na netepa man Iconic
labai graziai a tskiria, dar gal joks tusas taip neatskirdavo blakstienu, tik kad neypatingai storina ir ilgina, bet gal laiko reikia
bet siaip labai malonu dazytis su juo
Dar atnežiau papeikimą Dior Show unlimitedui. Nu nesuprantu aš to tušo esmės... Šiandien pavyzdingai dar išploviau šepetėlį ir vėl bandžiau dažytis, galvoju gal neteps košės jis... bet pasvajok
: Dažiausi neaišku kiek, paskui pasiėmiau Hypnoze šepetėlį užsilikusį ir išsišukavai. Nei tas unlimitedas man normaliai storina, nei ilgina nei ką.... Žodžiu papeikimas
: Įtraukių į sąrašą ko daugiau nebepirksiu....
QUOTE(midori @ 2008 08 25, 21:57)
o sian lb skubedama nusipirkau max factor 2000colorie dramatic look.
-man patinka.stebuklu nedaro.bet graziai paryskina mano blakstienas,ju nesulipina.
-man patinka.stebuklu nedaro.bet graziai paryskina mano blakstienas,ju nesulipina.
Visiškai pritariu. Norėtųsi, kad truputį daugiau tankintų, bet tušas tikrai dėmesio vertas.
japonijos DUTY FREE nusipirkau Estee Lauder Sumptuous. jis yra viena is Estee Lauder naujienu. kadangi issiaiskinti su japone nepavyko nieko apie si tusa(angliskai jos mazai kalba)
ciupau mieko daug negalvodama. galiu pagirti si tusa
graziai tepa, tankina ir nesulipina blakstienu . Rekomenduoju!
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 24, 12:55)
man mf patys paciausi
gal cia biski neitema pasakysiu... bet surizikuosiu, pabandykite tusa Classic, kainuoja jis tik 6 lt,o efectas nerealus, visi tik i kakytes ziuri
man koks Hypnose prie jo kaip koks sh... ne visada kaina nulemia
o sita tusa rekomenduoju, net garantini duociau
gi tik 6 lt,
gal cia biski neitema pasakysiu... bet surizikuosiu, pabandykite tusa Classic, kainuoja jis tik 6 lt,o efectas nerealus, visi tik i kakytes ziuri
Gal gali foto, kaip pasidažius su šiuo tušu?
QUOTE(Ciquita @ 2008 08 26, 15:57)
japonijos DUTY FREE nusipirkau Estee Lauder Sumptuous. jis yra viena is Estee Lauder naujienu. kadangi issiaiskinti su japone nepavyko nieko apie si tusa(angliskai jos mazai kalba)
ciupau mieko daug negalvodama. galiu pagirti si tusa
graziai tepa, tankina ir nesulipina blakstienu . Rekomenduoju! 
As siandien irgi ji nusipirkau. Kristianoj radau gera pasiulyma - Estee Lauder Sumptuous tusas, 2 kaukes paakiams ir akiu makiazo valiklis uz tuso kaina (85 Lt)

Didelis pagyrimas Diorshow Iconic tušui.
Ką pastebėjau: blakstienas iššukuoja tobulai-labai įdomus šepetėlis, man labai jis patiko. prailgina pakankamai, o dėl tankinimo- pirmą kartą užtepus tankina tikrai neįspūdingai, o jei nori daugiau reikia užtept daugiau "košės" ir vėl dažyt... Bet nepaisant to tušas man
Kaip kažkas sakė, labai malonu su juo dažytis.
Ką pastebėjau: blakstienas iššukuoja tobulai-labai įdomus šepetėlis, man labai jis patiko. prailgina pakankamai, o dėl tankinimo- pirmą kartą užtepus tankina tikrai neįspūdingai, o jei nori daugiau reikia užtept daugiau "košės" ir vėl dažyt... Bet nepaisant to tušas man
Aš "Loreal telescopic carbon back" nusipirkau. Nuvylė truputuką, tiesą sakant
QUOTE(Elegant @ 2008 08 27, 08:34)
o kokio dydzio sepetelis?
QUOTE(pepė @ 2008 08 27, 11:15)
o kokio dydzio sepetelis?
Nežinau kaip nusakyt tą dydį...
Jei dar nematei, tai prašom (išdidintoje nuotraukoje gerai matosi, manau)

QUOTE(Elegant @ 2008 08 27, 10:34)
As ji vakar bandziau...Nieko gero aprasyt apie ji negaleciau