Įkraunama...
Įkraunama...

Ėjimas į poras

QUOTE(danuciuksss @ 2013 03 19, 16:39)
mes irgi kvieteme i poras vedusia pora,bet as net minties neturejau apie tuos prietarus,daugiau rinkomes kad mums butu linksma kelioneje,o ne del kazko kito schmoll.gif juk didziaja dali praleisime gamtoje. g.gif pas mus viena pora atsisake del to,kad jie jau bus vede per musu vestuves. schmoll.gif

atsisake?oho keista tikrai g.gif na nezinau mane jei kviestu kai as vedus buciau as eiciau biggrin.gif kai pusbrolio vestuvese buvome porose tai buvom trys nevedusios poros ir trys vedusios, taip jau gavosi, bet niekam del to nekilo nei jokiu gincu nei klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 20, 14:58)
atsisake?oho keista tikrai g.gif  na nezinau mane  jei kviestu kai as vedus buciau as eiciau biggrin.gif  kai pusbrolio vestuvese buvome porose tai buvom trys nevedusios poros ir trys vedusios, taip jau gavosi, bet niekam del to nekilo nei jokiu gincu nei klausimu g.gif

na matai kiekvieni kazkaip skirtingai galvoja,prietaru laikosi gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danuciuksss @ 2013 03 20, 15:32)
na matai kiekvieni kazkaip skirtingai galvoja,prietaru laikosi gal lotuliukas.gif

As suprantu kad vyresnių nenori imti į poras, bet pvz kiti susituokę jau iki 25 būna taį kodėl tokių neimti? bigsmile.gif as čia kaip pavyzdį, žinoma nėra jokio limito amžiaus....
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif pas mus taip pat bus vedusiu ir nevedusiu smile.gif bet kaip cia su tais prietarais ? ar tai jiems blogai jei eina vede i poras ar jauniesiems ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princess cut @ 2013 03 28, 03:11)
sveikos paneles smile.gif pas mus taip pat bus vedusiu ir nevedusiu smile.gif bet kaip cia su tais prietarais ? ar tai jiems blogai jei eina vede i poras ar jauniesiems ? smile.gif

as nesu girdejusi jokiu prietaru del vedusiu ir nevedusiu, manau tai tik del tradicijos turi buti nevede zmones smile.gif
Atsakyti
Tai jei jau kviečiamas pulkas - tai pamergės ir pabroliai, žinoma, turi būti nevedę. Ir visai ne dėl prietarų (nors galima atkreipti dėmesį ir į tai), tiesiog pulkas savo esme turi būti nevedusios poros... o jei kviečiami vedusieji - tai jau nebe pulko teisėmis, tiesiog svečiai "dėl grožio", "dėl linksmumo"...
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2013 04 16, 11:50)
Tai jei jau kviečiamas pulkas - tai pamergės ir pabroliai, žinoma, turi būti nevedę. Ir visai ne dėl prietarų (nors galima atkreipti dėmesį ir į tai), tiesiog pulkas savo esme turi būti nevedusios poros... o jei kviečiami vedusieji - tai jau nebe pulko teisėmis, tiesiog svečiai "dėl grožio", "dėl linksmumo"...

Pritatiu ax.gif jug ir puokste gaudo pamergės , o vedusios jug negaudys g.gif
Atsakyti
O ką galvojate apie netradicinius pabrolius ir pamerges. na kai jie nestovi po du kaip darželinukai (atsiprašau už išsireisškimą) jauniesiems už nugarų, o visada bųna kažkur šalia, bet nėra suporuoti. Gali netgi skirtis pablolių ir pamergių skaičius.
Mes svarstėme ar mums išvis reikia jų. Nes kaip minėjau, man nepatinka jų sekimas iš paskos susiporavus doh.gif
O ir bažnyčioje tikrai nenoriu, kad kas už nugaros stovėtų. Taip pat ir į jų aprangą ko gero nemažai pastangų ir pinigų įdėčiau g.gif
Tai dabar svarstau ar dėk nuotraukų man jų reikia g.gif
(Į fotosesiją jų taip pat nesivešime)
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 04 27, 22:24)
O ką galvojate apie netradicinius pabrolius ir pamerges. na kai jie nestovi po du kaip darželinukai (atsiprašau už išsireisškimą) jauniesiems už nugarų, o visada bųna kažkur šalia, bet nėra suporuoti. Gali netgi skirtis pablolių ir pamergių skaičius.
Mes svarstėme ar mums išvis reikia jų. Nes kaip minėjau, man nepatinka jų sekimas iš paskos susiporavus  doh.gif 
O ir bažnyčioje tikrai nenoriu, kad kas už nugaros stovėtų. Taip pat ir į jų aprangą ko gero nemažai pastangų ir pinigų įdėčiau  g.gif
Tai dabar svarstau ar dėk nuotraukų man jų reikia  g.gif
(Į fotosesiją jų taip pat nesivešime)

Mes lygiai tą patį pagalvojome smile.gif Nejaučiame poreikio, kad bažnyčioje už nugaros stovėtų ar eitų visi po du už nugaros. Ir fotosesijoje norime būti tik mudu, ir vienoje dalyje liudininkai. Pirma mintis buvo, turėti ne poras, o tiesiog jaunimą, artimiausi draugai, nebūtinai poromis, neaprengti visi vienodai, kaip kad būtų ką tik iš fabrikėlio paleisti smile.gif Man visai patiko šitas sprendimas, bet galiausiai taip dienos planas susidėliojo, kad ir jaunimo idėjos teko atsisakyti.. smile.gif
Atsakyti
perskaiciau siandiena zurnale prietara...kad nerekomenduojama eiti i poras daugiau nei 3 kartus, nes tada tikimybe, kad pats niekada nesusituoksi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti