Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į Islandiją

QUOTE(juske @ 2009 07 24, 18:26)
Dar turiu naivu klausima  blush2.gif , kokia avalyne emete ? Nereikia aiskinti , kad aukstakulniai ir crocs,ai netinka ir , kad ji turi buti patogi , tiesiog parasykite , ar reikia tokiu , kaip i kalnus , o gal uzteks ir paprastu kerziuku ?
Aciu  4u.gif

Nagi sakyčiau kad labai priklauso nuo to, ką veiksite... Jei eisit į kalnus ir nemažai žadat vaikščioti pėsčiomis - visgi rekomenduočiau kalnų/pusiau kalnų batus su kokia membrana ir kalnams tinkamu padu thumbup.gif . Pavaikščioję suprasit apie ką kalbu mirksiukas.gif
Jei nežadat nuo asfalto nulipti - gal ir crocs'ai nieko visai... tik dar orų prognozę reiktų pasitikrint, nes birželio mėn puikiai tiktų ta jų žieminė versija lotuliukas.gif, vakarais tai jau tikrai smile.gif
Atsakyti

Jau keleta metu svajoju apie Islandija. Mane be galo traukia si salis - bent jau is nuotrauku atrodo, kad jinai yra isskirtine ir be galo savita. Man iosvis visos Skandinavijos salys labai patinka. Suomijoje laisvai galeciau gyventi - man tenai taip grazu bigsmile.gif
Todel kitamet jau rimtai nusprendziau apsilankyti Islandijoje.
Vyksime 3 - as, vyras ir vaikas ( tiksliau jau ne visai vaikas, 12 metu). Planuoju liepos men. dabar deliojuosi marsruta, paskui cia ji ikelsiu ir prasysiu Jusu patarimu ax.gif
Atsakyti
Buvom ten ax.gif tikras grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziema-Vasara @ 2009 10 23, 10:17)
Buvom ten  ax.gif  tikras grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nieko nieko:

Islandija
Atsakyti
tik nieko? g.gif man labai thumbup.gif: čia gal jūs buvot? kada?
o gal ką nors iš nebrangios mašinų nuomos rekomenduot galit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 03 lapkričio 2009 - 21:13
QUOTE(AŠA @ 2009 11 03, 22:08)
tik nieko? g.gif man labai thumbup.gif:
o gal ką nors iš nebrangios mašinų nuomos rekomenduot galit?

Hm, man šiaip irgi labai;) Nors nuo to laiko teko pamatyti daug kitų nuostabių vietų, tai gal kiek priblanko:) Be to, ten šaltoka...

Pigios nuomos konkrečiai Islandijoje nežinau, o šiaip vieną nuorodą į pigiais besiskelbiančius nuomotojus buvau įmetęs čia.

Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 11 03, 21:13)
Hm, man šiaip irgi labai;) Nors nuo to laiko teko pamatyti daug kitų nuostabių vietų, tai gal kiek priblanko:) Be to, ten šaltoka...

Pigios nuomos konkrečiai Islandijoje nežinau, o šiaip vieną nuorodą į pigiais besiskelbiančius nuomotojus buvau įmetęs čia.

kiek žiūriu, tai arba kainos nesveikos, arba "Sorry, we have no vehicles available on your chosen date/time. Please try another date/time." verysad.gif jau mąstau, ar ne pigiu būtų LT nuomot g.gif
sakot šaltoka? na, taip, ne Afrika, bet ten tokia natūrali gamta turėtų būt, mmm rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=RoadWarrior,2009 11 03, 22:13]
Be to, ten šaltoka...

Kaip tik per Discovery buvo laida kaip išgyventi paklydus Islandijoj. Tai įstrigo vienas sakinys -pasiguosk islandui, kad blogas oras, tai jis atsakys, kad po 5 min. bus dar blogesnis. Bet gamtos, nors ir atšiaurios, grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 11 03, 22:18)
kiek žiūriu, tai arba kainos nesveikos, arba "Sorry, we have no vehicles available on your chosen date/time. Please try another date/time." verysad.gif jau mąstau, ar ne pigiu būtų LT nuomot g.gif
sakot šaltoka? na, taip, ne Afrika, bet ten tokia natūrali gamta turėtų būt, mmm rolleyes.gif

Džipų nuomos kainos tai tikrai nesveikos pasidarė blink.gifblink.gifblink.gif - 2008m. vasarą Suzuki Grand Vitara dviems savaitėms gavom už maždaug 4000lt iš "Budget". Ech pasisekė, kad ten jau pabuvojom, kitaip nežinau kada būtumėm susiruošę... rolleyes.gif
Atsakyti

Irgi sutinku:) Buvau balandžio pabaigoje, tai prie Gullfoss krioklio ir ant vieno kraterio krašto nuo vėjo vos nepakilau į orą...

Bet dar norėčiau grįžti:)

Pats pasidairiau šen ten - už kokius 2100 svarų jau galima rasti džipukąsmile.gif

Iš Lietuvos būtų dar geriau, tik jau ir kelto bilietus, kurą iki jo reikia priskaičiuoti. O svarbiausia - laiko reikia turėti:)
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2009 11 04, 18:54)
Irgi sutinku:) Buvau balandžio pabaigoje, tai prie Gullfoss krioklio ir ant vieno kraterio krašto nuo vėjo vos nepakilau į orą...

Bet dar norėčiau grįžti:)

Papildyta:
Aha, brangu...

Pats pasidairiau šen ten - už kokius 2100 svarų jau galima rasti džipukąsmile.gif

Iš Lietuvos būtų dar geriau, tik jau ir kelto bilietus, kurą iki jo reikia priskaičiuoti. O svarbiausia - laiko reikia turėti:)

brangu schmoll.gif reiks laukt kito pavasario g.gif pavasaris gal geriau nei ruduo g.gif
Na, iš LT yra pliusų: gali pasiimt palapinę, daugiau rūbų ir pan. - į lėktuvo bagažą daug neprisikrausi... Kaina gal būtų panaši g.gif bet vat papildomų 4-6 dienų reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 11 04, 20:03)
brangu schmoll.gif reiks laukt kito pavasario g.gif pavasaris gal geriau nei ruduo g.gif
Na, iš LT yra pliusų: gali pasiimt palapinę, daugiau rūbų ir pan. - į lėktuvo bagažą daug neprisikrausi... Kaina gal būtų panaši g.gif bet vat papildomų 4-6 dienų reikia doh.gif

pavasaris keliavimui ne itin dėkingas islandijoje - dauguma kalnų kelių iki birželio uždaryti būna. www.vegagerdin.is prieš metus buvo preliminarus kelių atidarymo grafikėlis įmestas - pasižiūrėkit, kad netektų vien asfaltu važinėtis smile.gif, kam tas džipas tada...
Atsakyti