Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo rengiate berniukus į darželį

Na, lyg ir viskas paprasta, bet vistiek susidūriau su šia problema.
pasidalinkim nuomonėm.
Aš savo bernaitį rengiu džinsiukais, aišku geriausi ant gumos, bet nuo trijų metų tokių sunku rasti.
Todėl klausiu- gal geriau treninginės kelnytės, bet kur tokių rasti- dažnai jos būna pašiltintos, tai su pėdkelnėm +treninginėm žiemą kaip ir per šilta.
O gal mauti džinsiukus , kad ir su užtrauktuku- gal auklėtojos padeda susitvarkyti einant į tualetą?
Kadangi daržely esam naujokai, gal mamytės pasidalintų patirtim, kokios kelnytės visgi geriausios darželyje.Ir kur geriausia tokių kelnyčių ieškot?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marionetė @ 2008 06 24, 20:27)

Aš savo bernaitį rengiu džinsiukais, aišku geriausi ant gumos, bet nuo trijų metų tokių sunku rasti.

nezinau kur ieskai, bet as savo astuonmeciui be problemu turguje tokiu randu.

Atsakyti
Aš saviškį kuo laisvesniais rūbais rengiu. Su džnsais praktiškai niekada nevedu, nes jie gi ten dūksta, laipioja ir t.t. O kelnių tai yra, tik paieškoti reikia smile.gif Vasarą su šortais, o žiemą, tai aš ne visuomet pėdkelnes dedu. priklausomai nuo to ar labai šalta.
Atsakyti
maniskis eina su treningais,manau kad patogiau nei su dzinsais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zveriuke @ 2008 06 25, 15:42)
maniskis eina su treningais,manau kad patogiau nei su dzinsais  smile.gif

tikrai patogiau,dzinsai daznai smunka,trina,grauzzia... doh.gif
Atsakyti
Pas mus per susirinkimą buvo paprašyta nevesti vaikų su džinsiukais. Sako sunku jiems užsisegti, susitvarkyti, o kai grupėje 27 vaikai, tai ir auklėtojos neprilakstys. Aš saviškiui tai ir Maximoje esu pirkusi ne treninginių, bet tokių plonų trikotažinių kelnių su guma, nes tikrai dauguma treninginių kelnyčių kiek užmatau pašiltinta.
4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ieškosim treningų bigsmile.gif
Atsakyti
Mes į darželį einame su džinsais arba velvetinėmis kelnėmis, o grupėje permaunu treningines, nes su jomis tikrai daug patogiau vaikui būti...
Atsakyti
Na, aš saviškius nuo mažumės pratinu, kad treningai yra skirti tik sportui, o į "darbą" vyrai eina su kelnėmis. Tai būna ir minkšti džinsiukai, ir šiaip medžiaginės kelnytės. Vaikams iki 3-4 metų tikrai galima rasti ir be sagučių, užtrauktukų, o vėliau jau šios kliūtys tampa įveikiamos, jei tai kasdieniniai drabužiai. O žiemą, kai lauko ir patalpų temperatūra stipriai skiriasi, po grupę bėgioti berniukui nėra patogesnio drabužio, nei pėdkelnės plius šortukai.
Atsakyti
Na ir mes meseniai pradejome lankyti darziuka tad vedu su ivairiom kelnem,bet kad jos nesmuktu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif As maudavau patogias kelnytes,kad pats galetu susitvarkyti: treningus ar dzinsus,bet su gumyte mirksiukas.gif O kai paaugo ,tai jau " krutesnes",bet patogias,kad nespaustu,nevarzytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesą sakant, eina jis pas mane ir su treningais, ir su džinsais, ir su velvetinėmis kelnėmis. Ką turi, tuo rengiu. Grupėje vaikų apie 15, tai auklėtojos neprašė, kad nedėčiau džinsiukų, o ir mažius pats niekada nesiskundė. Jis taip nuzūlina visus rūbus, kad treningai paprasčiausiai neištvertų tokio dūkimo ir trinties su grindimis . Ir tada aš į bankrotą nueičiau su naujų ir naujų kelnių pirkimu. O ant džinsų arba velvetinių kelnių uždedu lopus ir sėkmingai jas sudralina iki galo. ax.gif
Atsakyti