Įkraunama...
Įkraunama...

Bitė - mergaitės vardas

Bite labai grazus vardas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 24, 20:14)
O dabar RIMTAI 4u.gif  Man labai gražiai skamba vardas Jūra.

wub.gif Jūra labai gražu
Turiu draugę Jūratę, bet mes ją vadiname Jūra. Ir ji įsimylėjo šį vardą.

o Bitė, tai man schmoll.gif
Atsakyti
na Bite man nekaip skamba kaip vardas ypac kai dar jis ir brandu tokiu garsiu tapo tiap kaip vardo jo neisivaizduoju
Atsakyti
man bite yra gyvunas blush2.gif tas pats kaip sernas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodėl ne Musė?
Atsakyti
Nu peklon su tokiu vardu. Jei esi garantuota už vardą tai jį ir dedi, bet jei klausi patarimo, vadinasi abejoji, o jei abejoji, nieko gero nebus. Vien jau žodis bitė turi daug negražių asociacijų, o vaikai pravardes tikrai mėgsta kitiems lipdyt, gryš mergiotė iš lauko verkdama, kad pravardžiuoja kieme draugai, nu o jau vardui bitė, tai ne pačios gražiausios pravardės limpa. Aš nepatariu tokio vardo.
Atsakyti
Man tai beskaitant šią temą vardas tik gražėja ir gražėja. Ir nesuprantu, kodėl kiti taip baidosi tongue.gif
Atsakyti
Aš nesibaidau,bet man labai nepatinka schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Bite vabzdys, o ne zmogaus vardas.
Atsakyti
jus juokaujate? BITE yra vabzdys, nejaugi jus norite savo vaika padaryti patyciu objektu? siais laikais vaikai labai ziaurus tad ziurekite noredami originalaus varduko, nepadarykite zalos savo vaikeliui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmutee: 09 rugpjūčio 2008 - 23:04
nu ir fantazija blink.gif
o brolis bus Ziogas?
Atsakyti
manau būtų klaida vaiką pavadinti bite schmoll.gif kaip gi atrodys poto senas žmogus su tokiu vardu? blink.gif o ir šiaip-manau duodami tokį vardą padarytumėte klaidą, nes kiti vaikai iš jos šaipytūsi schmoll.gif Bitė.. kas poto? Širšė? Vapsva? Papūga? Lapė? Persiprašau jei tokia savo žinute ką įžeisiu, bet man tai tikrai toks vardas nekoks schmoll.gif
Atsakyti