Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(saulevandeny @ 2008 09 07, 11:44)
Kaip tik kelinta diena bandau su juo susidraugauti, kolkas įspūdis neblogas  rolleyes.gif

As pati irgi neilgai ji naudoju , tik vakar tenusipirkau , bet ismegint tikrai spejau ir tikrai nenuvyle ax.gif kolkas tikrai labiausiai is visu patiko nei gumuleliu nei sulipusiu blakstienu... bigsmile.gif
Atsakyti
ma ntj geriausias is avon
super full arba super scok (ligtai taip rasosi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2008 09 07, 16:52)
ma ntj geriausias is avon
super full arba super scok (ligtai taip rasosi) 4u.gif

Kuo jis tau taip patiko? Ir kainyte kokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 06, 18:43)
MF masterpiece max  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kiek naudojau sis kolkas geriausias..  thumbup.gif

Taip pat bandau susidraugaut. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nepatingėjau perskaityti visą temą, tačiau apie mane dominančius tušiukus mažai radau info, tai gal kas juos naudojo ir papasakos apie:

chanel - cils a cils
chanel - extreme lash
guerlain - maxi lash
givenchy - parad eyes

Pati esu bandžius lancome: hypnose, l'extreme, fatale, definicils - nei vienas ypatingo įspūdžio nepaliko... taip pat dar naudojau dior - diorshow, šis visai patiko, alia jo kaina braškėse per didelė, kad neuždėtų muito doh.gif be to, įdomu kąnors nauja išbandyt smile.gif
Ačiū iškart tam, kas papasakos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2008 09 07, 20:41)
Sveikos, nepatingėjau perskaityti visą temą, tačiau apie mane dominančius tušiukus mažai radau info, tai gal kas juos naudojo ir papasakos apie:

chanel - cils a cils
chanel - extreme lash
guerlain - maxi lash
givenchy - parad eyes

Pati esu bandžius lancome: hypnose, l'extreme, fatale, definicils - nei vienas ypatingo įspūdžio nepaliko... taip pat dar naudojau dior - diorshow, šis visai patiko, alia jo kaina braškėse per didelė, kad neuždėtų muito  doh.gif be to, įdomu kąnors nauja išbandyt smile.gif

Turėjau Guerlain Maxi lash, tai toks visai nieko, neblogai ryškino, nebyrėjo, netepė. Bet man visai nepariesdavo blakstienų, tai bendrai paėmus, man labiau patiko Lancome Hypnose.
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2008 09 07, 19:41)

chanel - cils a cils
chanel - extreme lash
guerlain - maxi lash
givenchy - parad eyes

Pati esu bandžius lancome: hypnose, l'extreme, fatale, definicils - nei vienas ypatingo įspūdžio nepaliko... taip pat dar naudojau dior - diorshow, šis visai patiko, alia jo kaina braškėse per didelė, kad neuždėtų muito  doh.gif be to, įdomu kąnors nauja išbandyt smile.gif

turejau cils a cils nieko ypatingo eilinis tusas nei per geriausiai tankino nei ilgino zodziu kainos nevertas... maxi lash turejau meginuka-miniuka tai neperilgiausiai juo daziausi bet siaip neblogas buvo gerai tankino, siek tiek pailgino, kas del parietimo tai as taip dazydavausi merkdavausi braukiant sepeteliu taip visada darau tai pariesdavo bet irgi kad butu wow tusas tikrai nea...
Atsakyti
QUOTE(maja~ @ 2008 09 07, 21:46)
Turėjau Guerlain Maxi lash, tai toks visai nieko, neblogai ryškino, nebyrėjo, netepė. Bet man visai nepariesdavo blakstienų, tai bendrai paėmus, man labiau patiko Lancome Hypnose.

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 07, 23:52)
turejau cils a cils nieko ypatingo eilinis tusas nei per geriausiai tankino nei ilgino zodziu kainos nevertas... maxi lash turejau meginuka-miniuka tai neperilgiausiai juo daziausi bet siaip neblogas buvo gerai tankino, siek tiek pailgino, kas del parietimo tai as taip dazydavausi merkdavausi braukiant sepeteliu taip visada darau tai pariesdavo bet irgi kad butu wow tusas tikrai nea...

na aišku, ačiū už atsakymus, bet tuomet - koks gi tas stebuklingasis tušas? biggrin.gif tikriausiai priauginamos blakstienos lotuliukas.gif šiaip jau nesiskundžiu savosiomis, alia mėgstu, kai jos buna išraiškingos - ir ilgos ir tankios, na tokios kaip karvės lotuliukas.gif bet nesulipę smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko Guerlain Divinora supercils atrodo taip vadinasi.Melynas butent, nes graziai man labai atrodo ir komplimenta nuo drauges gavau juo pasidazius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 03, 14:02)
Siandien pasidaziau naujuoju Chanel - Exceptionnel de Chanel. Net noredamas nesulipdysi blakstienu smile.gif Sereliai labai graziai atskiria blakstienas viena nuo kito, nelipdo, dengia tolygiai, atrodo gan naturaliai. Vienu zodziu patiko smile.gif

Oficialus Chanel puslapis apie tusa

Laabai sudomino sis tusas rolleyes.gif o kokia jo kaina? ax.gif Ar Lietuvoje jis jau yra? 4u.gif
Atsakyti
Turiu Clinique tušą High Impact, turiu keisti skubiai, nes nenusiplauna, valau su akių makiažo valikliu, po prausiuosi su prausikliu vis tiek nenusiplauna, trinu, kad net akis graužia. Paskui iš akių lenda juoduliai ir dar ryte būna jų mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 10 rugsėjo 2008 - 17:05
Labas tusu zinoves smile.gif
reikia man pararimo. noriu nusipirkti tusa, bet net neisivaizduoju koki. zinau tik kad pirksiu ruda smile.gif esu sviesi, todel nenoriu labai ryskumo. paskutis pirktas senai LUMENE, retai dazausi, todel noriu gero paprasto,siek tiek ilginancio tuso.
kad butu lengvai nuplaunamas, kad nebyretu, nebutu juodos akys, nestorintu labai blakstienu ir svarbiaus, kad neatrodytu dirbtinai biggrin.gif

gal galit kas ka pasiulyti, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti