Sveikos
As keliavau pas gine iskart kai tik pamaciau savo blanku blanku II
tai buvo 4 savaiteles, tai ji man nieko daug nepasake - gimda padidejusi kaip pries mm, ateiti po menesio. Po menesio jau paskyre tyrimukus ir apziura buvo issamesne
tiesa lankiausi valdiskoj poliklinikoj, privacioj manau kitaip butu
As keliavau pas gine iskart kai tik pamaciau savo blanku blanku II
As birzeli turejau persileidima ir dabar vel laukiuosi. Buvau nuejus pries savaitele, paziurejo, kad dar labai mazuliukas taskiukas, sake matyt pastojau veliau. Israse gerti Duphastona ir sake ateiti pasirodyti po savaiteles. Tik va galvoju...gal palaukti ilgiau jei gerai jauciuos, kazkaip baisu, kad daug tu echoskopu bus paskui
...kaip jus manot? man dabar apie 5 savaites.
QUOTE(amazonke @ 2011 03 18, 19:13)
As birzeli turejau persileidima ir dabar vel laukiuosi. Buvau nuejus pries savaitele, paziurejo, kad dar labai mazuliukas taskiukas, sake matyt pastojau veliau. Israse gerti Duphastona ir sake ateiti pasirodyti po savaiteles. Tik va galvoju...gal palaukti ilgiau jei gerai jauciuos, kazkaip baisu, kad daug tu echoskopu bus paskui
...kaip jus manot? man dabar apie 5 savaites.
Gali palaukti iki 7-8 savaites, tada jau sirdute matysis
Aš ėjau kai buvo 6 savaitės, ir ką, nieko nematė, prigasdino ir liepė ateiti po kelių savaičių
aišku tos kelios savaitės buvo pilnos nerimo, bemiegių naktų, ašarų... neštumas buvo per mažas kažką pamatyti
aišku, yra tokių, kurioms 6 savaičių gydytojas patvirtina, kad viskas gerai
tiesiog kitą kartą eičiau tikrai ne anksčiau 8 savaičių, vien tam, kad nebūtų bereikalingų nervų...
tiesiog kitą kartą eičiau tikrai ne anksčiau 8 savaičių, vien tam, kad nebūtų bereikalingų nervų...
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 16, 11:29)
Vis tiek per daug skubeti nereikia, nes paziurekit, kiek temu Supermamoje apie tai, kaip gydytoja nepamate nestumo, prigasdino, kad negimdinis, dar pasiule valyma darytis ir t.t., nors is tiesu nestumas buvo vietoje
Geriau jau palaukti pora savaiciu negu patekti i tokia situacija.
Norejau jusu paklausti
Kuo anksčiau tuo geriau
Vakar pasidariau testa ir buvo ryskios II
Pagal mano skaiciavimus 5-6 savaite. Tik jauciuos keistai..kazko maudzia pilva, nugara..nepastoviai. Ar jums taip buna? Man su pirmuoju vaikiuku taip nebuvo
Kazkur buvau skaiciusi, kad taip buna, nezinau..tikriausia nieko nelauksiu ir nueisiu pas gyditoja.
QUOTE(monini @ 2011 03 27, 13:33)
Tik jauciuos keistai..kazko maudzia pilva, nugara..nepastoviai. Ar jums taip buna?
Man taip irgi buvo.
AČIŪ