Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(l'eau @ 2008 08 05, 15:26)
man labai patiko oriflame wonder lash, tik šepetėlis kietokas, bet padažo puikiai thumbup.gif

O man labai nepatiko- nepadažo normaliai, nebent kas mėgsta natūralias blakstienas. Natūralias ir taip turiu, tada neverta net dažyt, jei jokio efekto nesimato schmoll.gif Ir dar siaubingai tepė paakius blink.gif
Šitą tušą po dviejų pasidažymų atidaviau mamai, ji pabandė ir atidavė draugei(nors šiaip jai visi tušai tinka) doh.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 08 06, 12:16)
Vis del to, as Pupa Diva lashes nusivyliau - gal dar laiko reikia, bet nieko jis stebuklingai nedazo, maniau bus didesnis efektas

drinks_cheers.gif
Man visas efektas, kurį jis suteikė, buvo tas, kad žiauriai sutrumpino blakstienas lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas užsisakinėjot "Dior Show" iš braškių? Ar likot patenkintos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 07, 17:30)
Gal kas užsisakinėjot "Dior Show" iš braškių? Ar likot patenkintos?  ax.gif

O tai kuom gali skirtis uzsakytas is braskiu ar pirktas kristianoje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 07, 20:31)
O tai kuom gali skirtis uzsakytas is braskiu ar pirktas kristianoje blink.gif

Tuom, kad jie ateina pasene schmoll.gif As kiek uzsisakinejau tusu is braskiu - visais nusivyliau... Kadangi pries tai turejau su kuo palyginti, visi man daze kitaip... unsure.gif Cia mano asmenine patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 07, 20:40)
Tuom, kad jie ateina pasene  schmoll.gif As kiek uzsisakinejau tusu is braskiu - visais nusivyliau... Kadangi pries tai turejau su kuo palyginti, visi man daze kitaip... unsure.gif  Cia mano asmenine patirtis  4u.gif

Aisku, tu matai g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 08 07, 21:47)
Aisku, tu matai g.gif

Na, čia kaip kam - yra tokių, kurios gavo šviežutėlius tušus, todėl ir pasiteiravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2008 08 07, 08:09)

Man visas efektas, kurį jis suteikė, buvo tas, kad žiauriai sutrumpino blakstienas lotuliukas.gif

ta prasme nutrumpino?? nutrupejo? g.gif
Atsakyti
aš šiandien kristutėj buvau,pudros ieškojau,bet netyčia akis užkliuvo už DiorShow. pamėginau ir galiu pasakyt,kad arba jis pasenęs ten koks buvo arba didesnio šudelio gyvenime nesu bandžius. efektas ne tai kad nefainas absoliučiai pablogino vaizdą. suklijavo blakstienas,pasidažius net neatrodė,kad padažyta. žodžiu lb lb nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
As siandiena uztikau ''Lancome '' tusa blizganti pasidaziau ale kaip grazu..........Jis juodas ale kai uztepi blizga... rolleyes.gif Akys labai grazios lieka, ir tas blizgumas neikyrus, ji matai kai tam tikru kampu, kai sviesa uzkabina blakstienas blush2.gif Man grazu ir neiprastai atrodo. rolleyes.gif leksiu pirmadieni pirkti, ir kaina nera baisi, 18£
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 09 rugpjūčio 2008 - 22:23
nžn kas čia yr, bet man lancome tušai byra blink.gif turėjau paprastą l'extreme, daba nusipirkau atsparų vandeniui - ir tas doh.gif ar čia jie man seni papuolė, ar aš tušo "nešiot" nebemoku lotuliukas.gif ar kas čia yr? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naure @ 2008 08 10, 11:46)
nžn kas čia yr, bet man lancome tušai byra  blink.gif  turėjau paprastą l'extreme, daba nusipirkau atsparų vandeniui - ir tas  doh.gif  ar čia jie man seni papuolė, ar aš tušo "nešiot" nebemoku  lotuliukas.gif  ar kas čia yr?  unsure.gif

Man L'Extreme buvo vissiškas nesusipratimas doh.gif: nei gražiai dažė ir gerai laikė.

YSL stebūklingaisis man patinka tik tada kai plaunu šepetėlį kas kokius 5 panaudojimus. Kitaip tai veliasi laaabai....

Išvis, visi tušai man geriau dažo, kai profilaktiškai šepetuką praplaunu, tada mažiau lipdo. Bet vis tiek kol kas Hypnoziui 10 balų, YSL'ui - 9 balai, CD unlimitedui - 7. Visi likę.... nieko gero.

Dabar kai subaigsiu saviškius bandysiu HR.
Atsakyti
Uzsukau ir as pasigirti kad pagaliau perpratau kaip reikia pasidazyti su guerlain le2...tai dabar labai graziai pasidazau, graziai atsiskiria blakstienos, pariecia truputi, nors noretusi truputi daugiau ax.gif bet tas mazasis juokingas sepetelis nelabai man reikalingas, bet kad jau yra tai ir naudoju doh.gif
Atsakyti