As pirmakart nuejau, kai buvo 5 savaites, nes labai skaudejo pilvo apacia.Gine paziurejo ir patvirtino, kad laukiuosi ir liepe ateiti 9sav, tyrimams

QUOTE(milereta @ 2010 07 01, 08:45)
Niekaip nesuprantu apie eiles pas ginekologus
Nueinu į registratūra, pasakau kad nėščia ir noriu pas ginekologą (taip aplenkiu šeimos gydytoją ir bereikelingus laukimus), tada nusiunčia pas akušerę ir per 1-3 dienas viską gauni.
Taip ėjau 3 kartus ir nė karto nereikėjo laukti, įskaitant vakarykštį apsilankymą.
Čia Vln taip, gal kitur kitaip.

Taip ėjau 3 kartus ir nė karto nereikėjo laukti, įskaitant vakarykštį apsilankymą.

Čia Vln taip, gal kitur kitaip.
Na, cia jei eini pas bet kuri ginekologa, turbut. O jei nori pas geresni, kazin ar eiliu nebuna

QUOTE(sagute2 @ 2010 07 07, 20:53)
Na, cia jei eini pas bet kuri ginekologa, turbut. O jei nori pas geresni, kazin ar eiliu nebuna 

tai jau jo

QUOTE(wiktoria @ 2010 07 08, 23:01)
sweikos as tik ka suzinojau kad esu nescia tai paskiaciavus galiu buti daugiausia2 saw. ar werta dabar man eiti pas gydytoja?
patarciau ne anksciau 6 sav.

Gryzau siandien is gydytojos, visi tyrimai geri, tik liudna, kad echoskopija parase, kad darys tik 18-20 savaitele
taip norejau kuo greiciau pamatyti, ka padarysi, pakentesiu

Sveikos, gal galit ką patarti.
Dabar prasidėjus 5 savaitė (po paskutiniu mm dienos). Testas teigiamas.
Po dviejų savaičių planavom atostogas ir išvykti į kaimynines šalis. Truputi pamaudena pilvuka, bet daugiau jokių kitokių blogybių nejaučiu. Kada siūlytumėt eit pas ginę? Iki atostogų ar po jų? Iki dar gali būti ankstoka, ar ne?
Dabar prasidėjus 5 savaitė (po paskutiniu mm dienos). Testas teigiamas.
Po dviejų savaičių planavom atostogas ir išvykti į kaimynines šalis. Truputi pamaudena pilvuka, bet daugiau jokių kitokių blogybių nejaučiu. Kada siūlytumėt eit pas ginę? Iki atostogų ar po jų? Iki dar gali būti ankstoka, ar ne?
Sveikute
Pirmomis savaitemis nieko blogo nejauciau apart to kad pradejau valgyti tuos maisto produktus, kuriu anksciau nevalgydavau
Mintis,kad laukiuosi, mane ramino.as dziaugiausi. Niu nezinau, bet pilvuko man neskaudejo, buvo ramus
Jai tiau skauda pilvuko apacia tai gal ir negerai, reiktu nueiti pas gine ir pasisakyti. Ji geriau zinos nei mes ka cia galime spelioti
O tiu taip smarkiai nepergyvenk, augink
savo maziuka i viskas bus gerai

QUOTE(wiktoria @ 2010 07 09, 15:09)
labai aciu kad patariat:) pirma karta laukiantis sunku kazko nepasiklausus:) o jums kaip buvo pirmomis sawaictemis?ar skaudejo pilvuka?ar turi kazka jausti ar visiskai nieko?nes man tai kazkaip jauciasi....tai gal cia kas blogai
Sveika, as irgi pirma karta laukiuosi. Pirmas dvi savaites maude pilva kaip pries mmm, raize sonus, jauciau strenu skausma. Gine pasiule daugiau ilsetis, guleti, geriau magnio, vitamino E. Maudimas po kokios savaites eme rimti, dabar mums prasideda 8 savaite, maudimo nebera, kartais (koki karteli per diena) lengvai pamaudzia pilvo apacia, taciau tai normalu, nes pleciasi gimda