Na aš tai geriu dvi per dieną,be ne iš karto.Sakiau kai pradėsiu antrą tai jau 1/dieną gersiu.Nežinau jau aš,galvoju jog ir"galvoje"tų storėjimo priežasčių reikia ieškoti...Atrodo,nenoriu.Bet va laikas ateina tam procesui ir galvoju ištisai apie maistą
Nu tam išvengti atsisėdau prie kompo dabar.
Na va, geriu jau trecia ar ketvirta diena. Ka as zinau, negaliu pasakyti, kad taip jau uzblokuoja alkio jausma, kad gali kruopa per diena suvalgyt (bet taip ir nereikia), taciau alkio jausmas tikrai prislopintas
aisku, labai svarbus ir nusiteikimas. Bet man bentjau is visu bandytu priemoniu (o bandziau as tikrai laaaabai daug), tai manau Apetite stop vertas kainos.
ir aš čia paskaitinėjau ir nusipirkau apetite stop,nu ir ką pašalinio poveikio jokio,bet ir kito poveikio jokio,kaip norėjau valgyti taip ir noriu,bet kadangi pinigai mokėti pati stabdau save
as irgi esu bandziusi si preparata, bet man kazkodel dave atvirkstini poveiki, ne apetita numalsino, o kaip tik sukele. isgerus tablete po keliu valandu taip valgyt uzsimaniau, galvojau drambli prarysiu
teko sociai papietaut.
merginos,jus ji geriat pries valgi,kaip parasyta ar betkada?
QUOTE(Flinstoun'ai @ 2009 06 18, 12:41)
merginos,jus ji geriat pries valgi,kaip parasyta ar betkada?
as tai geriu kaip parasyta
Boni, gal tie vaistai tikrai veikia nuo psichologio nusiteikimo? tu nebandei kokia viena kita dienele negerti? gal efektas bus tas pats?
man tada stipriai reiktu psichologiskai nusiteikti, o tai ir yra sunkiausia
merginos, o kada geriat piliule, vakare ar ryte, ar nesvarbu?
O aš kažkaip ryte po pusryčių gerdavau.Pas mane apskritai didelis apetitas buvo.Nežinau,gal ir padėjo,svoris nenukrito,bet alkis taip nekankina...Dar tos uogos,vaisiai dasidėjo...Bet daugiau jau nepirkčiau
Be valios-niekur
Be valios-niekur
man tai jos nepadejo ne biskio
As tai jau antra pakuote vartoju, nes per akcija nusipirkau 2 uz 1 kaina
bet galiu pasiskusti, kad jokio rezultato, atvirksciai- as dar daugiau valgau... nesuprantu....