Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

QUOTE(Vitulka @ 2008 07 07, 19:26)

Toks skvarbus, fatališkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 07, 17:55)
aš naudojau MAC Zoom Lash
user posted image
iš pradžių buvo labai šlapias, tai labai kibino blakstienas, bet iššukavus jos tikrai atrodė gražiai  bigsmile.gif
o padžiūvęs jis man labai patiko  bigsmile.gif
ir tankino, ir ilgino, ir užriesdavo biškuti  bigsmile.gif bet labiausiai tankino  rolleyes.gif

o jis labai ryskiai dazo? ar naturaliau?
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 07 07, 20:31)

ryškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 07, 20:54)
ryškiai  smile.gif

oj tai manau tada, kad sekanti bandysiu MAC.. smile.gif dabar turiu ka tik nusipirkus YSL Faux Cils, tai dar vis nelabai man jis.. bet gal po keliu kartu jis graziau man dazys.. g.gif
Atsakyti
Nusipirkau pries pora dienu YSL ,nes daug prisiskaiciau pagyru.Man jis tikrai super!Net nebesitikejau nieko ,nes daugybe esu isbandzius visi iki vien sh....O sitas tik pora kart bruksteli ir blakstienos juodos ryskios ir ilgos...Tikrai galiu pasakyti ,kad maloniai nustebinta buvau
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2008 07 08, 12:30)
Nusipirkau pries pora dienu YSL ,nes daug prisiskaiciau pagyru.Man jis tikrai super!Net nebesitikejau nieko ,nes daugybe esu isbandzius visi iki vien sh....O sitas tik pora kart bruksteli ir blakstienos juodos ryskios ir ilgos...Tikrai galiu pasakyti ,kad maloniai nustebinta buvau

nusipirkote YSL faux cils?
Atsakyti
aha, sita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2008 07 07, 19:31)

o man nepatiko schmoll.gif baisiai sulipina.....na, guli jis namie, reiks pabandyt,gal jau padžiūvo, reik pabandyt vėl g.gif

o aš nusipirkau Helena Rubinstein "Lash queen" feline - man labai patinka. Na, "Captive eyes" tai be konkurentų, bet šitas irgi LABAI geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 07 09, 11:35)
o aš nusipirkau Helena Rubinstein "Lash queen" feline - man labai patinka. Na, "Captive eyes" tai be konkurentų , bet šitas irgi LABAI geras thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar man vienai Bourjois Clubbing šitaip sunkiai nusivalo? Su visom blakstienom blink.gif
Atsakyti
Sveikos tušų ekspertės. Norėjau paklausti, gal kuri bandėte Body shop'o tušus?
Atsakyti
[quote=Eliana,2008 07 06, 21:16]
Radau tikrai man labai tinkantį ir patinkantį tušą, kuriuo esu labai patenkinta. wub.gif
Mano blakstienos kelios galima sakyt ir trumpos, o su šiuo tušu dar ir kokias blakstienas turiu. thumbup.gif Visi giria pamatę. smile.gif

LOREAL Double extension beauty tubes.

Mane šitas tušas irgi labai maloniai nustebino drinks_cheers.gif
Jis tikrai labai tinka blakstienoms kurių nėra ax.gif
Labai atsitiktinai jį įsigijau ir jau žinau, kad prie MF stendų tušų daugiau nebeieškosiu...

Atsakyti