Įkraunama...
Įkraunama...

Appetite stop

Neskaiciau visos temos, bet noriu apginti si preparata. man asmeniskai jis patiko ir tiko man. geriau tik viena karta per diena, vakare sugrizus is darbo (nes tada mano apetitas didziausias). Po keliu dienu iskart pastebejau kad vakarais nenoriu visai valgyti.
dabar jo nevartoju del kitu priezasciu, bet veliau as tikrai ji vel pradesiu vartoti.
as galiu pasakyti, kad kiekvienam organizmui vis kitaip veikia. smile.gif

Atsakyti
O man jis visai nieko, stebuklo nera tikrai, nes tai tik silpnoji pagalbine medziaga, nuo jo nera tokio stebuklo kaip vartojan kita lieknejimui skirta preparata pvz. kaip LIDA. Bet apetite stop yra saugesnis, naturaliasnis. Isgerus 30 min pries valgi mano apetitas tikrai sumazeja.. Bet stebuklu kaip -10 kg -15 kg tikrai nera..
Atsakyti
si preparata bandziau kelis kartus ir kas idomiausia ji begeriant priaugdavau svorio unsure.gif nzn ar cia koks sutapimas ar kas bet taip man buvo pora kartu . po pirmo karto dariau pertrauka , pokeliu mneesiu pabandzia ir vel tas ptas. dabar jau bijau as ji ir gerti.
Atsakyti
Labai mėgstu saldumynus!!
Vaistinėje man pasiūlė apepit stop vartoti, kad nesinorėtų saldumynų.
Ir tikrai padėjo thumbup.gif Aš juos gėriau mėnesį, nes paskui išvykau į užsienį, bet apsirengusi rūbus tikrai jaučiau, kad numečiau svorio!!! thumbup.gif
Dabar galvoju, ar pirkti apetit stop, ar pabandyti ką nors kitą.
Atsakyti
Sveikutes, na apie ApetitStop ir as noreciau pasisakyti...
Zinokit, geriau po 1 tab 1k/d 3 dienas, prasidejo kazkokie pilvo diegliai. Na galvojau siaip sustreikavo zarnynas. keliom dienom nutraukiau-koki menesi negeriau.
Kai lyg tais viskas susitvarke, vel pradejau vartoti preparata.
Ir ka gi po 1 kapsules, po mazdaug 30 min - 1 val vel prasidejo stiprus pilvo skausmai. doh.gif
Tai jau dabar tos tabletikes guli, nes bijau toliau juos vartoti. schmoll.gif
Atsakyti
Tas visas tabletes (atseit mazinancias apetita) reikia gerti pries valgi uzgerian stikline ar daugiau vandens. Pabandykit pries valgi isgert vien vandens, irgi maziau suvalgysit. Tiesiog kazkas is tu vaistu pinigus pasidaro, o kazkas jas pirkdamas ir tikedamasis stebuklo padeda dar daugiau uzkalti biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju neilgai, bet galiu pasakyti tik tiek, kad valgyti TIKRAI maziau norisi, visu antra einu i diena kelis kartus rimto reikalo, tai pozymis kad pagreitinta medziagu apykaita,ir siaip organizmas valosi,del svorio kolkas rezultatu nematau, bet kaip ir minejau apetitas sumazejes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes su drauge prieš pusę metų nusprendėm pabandyti šį preparatą. Jai padėjo - per mėnesį numetė 5 kg, o aš, deja, likau tokia, kokia buvau. Po ilgų diskusijų norisi jo išgėrus valgyti ar ne supratau vieną dalyką - mano valgymo problema ne ta, kad aš alkana, o kad pavalgiusi vis tiek noriu KO NORS SKANAUS. Galiu būti prisivalgiusi iki negalėjimo, bet saldainuko vis tiek noriu sad.gif Žodžiu, jei valgote net tada, kai nesate alkanos, abejoju ar padės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nima***: 15 kovo 2011 - 13:12
as taip pat geriau, bet nepadejo, nes pavalgius visada noredavosi ir dabar norisi ko nors saldaus, skanaus.
Atsakyti
O man jis labai veike, bet veike taip, kad as visai nieko i burna isidet negalejau, net iki pykinimo, tai sivadoj kai visa diena nieko nesugebi suvalgyt vakare ziauriai isiskaudedavo galva ir labai silpna pasidarydavo, tai teko eksperimentus nutraukti, as aisku kaldavau po 2 x 3 dienoj ax.gif , dabar kartais kai matau kad dzinsai verzia kelias dienas po pora tableteliu pageriu ir noras valgyt apmazeja ir koks kg nukrenta, bet vat vistiek galvos skausmas lieka g.gif , dabar maciau kazkoki nauja reklamuoja su mates ir zalios arbatos ekstraktu, tai jauciu tokio uzgerus kai beris visa para eisi be sustojimo rolleyes.gif
Atsakyti
Man nuo siuo prieparato salutinis poveikis buvo, kaip tik daugiau valdyti noredavau, beje ne man vienai ir mano draugei 4u.gif
Atsakyti
as ji vartodama priaugau 2 kg, nes labai padidejo apetitas verysad.gif
Atsakyti