Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(Sidabra @ 2008 09 11, 11:12)
Labas tusu zinoves  smile.gif
reikia man pararimo. noriu nusipirkti tusa, bet net neisivaizduoju koki. zinau tik kad pirksiu ruda  smile.gif  esu sviesi, todel nenoriu labai ryskumo. paskutis pirktas senai LUMENE, retai dazausi, todel noriu gero paprasto,siek tiek ilginancio tuso.
kad butu lengvai nuplaunamas, kad nebyretu, nebutu juodos akys, nestorintu labai blakstienu ir svarbiaus, kad neatrodytu dirbtinai  biggrin.gif

gal galit kas ka pasiulyti, busiu dekinga  4u.gif

Man isvardintus kriterijus atitinka Chanel Inimitable
user posted image
Padazo labai graziai, naturaliai, nei per daug nei per mazai. Yra ir rudo atspalvio. smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau čia taip visų išgirtą Lancome Hypnose, tikrai fainas tušiukas wub.gif blakstienos ryškios, ilgos wub.gif bet nuo jo nė kiek neatsilieka MF 2000 calorie dramatic look, šis labiau pastorina 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau masterpiese max ar kaip ten rasosi, nu man tai nepatiko, labai kibina blakstienas ir kazkaip nesusitvarkau su jom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 09 13, 10:34)
nusipirkau masterpiese max ar kaip ten rasosi, nu man tai nepatiko, labai kibina blakstienas ir kazkaip nesusitvarkau su jom schmoll.gif

As vakar ji irgi nusipirkau,kad jau nuolaida.Man nelabai patinka-truputi dirgina jautrias akis,sunkiai labai nusivalo,reik trinti.
Na tik kad blakstienos ispudingai ilgos ir juodos.
Atsakyti
Man masterpiece max tai patiko ir nusivale lengvai su valymo servetele arba slapiu vatos tamponeliu g.gif
Irgi su nuolaida pirkau, bet problemu tikrai nebuvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 09 12, 23:22)
Man isvardintus kriterijus atitinka Chanel Inimitable
user posted image
Padazo labai graziai, naturaliai, nei per daug nei per mazai. Yra ir rudo atspalvio. smile.gif

sito niekur neradau g.gif
nusipirkau Loreal teleskopic, tik nemoku tokiu sepeteliu naudotis blush2.gif guminis toks, labai man sodriai jau tepa doh.gif opats tusas geras, tik kaip prei sepetelio priprasti g.gif blush2.gif
Atsakyti
pati naudoju dabar Maybelline define a lash, zalia, tai visai nieko, o siaip man asmeniskai labai geri LOREAL tusai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2008 09 13, 18:22)
sito niekur neradau  g.gif
nusipirkau Loreal teleskopic, tik nemoku tokiu sepeteliu naudotis  blush2.gif  guminis toks, labai man sodriai jau tepa  doh.gif  opats tusas geras, tik kaip prei sepetelio priprasti  g.gif  blush2.gif

Chanel Inimitable yra kiekvienoj Kristianoj;) . O L'oreal Telescopic (auksinis) man paliko gerą įspūdį-gražiai atskyrė, ilgino blakstienas, tiesiog reikia išmokti šukuoti lyg šukomis blakstienas su tuo šepetėliu. ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2008 09 13, 18:22)
sito niekur neradau  g.gif
nusipirkau Loreal teleskopic, tik nemoku tokiu sepeteliu naudotis  blush2.gif  guminis toks, labai man sodriai jau tepa  doh.gif  opats tusas geras, tik kaip prei sepetelio priprasti  g.gif  blush2.gif

Arba gali pabandyt is seno tuso sepeteliu teptis g.gif
Atsakyti
Man su tusais tragedija - visi byra, tepa paakius arba jeigu netrupa, tai nebuna jokio normalesnio efekto. Arba abu blogiausi variantai viename smile.gif Naujausias isbandymas- Bourjois Volume Glamour. Volume ir glamuro tikrai nedaug, uztat paakius tepa (nebaisiai), o ryte pabudus po nusivalymo vakare dar buna gerokai like.
Pats klaikiausias man pasitaikes tai buvo Isadora, kazkoks tankinantis berods. Padazius visiskai nesimato jokio efekto, o paakiai ziauriai juodi jau po valandos. O as naivuole tikejau, kad jeigu jis yra uzpakuotas gamykliniu celofannu tai bus geras (mat maniau, kad parduotuvej kur visi sukineja buteliukus visai nenuostabu rasti sudziuvusi ir trupanti -nors stengiuos rinktis is galo stendo, be sukinejimo zymiu). Beviltiska...
Geriausias buvo Lancome Hypnose, bet palyginus brangu uz produkta, kuris gali buti atsuktas naudojamas 3 men. (rekomenduojama taip daryti).
Atsakyti
Aš irgi turiu Loreal Teleskopic. Bet man jis nelabai patinka. Blaksteinos atrodo neneturaliai ir atskiria nekaip. Visom patariu Lancome tušus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 13, 17:47)
Man masterpiece max tai patiko ir nusivale lengvai su valymo servetele arba slapiu vatos tamponeliu  g.gif
Irgi su nuolaida pirkau, bet problemu tikrai nebuvo  cool.gif

As jau susitariau su mama,kad jai atiduosiu,o pati pirksiuos kita tusa.Man per daug akis dirgina,i vakara jos jau rausvos..
Atsakyti