QUOTE(_PuMa_ @ 2008 07 09, 20:25)
Mergaitės, gal kuri bandėt DIOR ULTIMEYES ? Ar verta pirkti ar geriau susilaikyti? Išbandziau daug tušų, norėčiau ir šį išbandyt tik prieš perkant noriu išgirst jūsų nuomonę. Labai aciu 

turejau si tusa, ispudzio nepaliko, nepatiko...

QUOTE(solo @ 2008 07 09, 14:43)
Ne vienai... Man irgi su kuokstais blakstienu nusivalo. Nukisau i giliausia kampa..

QUOTE(_PuMa_ @ 2008 07 09, 20:25)
Mergaitės, gal kuri bandėt DIOR ULTIMEYES ? Ar verta pirkti ar geriau susilaikyti? Išbandziau daug tušų, norėčiau ir šį išbandyt tik prieš perkant noriu išgirst jūsų nuomonę. Labai aciu 

man tai patiko.jei nori ypac ilginancio,atskiriancio tuso- sitas tikrai patiks,tik va,mazai tankina,bet kai ji naudojau,kazkaip netrauke prie sunkiau atrodanciu blakstienu,norejosi nedaug paryskintu,naturaliu,tai tikrai jis man tiko.
QUOTE(Maserati @ 2008 07 10, 18:22)
man tai patiko.jei nori ypac ilginancio,atskiriancio tuso- sitas tikrai patiks,tik va,mazai tankina,bet kai ji naudojau,kazkaip netrauke prie sunkiau atrodanciu blakstienu,norejosi nedaug paryskintu,naturaliu,tai tikrai jis man tiko.
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 10, 08:14)
Aciu uz patarima.

QUOTE(Maserati @ 2008 07 10, 21:22)
Man kaip ir Maserati - visai patiko jis. Kelis kartus net pirkaus viena po kito

QUOTE(_PuMa_ @ 2008 07 09, 19:25)

Man labai patiko

Sveikos. O kaip Helena rubinstein Lash Queen leopardiniame buteliukyje? Vis gundausi nusipirkti
Siandien buvau uzbegusi i Parfum Express pasitikrinti, ar tikrai tokiais prekiauja, tai pardaveja ji isgyre ir parode, jog kitu tusu po 10-12 buteliuku like, o sio- tik du. Visi tik ir gundo ji nusipirkti
Tad gal ir kam nors is jusu jis paliko gera ispudi?
P.S. Esu skaiciusi senesnese zinutese, jog kazkam patiko, bet dar kiek abejoju

P.S. Esu skaiciusi senesnese zinutese, jog kazkam patiko, bet dar kiek abejoju

Žiūriu čia daug Masterpiece Max gerbėjų, aš tai juo nusivyliau, kadangi po pusdienio trupėti pradeda jau nuo pradžiu taip buvo, o galiojimo laikas nesibaigęs tikrai. Manau grįšiu prie MF 2000 calorie....
Nusipirkau Loreal Telescopic tusa ir esu labai patenkinta, gal net geresnis uz Maybelline Volume Express Turbo Boost
vienas sluoksnis
http://www.ipix.lt/desc/18376518/

http://www.ipix.lt/desc/18376518/