Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės į Islandiją

QUOTE(Tikrove @ 2007 03 13, 16:48)
GERAS o as galvojau, kad menesis jau praejo: pasiulymu, kaip nebuvo, taip ko gero ir nesulauksiu  schmoll.gif pasirodo - tai normalu  as irgi noriu kuo ilgesniam laikotarpiui, nes uzkinso Lietuva JUODAI  Bet, tai ka parasei, uzdege dar didesniu noru ir troskimu tenai skristi kuo greiciau (nu jau nekantrumas pas mane  )o tu kokiam mieste dabar esi, Viktoriuk? ir dar klausimukas: ar ten labai jau reikalauja tu vairavimo teisiu? nes as ju kaip ir neturiu... 

Beje, yra labai fainas tinklapis Islandijos lietuviams: www.islanderas.org  thumbup.gif jie ten ir susitikimus rengia  drinks_cheers.gif tikiuosi, vienadien teks prisijungti...  cool.gif

Aš Reykjavike mirksiukas.gif Jei būsi - susitiksim bigsmile.gif Teisių dažniausiai prašo, ypač, jei vaikus reikia vežti į mokslus ar darželį, bet žinau bent keletą mergaičių, kurios prasisuko ir be jų mirksiukas.gif
Apie islanderą... Jums leidus aš patylėsiu blush2.gif

QUOTE(Karmen @ 2007 03 13, 17:01)
Labai gražu  wub.gif Man teko pabuvoti Islandijoj prieš kelerius metus - savotiškas kraštas  g.gif bet man patiko  thumbup.gif Buvom banginių žiūrėt - nepamatėm  schmoll.gif  schmoll.gif Buvom lagūnoj, buvom prie geizerių, buvom prie krioklio, ragavom pūdyto ryklio  user posted image  tongue.gif  Man labai patiko Reikjavikas, beveik visur galima nueiti pėsčiom - jokių kamščių  biggrin.gif

Kamščių Reykjavike nėra vasarą arba ne piko metu, po darbų ir važiuojant į darbus oi, kaip pataikai doh.gif Banginių daug kas nepamato mirksiukas.gif biggrin.gif Bet džiaugiuosi, kad patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 03 13, 20:11)
Kamščių Reykjavike nėra vasarą arba ne piko metu, po darbų ir važiuojant į darbus oi, kaip pataikai doh.gif Banginių daug kas nepamato mirksiukas.gif  biggrin.gif Bet džiaugiuosi, kad patiko wub.gif

Kaip keista blink.gif Nu mes gyvenom pačiam centre, ten kur bažnyčia tai žemiau biški, gal todėl pasirodė kad ten nėra kur važiuot blush2.gif Nu tiesa, važiavom autobusu iki kažkokio ten shopping centro ax.gif
O tu pavardę vyro ėmei? rolleyes.gif
Mano klasiokė yra ištekėjusi už islando tai ten labai juokinga situacija su pavarde buvo. Vyrų pavardė baigiasi "son" kas reiškia sūnus o moterų "dottir" kas reiškia duktė. Tai jinai gavo pavardę kuri baigiasi "son" lotuliukas.gif tai sakė labai įdomi islandų veido išraiška būna pamačius "sūnų" moteriškam pavidale laugh.gif Suprasti galima labai dviprasmiškai mirksiukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2007 03 13, 18:00)
Kaip keista  blink.gif Nu mes gyvenom pačiam centre, ten kur bažnyčia tai žemiau biški, gal todėl pasirodė kad ten nėra kur važiuot  blush2.gif Nu tiesa, važiavom autobusu iki kažkokio ten shopping centro  ax.gif
O tu pavardę vyro ėmei?  rolleyes.gif
Mano klasiokė yra ištekėjusi už islando tai ten labai juokinga situacija su pavarde buvo.  Vyrų pavardė baigiasi "son" kas reiškia sūnus o moterų "dottir" kas reiškia duktė. Tai jinai gavo pavardę kuri baigiasi "son" lotuliukas.gif tai sakė labai įdomi islandų veido išraiška būna pamačius "sūnų" moteriškam pavidale laugh.gif Suprasti galima labai dviprasmiškai  mirksiukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Tei va, miegamuosiuose rajonuose nebuvai biggrin.gif
Pavardę dar tik imsiu, nes tekėsiu šią vasarą ax.gif Ir aš sūnum tapsiu biggrin.gif Bet kažkaip jau jie čia pradeda priprast, nes labai daug užsieniečių ištekančių ima šitas pavardes, o man teko ir islandžių sutikt, kurios per kelias kartas irgi turi šitokią pavardę. Nieko, kaip nors ax.gif
Beje, norint gali imti ir su -dóttir, bet va jau uošvio dukra patapt tai tikrai nenoriu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokie tie vyrai islandai? g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrove @ 2007 03 14, 08:04)
O kokie tie vyrai islandai?  g.gif  blush2.gif  ax.gif

Vat dėl ko man islanderas ir nepatiko, nes ten juos piešia kaip nežinau ką doh.gif Šiaip ką galiu pasakyt, bruožai labiausiai vistiek priklauso nuo žmogaus, ne nuo tautybės, bet apibendrinant g.gif Islandai vyrai be galo myli vaikus, padeda juos prižiūrėti, ima tėvystės atostogas, padeda namų ruošoj. Kai kurios sako, kad šalti g.gif Aš asmeniškai nepasakyčiau schmoll.gif Man jie patinka ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

stai mergaites jums dar keletas vaizdu is mano namuciu mirksiukas.gif as irgi Islandija jau septynerius metus vadinu namais rolleyes.gif
Tikrove, gaila, kad visos nuotraukos su islandiskais vaikuciais ant popieriaus blush2.gif gal kada nuskanuosiu ir parodysiu ax.gif ale vaikai kaip vaikai, su ragais, ale ju nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktine Fėja: 17 kovo 2007 - 01:58
Jezau, koks nepakartojamas grozis ax.gif tai jei nuotraukos tokios nerealios photo.gif , tai kaip tada tikroveje viskas atrodo mastau.gif bigsmile.gif yahoo.gif

ACIU 4u.gif

Siaubas kazkoks, man jau kantrybe baigia issekt, nebegaliu sulaukt tos dienos, kai islipsiu Islandijos oro uoste doh.gif sunglasses2.gif

Dar norejau paklaust... kaip geriau vaziuot i poilsine kelione is Islandijos: skristi tiesiai ar per LT? g.gif nes pvz. paskutines minutes pasiulymai LT kartais labai viliojanciai atrodo ax.gif o kaip Islandijoj - ar galima rasti pigiaisku bilietu is tenai? rolleyes.gif

Man tai - aktualu labai, todel labai laukiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrove @ 2007 03 21, 06:51)
Man tai - aktualu labai, todel labai laukiu atsakymo  4u.gif

Čia tokių pigių tikrai nerasi schmoll.gif
Atsakyti
Viktoriukas, o tu uz islando nutekejus ar uz lietuviuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrove @ 2007 03 21, 14:34)
Viktoriukas, o tu uz islando nutekejus ar uz lietuviuko?  ax.gif

Vasarą nutekėsiu už islando ax.gif
Atsakyti
Sveika, Viktoriukas!

Kaip smagu kad suradau tavo temele! 4u.gif

Prisiziurejau nuostabiu vaizdu wub.gif tiesa daug ka esu macius is savo vyro nuotrauku, bet grozio niekada nebuna per daug. mirksiukas.gif

Mano vyras irgi dirba Islandijoje, ir kaip tu kadaise, labai suzavetas sia salimi. Nori likti ten ilgesniam laikui, o gal but ir visam. Dabar turiu galvos skausma, nes vyras nori, kad mes su suneliu irgi vaziuotumem i Reikjavika. Tad noreciau uzduoti tau keleta klausimuku, jei bus nesunku atsakyk.

Labai nerimauju del darbo, esu kosmetologe, man labai patinka mano profesija, bet tikriausiai tokio, ar bent panasaus darbo man ten rasti nepavyktu, del kalbos barjero. Kol pramoksiu islandiskai gali praeiti nemazai laiko, o sita profesija reikalauja pastovios praktikos, tobulejimo, bijau prarasti igudzius. O eiti plauti indu tikrai nenoreciau, bet gali tekti. unsure.gif Tai noriu paklaust, gal zinai atveju kai uzsinieciai iskart isidarbindavo pagal savo specialybe, gal yra vilties? blush2.gif

Antra tai nerimauju del sunelio, kaip ten su vaiku darzeliais, speju sudetingiau nei pas mus?

O vyro beprasmiska klaust, jis visada kartoja, kad ten pasaku salis, mus jis isivaizduoja tik tai ten, o visos problemos issprendziamos smile.gif

Aciu
Atsakyti
Teko ir man praeitą vasarą aplink Islandiją pakeliauti wub.gif Kažkas nepakartojamo, grįžusi namo į normalias vėžes gal porą savaičių įsivažiuot negalėjau, net darbe sėdėjau ir žiūrėjau pro langą su ašarom akyse doh.gif .. Ex, peržiūrėjus nuotraukas vėl prisiminimai užplūdo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 11 balandžio 2007 - 20:08