viena.o mes ir skiriames,susiradau advokata,tai savo ex pasakiau,kad bendrautu su juo,nes as nesusisneku.grasina visu kuo.jei paprasysiu alimentu tai jis senatvej prisiteis atgal,jei noresiu buto dalies,tai  schmoll.gif dar nesugalvojo kas tada.liudna

sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuliuke @ 2006 06 29, 23:09)
labuka mamytes,as cia dar naujoke 4u.gif ,bet smagu,nes jauciuos ne viena.o mes ir skiriames,susiradau advokata,tai savo ex pasakiau,kad bendrautu su juo,nes as nesusisneku.grasina visu kuo.jei paprasysiu alimentu tai jis senatvej prisiteis atgal,jei noresiu buto dalies,tai  schmoll.gif dar nesugalvojo kas tada.liudna

Liudna verysad.gif tai tau dar viskas pries aky, o jau tokios nesamones dedasi doh.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
mamos pagelbekit,nelabai orentuojuosi lietuviskose kainose,nes jau 2 metai gyvenam airijoj,susiradau skyryboms advokata,kad jis pradetu skyrybas lietuvoje,ir kad kiek imanoma viskas butu padaryta kai mes grisim atostogu(jei grisim),jis avansinio mokescio paprase 700 lt,cia ne per daug?
Papildyta:
aciu uz palaikyma
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2006 04 24, 09:27)
patikėk, kad kartais didžiausias šūdo kalnas būna ir švariom panagėm, ir nesikeikiantis, ir į Boss'o kostiumą įpakuotas..

Gryniausia tiesa.

Gretuliuke, tik neimk i galva jo kalbu apie prisiteisimus senatveje ir pan. Manau, kad iki senatves jam dar daug metu, dar tiek visko teks isgyventi, kad jis ir pats nenutuokia, kaip tai senatvei atejus elgsis, gyvens ir ko nores. Tusti zodziai, kuriu tikslas - izeisti, itakoti tavo elgesi dabar. Ramiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zen: 11 liepos 2006 - 15:23
Is tikruju, po skirybu mane labiau terorizavo ex sirdies dama... kaip pasiutusi atakavo su grasinimais sugadinti man gyvenima... nereikalauju is jo nieko, alimentu taip pat, nors pavyko prisiteisti nemaza sumele moralines zalos. delsiu, dar nesikreipiau i antstolius, nors vykdomaji rasta turiu.
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2006 07 14, 20:06)
Is tikruju, po skirybu mane labiau terorizavo ex sirdies dama... kaip pasiutusi atakavo su grasinimais sugadinti man gyvenima... nereikalauju is jo nieko, alimentu taip pat, nors pavyko prisiteisti nemaza sumele moralines zalos. delsiu, dar nesikreipiau i antstolius, nors vykdomaji rasta turiu.

Su tom antrom ju pusem amzinos problemos doh.gif kaip pacios liks ant ledo, idomu ka darys g.gif
Atsakyti
ka gi daugiau darys,jei ne guosis tongue.gif ,ieskos uzuojautos,pagalbos ir supratimo tarp musu,keikdamos ir koneveikdamos vyruku gimine.
o mums visoms stiprybes ir kantrybes
P.S.tiesiog sunku patiketi,kad tu gali buti ta paliktaja,kol taip nenutinka
Atsakyti
QUOTE(gretuliuke @ 2006 07 15, 16:01)
ka gi daugiau darys,jei ne guosis  tongue.gif ,ieskos uzuojautos,pagalbos ir supratimo tarp musu,keikdamos ir koneveikdamos vyruku gimine.
o mums visoms stiprybes ir kantrybes
P.S.tiesiog sunku patiketi,kad tu gali buti ta paliktaja,kol taip nenutinka

As tai dabar kai jau gyvenu su antruoju, tai daznai pagalvoju, kad gyvenime gali taip atsitikti. Ir net tuoktis su juo per didelio noro nera schmoll.gif po to vel ta dokumentacija, tai tik popieriu tepliojimas ir pinigu kisimas nezinia kam. Va jei skirsiuos, tai jau bus sunkiau pasidalinti turta blush2.gif
Atsakyti
as tai taip pat manu,kad antra kart yra sunkiau tam pasiryzti 4u.gif ,tiesiog gal todel,kad zinom kaip skauda ir kaip sunku.na bet cia tik mano nuomone.as kaip pagalvoju apie antra santuoka,tai man plaukai piestu stoja lotuliukas.gif ,na bet manau,kad atjos koks princas ir viskas bus liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
tik isiskisiu,bet mano manymu tas kuris zemina kita,pirmiausia zemina save,parodydamas savo labai zema lygi,ypac kai vyras izeidineja moteri,kalbu is vyriskos varpines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zigmantas @ 2006 07 16, 16:47)
tik isiskisiu,bet mano manymu tas kuris zemina kita,pirmiausia zemina save,parodydamas savo labai zema lygi,ypac kai vyras izeidineja moteri,kalbu is vyriskos varpines ax.gif

bet kad taip mastantys vyrai - nykstanti rusis, deja...
Atsakyti