Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(addicted @ 2008 08 24, 10:59)
Eslauda,nustebinai,kad nuo iconic issimozojo paakiai,
as specialiai nusipirkau diorshow atsparu vandeniui vienai progai,kad
10 val.atlaikytu.
Ir pasirodo iconic geriau issilaike nei diorshow atsparus vandeniui

O man tepa verysad.gif Siandien antra diena daziaus ir akiu krema lengvesni uzsitepiau, bet paakiai istepti schmoll.gif verysad.gif
Dasha, o kaip tau? Ar tepa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 24 rugpjūčio 2008 - 10:31
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 24, 10:30)
O man tepa  verysad.gif  Siandien antra diena daziaus ir akiu krema lengvesni uzsitepiau, bet paakiai istepti  schmoll.gif  verysad.gif
Dasha, o kaip tau? Ar tepa?

na dar nesidaziau, bet jauciu neteps, as apatiniu blakstienu is viso niekad nedazau schmoll.gif o virsutines tepa?
Atsakyti
man problema didele,kad akiu vokai uzkrite(prakeikta akiu forma) ir daugelis tusu tepa paakius.Tai cia man didziausias tusui reikalavimas,kad neteptu paakiu.
Va Hypnose Onyx guli kelis kartus panaudotas,nes tepa.O pats tusas nuostabus.

iconic man nei paakiu nei virsutinio vokio netepa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 24, 11:35)
na dar nesidaziau, bet jauciu neteps, as apatiniu blakstienu is viso niekad nedazau  schmoll.gif o virsutines tepa?

QUOTE(addicted @ 2008 08 24, 11:38)
man problema didele,kad akiu vokai uzkrite(prakeikta akiu forma) ir daugelis tusu tepa paakius.Tai cia man didziausias tusui reikalavimas,kad neteptu paakiu.
Va Hypnose Onyx guli kelis kartus panaudotas,nes tepa.O pats tusas nuostabus.

iconic man nei paakiu nei virsutinio vokio netepa  ax.gif

Taip tepa vokus, virsutines blakstienos. Is vis toks jausmas, kad pajauciu, kaip kartais tiesiog prilimpa virsutines blakstienos prie voku unsure.gif
Hypnose Onyx, man taip pat tepe vokus drinks_cheers.gif
Ir DiorShow blackout tepe ir dar daug kitu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 24, 10:45)
Taip tepa vokus, virsutines blakstienos. Is vis toks jausmas, kad pajauciu, kaip kartais tiesiog prilimpa virsutines blakstienos prie voku  unsure.gif
Hypnose Onyx, man taip pat tepe vokus  drinks_cheers.gif
Ir DiorShow blackout tepe ir dar daug kitu  unsure.gif

nu idomiai, nesuprantu, tai cia tuso reikalas ar voku, jei netingesiu pasidazysiu ir parasysiu.
Papildyta:
ESLAUDA o gal esi bandziusi Chanel baze tusui? man ATDECO patiko, bet gan greit eme dziut ir gumuliukais tepti.. unsure.gif
Atsakyti
Eslauda,gaila,kad tau tepa.
As tai negaliu atsidziaugt iconic
Atsakyti
man mf patys paciausi thumbup.gif

gal cia biski neitema pasakysiu... bet surizikuosiu, pabandykite tusa Classic, kainuoja jis tik 6 lt,o efectas nerealus, visi tik i kakytes ziuri smile.gif man koks Hypnose prie jo kaip koks sh... ne visada kaina nulemia smile.gif o sita tusa rekomenduoju, net garantini duociau biggrin.gif gi tik 6 lt,

Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 24, 11:50)
nu idomiai, nesuprantu, tai cia tuso reikalas ar voku, jei netingesiu pasidazysiu ir parasysiu.
Papildyta:
ESLAUDA o gal esi bandziusi Chanel baze tusui? man ATDECO patiko, bet gan greit eme dziut ir gumuliukais tepti..  unsure.gif

Esu bandzius daug baziu, tame tarpe ir Chanel, bet labiausiai patiko Guerlain ir Lancome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 08 24, 10:55)
Esu bandzius daug baziu, tame tarpe ir Chanel, bet labiausiai patiko Guerlain ir Lancome  4u.gif

turesiu omeny, dekuo 4u.gif
Atsakyti
man ir lancome baze labiausiai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 08 24, 11:32)
man ir lancome baze labiausiai patiko  ax.gif

na ir ramu, man jusu abieju nuomones per akis, kad apsispresti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 08 24, 13:13)
na ir ramu, man jusu abieju nuomones per akis, kad apsispresti  thumbup.gif

As pagalvojau, gal ir man reik vel ji nusipirkt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti