QUOTE(Mislingoji @ 2011 04 06, 12:00)
Manau teisingiausia yra daryti taip, kaip pora nori, o ne ziureti kaip kas daro ir ka zmones pasakys
100 proc. sutinku
Jei reikės, sustatysiu visas vedusias poras.. O ką daryt, jei mano draugės visos ištekėjusios..
Žinau, kad bus kalbų, kaip čia taip, vedę ir į poras.vai vai vai... O man dzin, šventė juk mūsų, o ne svečių, draugų, giminių...

Tiek tos, galiu nevadinti pamergėm, pabroliais.. Tebūnie palyda...
Tarkim, laimingai vedę draugai padeda palydi žengti pirmuosius žingsnius šeimos link...
QUOTE(rosebud1 @ 2011 04 06, 23:32)
dabar kaip tik jaunieji nori, taip ir daro, bet šiaip pagal senovės papročius sako, kad pulke turi būti nevedę poros, tik piršliai, gali būti apsiženiję
na dabar jau vestuvės - kratiniai amerikonizmo su senovės papročių mišiniu.. ir dar velniai žin kuo.. Kas kaip nori, tas taip daro.. Bet kai daroma "reikia daryti taip, nes juk visi taip daro ar ką kiti pasakys" nu tada tai nežinau..
QUOTE(ptashka @ 2011 04 07, 14:34)
Pas mane poru nebus apskritai, nes vestuves su vyru darome SAU, o ne pagal tai, ka zmones pasakys. O ir "kaimo" tokio nebus, kad ateje i svente ne dziaugtusi, o priekabiu ieskotu.
irgi geras variantas.. Svarbu, kad jums būtų gerai.. O atėję turi džiaugtis jūsų švente, jūsų diena, o ne ieškoti prie ko prisikabinti..