Įkraunama...
Įkraunama...

Kada sužinojus apie nėštumą eiti pas daktarą?

4u.gif SVEIKOS NIEŠTUKĖS prieš dvi dienas ir man pasitvirtino II viena neryški, šiandien pasikartojau tai jau ryškiau bigsmile.gif planuoju pas gine eit kai bus 8sav ax.gif ilgiau neiškentėsiu nes ir eilė iki to laiko yr talonėlių smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As keliavau pas gine iskart kai tik pamaciau savo blanku blanku II wub.gif tai buvo 4 savaiteles, tai ji man nieko daug nepasake - gimda padidejusi kaip pries mm, ateiti po menesio. Po menesio jau paskyre tyrimukus ir apziura buvo issamesne rolleyes.gif tiesa lankiausi valdiskoj poliklinikoj, privacioj manau kitaip butu ax.gif
Atsakyti
As birzeli turejau persileidima ir dabar vel laukiuosi. Buvau nuejus pries savaitele, paziurejo, kad dar labai mazuliukas taskiukas, sake matyt pastojau veliau. Israse gerti Duphastona ir sake ateiti pasirodyti po savaiteles. Tik va galvoju...gal palaukti ilgiau jei gerai jauciuos, kazkaip baisu, kad daug tu echoskopu bus paskui g.gif ...kaip jus manot? man dabar apie 5 savaites.
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2011 03 18, 19:13)
As birzeli turejau persileidima ir dabar vel laukiuosi. Buvau nuejus pries savaitele, paziurejo, kad dar labai mazuliukas taskiukas, sake matyt pastojau veliau. Israse gerti Duphastona ir sake ateiti pasirodyti po savaiteles. Tik va galvoju...gal palaukti ilgiau jei gerai jauciuos, kazkaip baisu, kad daug tu echoskopu bus paskui  g.gif ...kaip jus manot? man dabar apie 5 savaites.

Gali palaukti iki 7-8 savaites, tada jau sirdute matysis wub.gif
Atsakyti
4u.gif Sveika pritariu palauk iki 8 sav ir tada PIRMYN thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 19 kovo 2011 - 08:23
Aš ėjau kai buvo 6 savaitės, ir ką, nieko nematė, prigasdino ir liepė ateiti po kelių savaičių sad.gif aišku tos kelios savaitės buvo pilnos nerimo, bemiegių naktų, ašarų... neštumas buvo per mažas kažką pamatyti smile.gif aišku, yra tokių, kurioms 6 savaičių gydytojas patvirtina, kad viskas gerai smile.gif
tiesiog kitą kartą eičiau tikrai ne anksčiau 8 savaičių, vien tam, kad nebūtų bereikalingų nervų...
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 16, 11:29)
Vis tiek per daug skubeti nereikia, nes paziurekit, kiek temu Supermamoje apie tai, kaip gydytoja nepamate nestumo, prigasdino, kad negimdinis, dar pasiule valyma darytis ir t.t., nors is tiesu nestumas buvo vietoje doh.gif Geriau jau palaukti pora savaiciu negu patekti i tokia situacija.

Norejau jusu paklausti smile.gif pamaciau ir as dvi juosteles wink.gif negaliu patiketi ir atsidziaugti smile.gif sakykit, o jeigu tiesiog nueiti pas seimos gydytoja, kad is kraujo pasakytu,kad tikrai laukiuosi, o tik tada pas gine uzsirasyti. as irgi nenoriu, kad ten landziotu per anksti? Ar reikia is akrto kreiptis pas gine? Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Kuo anksčiau tuo geriau smile.gif
Atsakyti
Vakar pasidariau testa ir buvo ryskios II thumbup.gif Pagal mano skaiciavimus 5-6 savaite. Tik jauciuos keistai..kazko maudzia pilva, nugara..nepastoviai. Ar jums taip buna? Man su pirmuoju vaikiuku taip nebuvo g.gif Kazkur buvau skaiciusi, kad taip buna, nezinau..tikriausia nieko nelauksiu ir nueisiu pas gyditoja.
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2011 03 27, 13:33)
Tik jauciuos keistai..kazko maudzia pilva, nugara..nepastoviai. Ar jums taip buna?

Man taip irgi buvo.
Atsakyti
bigsmile.gif Man irgi panašūs simptomai o nugara labai skaud, strenas taip kad nieko baisaus ax.gif
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti