Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

QUOTE(Triufelita @ 2008 08 11, 10:05)
Mano kuklia nuomone, bites su širšėmis, vapsvomis, musėmis, kamanėmis ir t.t. gali lyginti tik visiškai neišprusę žmonės. Ar mūsų protėviai nuo senų senovės augino širšes? Ar turėjo kamanių dievą/deivę? Ar apie muses sakydavo, kad jos ne dvesia/stimpa/gaišta, bet miršta? Ne. Bitė toli gražu nebuvo ir nėra eilinis vabzdys. Galima sakyti, kad tai netgi šventas vabzdys. Ir todėl žmogui toks vardas absoliučiai jokios gėdos nedaro.

Na tuomet sveikinu tave, sugebėsiančią auginti vaiką tokiame inkubatoriuje, kur jis niekad nesusidurs su neišprususiais suaugusiais žmonėmis ir dar labiau neišprususiais vaikais bigsmile.gif Taip ir įsivaizduoju darželyje į kampą užspeistą Bitutę, aiškinančią, kad bitutės ne stimpa, o miršta, ir apskritai tai šventas neeilinis vabzdys. Būtų juokinga, jeigu ne graudu.
Atsakyti
Įsijaučiau, lyg pati būčiau uūvedus temą ir turėčiau dukrą vardu Bitė, bet.... lotuliukas.gif

Kokie graudūs tie lietuviai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmilė @ 2008 08 10, 18:47)
Jo........ tikrai nepadėkočiau tėvams jei būtų davę tokį vardą. Tikrai čia ne vardas. Neuždėkim savo vaikams naštos su tokiais vardais  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommerregen @ 2008 08 12, 08:16)

O kilnumo bitėje tiek pat, kiek ir karvutėje- viena medų neša, kita pieną, tai galima ir KARVĖ wub.gif  vardą duoti savo mažylei...
mega_shok.gif

nerealus komentaras. lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man vardas Bite asocijuojasi su Bite Maja, gal ir grazus vardelis, kiek neiprastas butu mergaitei vardas bigsmile.gif
Atsakyti
Jūs sau kaip norit, o man mergaitės vardas Bitė - nepaprastai gražus. wub.gif
Irgi turim sąrašiuke tarp gražiausių.

Čia jau skonio reikalas, ar kitiems tai gražu, ar ne.
Man, pvz, visokie ten Airidai, Eisvydai ar pan. - siaubo viršūnė, nors kitiems - patys gražiausi vardai pasaulyje...

Taip kad, jei tik gražus vardas patiems tėvams, siūlau nebijoti duoti tokį vardą, kokio norisi. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Bite Maja:) va kaip pavadinkim dar laugh.gif ne nu pradekim vadint vaikus gyvunais..gal Vilke ? nenorit ? o gal Panda ? biggrin.gif Muse biggrin.gif nesisaipau,bet toks vardas ne vaikams smile.gif uzaugs tai ir vadins BITE smile.gif BZZZZ:) jums grazu,bet pagalvokit kad vaikai saipysis..o jai gal nepatiks...kas tada?
Atsakyti
šiaip vardas tikrai gražus, nors tiesą sakant esu girdėjusi ir tokiu vardu šunį šaukiant g.gif , tačiau kita vertus esu girdėjusi šunį šaukiant ir Aro vardu, žąsiną - Kazimieru, tai ax.gif
Atsakyti
Esu linkusi manyti, kad vaikuciui bus sunku su tokiu varduku augti.

Renkant varda reikia taip pat pagalvoti apie jo reiksme kitoje kalboje, nesakau, kad reikia ieskoti reiksmiu visose kalbose, bent bent jau pagrindinese, anglu, rusu ,prancuzu ar vokieciu.

Jei rasai BITE tai angliskai tai yra baitas arba dar baisiau įkandimas, kandžiojimas
Na i Prancuzija su tokiu vardu isvis geriau nevaziuoti BITE reiskia .... b*bys
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 08 20, 15:11)
Jei rasai BITE  tai angliskai tai yra baitas arba dar baisiau įkandimas, kandžiojimas
Na i Prancuzija su tokiu vardu isvis geriau nevaziuoti  BITE reiskia .... b*bys

lotuliukas.gif

Turejau viena drauge su tokia pravarde doh.gif , todel vardo tikrai neisivaizduoju blink.gif
Atsakyti
o mano bendradarbes kalytes toks vardas smile.gif
Atsakyti
Vaikysteje tai buvo mano pravarde biggrin.gif Dabar kaimynu taksiukas Bite
Atsakyti