Aš tai nemokamai ir poliklinikoje, pasisekė

Kai suzinojau, kad laukiuosi, suzinojau kokia 4 nestumo savaite (dariausi 4 NT testus), pas gydytoja neskubejau ir uzsirasiau kai bus 6-7 savaite, kad jau matytu plakancia sirdute, o ne tik patvirtintu, jog esu nescia.

mes irgi pirma karta nukeliavom pas gydytoja 6 sav uzregistravo,paeme kraujo tyrimus ir pasake kad pasimatysim uz keliu savaiciu.

sveikos, as pirma karta nuejau, kai 4 testai parode 2 bruksniukus
jau buvo man apie 4 sav.

Aš nuėjau 5 sav. ir džiaugiuosi, nes padarė echo. ir dabar ramiau

Vakar jau buvau ir aš, pamačiau tą mažą stebukliuką
Mums dar tik 6 sav., poliklinikoje sena aparatūra, tai sakė ateiti dar po savaitės, nes nori pamatyti plakančią širdutę
Bet koks geras jausmas, kad žinai, jog viskas ten gerai ir yra taip, kaip ir turėtų būti!

Sveikos busimos mamos, norejau paklausti gal kas lankosi nefridos klinikoje pas ginkologe, kuri priziuretu jusu nestuma? Sakykit kelinta mazadaug savaite darete echoskopa, ir ar kainavo kiek nors? Nes man ruosiasi daryti 12 savaite (nors pries tai ne kart nedare) ir sake reikes moketi 60 lt? ar cia taip turi buti jei esu prisiregistrevusi prie Nefridos?
(reikiamoje temoje niekas neatsako)

As ejau privaciai, kai ejo jau 9 nestumo savaite, tai padare ultragarsa, vaisiui buvo apie 7 sav., plake sirdute ir buvo apie 10 mm ilgio

Aš nuėjau 6 sav., padarė ultragarsą, bet liepė ateit po savaitės, kad pamatytų širdelės plakimą
Širdutės darbą jau pamatė ir paprašiau nuotraukytės (nesvarbu, kad ten nelabai ką ižiūriu
). Jos apačioje užrašytas mažylio ūgis, laikas savaitėmis ir dienomis ir žodis "twin". Kaip manote, ar tas žodis yra visur toks rašomas, ar reikia laukti dvynių?

As pirma karta ejau,kai man buvo 6sav nestumas,tada jau ir echoskopu paziurejo kaip ten tas gumuliukas,pamate plakancia sirdute
kadangi po keliu savaiciu isvykau i uzsieni tai sekanti karta liepe apsilankyti vasario men-pradzioje,tada bus jau 17sav,tai vat uz geros savaiteles registruosiuos pas ginekologe,labai nekantrauju