Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 09, 00:29)
aš šiandien kristutėj buvau,pudros ieškojau,bet netyčia akis užkliuvo už DiorShow. pamėginau ir galiu pasakyt,kad arba jis pasenęs ten koks buvo arba didesnio šudelio gyvenime nesu bandžius. efektas ne tai kad nefainas absoliučiai pablogino vaizdą. suklijavo blakstienas,pasidažius net neatrodė,kad padažyta. žodžiu lb lb nepatiko schmoll.gif

as turejau Dior Show tusa, tai tikrai jis nieko gero schmoll.gif man irgi vos matydavosi, kad blakstienos padazytos, zodziu tik siek tiek patamsindavo.. bet blakstienu man tai neklijavo.. nebuvo pasenes, ilgai reikejo dar palaukt kol tirstet pradejo.. man isvis kazkaip Dior dekoratyvine kosmetika nepatika schmoll.gif
Atsakyti
Mano blakstienos gan ilgos, bet nera tankios cool.gif kazi koks tusas geriausiai patankintu? 4u.gif
dabar naudoju Loreal'io Architektoriu (jau antra tiubele), bet kad vis labiau man nebeduoda norimo efekto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 10 rugpjūčio 2008 - 15:44
Mano naujausias atradimas wub.gif
Yves Saint Laurent – Volume effect faux ceils
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 10, 12:11)
Man L'Extreme buvo vissiškas nesusipratimas doh.gif: nei gražiai dažė ir gerai laikė.

YSL stebūklingaisis man patinka tik tada kai plaunu šepetėlį kas kokius 5 panaudojimus. Kitaip tai veliasi laaabai....

Išvis, visi tušai man geriau dažo, kai profilaktiškai šepetuką praplaunu, tada mažiau lipdo. Bet vis tiek kol kas Hypnoziui 10 balų, YSL'ui - 9 balai, CD unlimitedui - 7. Visi likę.... nieko gero.

Dabar kai subaigsiu saviškius bandysiu HR.

o su kuo Jus plaunate tuso sepeteli? tik su vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 10, 10:11)
Man L'Extreme buvo vissiškas nesusipratimas doh.gif: nei gražiai dažė ir gerai laikė.

YSL stebūklingaisis man patinka tik tada kai plaunu šepetėlį kas kokius 5 panaudojimus. Kitaip tai veliasi laaabai....

Tai YSL instrukcijoj ir parašyta, kad reikia šepetuką nuvalyt daugmaž kas savaitę smile.gif Tai va, pavalau pavalau... Kol kas lyg ir nieko visai, bet vis tiek į galą dienos lipt pradeda blakstienos...
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 08 11, 11:32)
o su kuo Jus plaunate tuso sepeteli? tik su vandeniu?

Aš tai plaunu su vandeniu ir veido prausikliu. paskui nusausinu. Tik labai atsargiai...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 08 10, 13:11)

aneeee???? g.gif nu tai tada paguodei mane, nes maniau, kad jau man stupid.gif tai gal ne beviltiška dar esu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manasis ysl effet faux cils po dvieju savaiciu pradejo tirstet kosminiais greiciais. Blakstienas lipina, nors ir valau sepeteli. Turbut vienintelis tusas, kuris tarnaus trumpiausiai.
Atsakyti
Deborah Volume Sprint. Gal kas naudojot? 4u.gif
Atsakyti
as siandien eisiu pirkti naujo tuso, nes eisiu i vestuves ir norisi svieziako smile.gif klausiu konsultantes gal ka naujo patars, pries tai MF dramatic look naugojau , man labai patiko tik norisi akzko naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 08, 15:35)
ta prasme nutrumpino?? nutrupejo?  g.gif

QUOTE(Finna @ 2008 07 13, 22:29)
Man ilgio irgi nereikia, bet kad su Pupa pasidažius mano natūraliai ilgos blakstienos kažkokiu būdu gerokai sutrumpėdavo doh.gif biggrin.gif Gal todėl, kad pasidažius juo, blakstienos gaunasi tiesios g.gif Tai tas ilgis kaip ir pradingsta, nes su kitais tušais blakstienos neatrodo tiesios, o su Diva's Lashes tarsi nukrenta žemyn (nežinau ar supratot ką noriu pasakyt) lotuliukas.gif Ir tankino man labai trumpai, greit pradėjo blakstienas lipdyt, ir tepė beje unsure.gif 
Ai, kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif Neperšu savo nuomonės, gal jis kam ir geras 4u.gif  Bet aš neatsimenu ar dar tokį prastą tušą esu kada turėjus schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 08 11, 11:26)
Mano naujausias atradimas wub.gif
Yves Saint Laurent – Volume effect faux ceils
user posted image

Man jis irgi labai patinka! thumbup.gif Vakar vel ji nusipirkau, nors ir truputeli gaila pinigeliu buvo, bet... blush2.gif
Merginos, kurios meginot ir si YSL tusa ir Lancome hypnose, gal galetumet parasyti kuris kuo pranasesnis, koks skirtumas tarp ju ax.gif kiek pastebejau tai tarp merginu abu labai megstami... blush2.gif gundziausi nusipirkti lancome, bet vis tik nusipirkau YSL, nes buvau garantuota, kad jo rezultatas tikrai man patiks...
O del sepeteliu plovimo...Suprantu kad reikia juos plauti norint gero rezultato, bet kad taip daug tuso veltui issimeta blush2.gif
Atsakyti