Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas - 8tema

Mergaitės, gal kuri bandėt DIOR ULTIMEYES ? Ar verta pirkti ar geriau susilaikyti? Išbandziau daug tušų, norėčiau ir šį išbandyt tik prieš perkant noriu išgirst jūsų nuomonę. Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PuMa_: 09 liepos 2008 - 19:25
Dazniausiai perku Max Factor tusus (2000 Calories, Masterpiece Max), jie man kol kas geriausi (kaip ir nemazai kam, kaip matau) ir kaina priimtina. Dabar nusipirkau Bourjois Volume Glamour. Patinka labai. Gerai didina apimti, nesulipina ir nebyra
Atsakyti
QUOTE(_PuMa_ @ 2008 07 09, 20:25)
Mergaitės, gal kuri bandėt DIOR ULTIMEYES ? Ar verta pirkti ar geriau susilaikyti?  Išbandziau daug tušų, norėčiau ir šį išbandyt tik prieš perkant noriu išgirst jūsų nuomonę. Labai aciu 4u.gif

turejau si tusa, ispudzio nepaliko, nepatiko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 09, 14:43)
Ar man vienai Bourjois Clubbing šitaip sunkiai nusivalo? Su visom blakstienom  blink.gif

Ne vienai... Man irgi su kuokstais blakstienu nusivalo. Nukisau i giliausia kampa.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_PuMa_ @ 2008 07 09, 20:25)
Mergaitės, gal kuri bandėt DIOR ULTIMEYES ? Ar verta pirkti ar geriau susilaikyti?  Išbandziau daug tušų, norėčiau ir šį išbandyt tik prieš perkant noriu išgirst jūsų nuomonę. Labai aciu 4u.gif

man tai patiko.jei nori ypac ilginancio,atskiriancio tuso- sitas tikrai patiks,tik va,mazai tankina,bet kai ji naudojau,kazkaip netrauke prie sunkiau atrodanciu blakstienu,norejosi nedaug paryskintu,naturaliu,tai tikrai jis man tiko.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 07 10, 18:22)
man tai patiko.jei nori ypac ilginancio,atskiriancio tuso- sitas tikrai patiks,tik va,mazai tankina,bet kai ji naudojau,kazkaip netrauke prie sunkiau atrodanciu blakstienu,norejosi nedaug paryskintu,naturaliu,tai tikrai jis man tiko.

Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 10, 08:14)
turejau si tusa, ispudzio nepaliko, nepatiko... schmoll.gif

Aciu uz patarima. aciuks.gif Manau susilaikysiu ir nepirksiu as jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PuMa_: 10 liepos 2008 - 20:40
QUOTE(Maserati @ 2008 07 10, 21:22)

Man kaip ir Maserati - visai patiko jis. Kelis kartus net pirkaus viena po kito ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 10 liepos 2008 - 21:49
QUOTE(_PuMa_ @ 2008 07 09, 19:25)

Man labai patiko thumbup.gif Ir vel pirksiu ax.gif Labai tvarkingos blakstienos atrodydavo-ir pailgintos, ir patankintos thumbup.gif Be reikalo apsigalvojai mirksiukas.gif Ilgai tarnavo man jis, dar labai patogus siaurejantis sepetelis, jau su kitais man sunku dazytis ax.gif Dabar pasilikus blakstienoms issukuot smile.gif
Atsakyti
Sveikos. O kaip Helena rubinstein Lash Queen leopardiniame buteliukyje? Vis gundausi nusipirkti smile.gif Siandien buvau uzbegusi i Parfum Express pasitikrinti, ar tikrai tokiais prekiauja, tai pardaveja ji isgyre ir parode, jog kitu tusu po 10-12 buteliuku like, o sio- tik du. Visi tik ir gundo ji nusipirkti smile.gif Tad gal ir kam nors is jusu jis paliko gera ispudi?
P.S. Esu skaiciusi senesnese zinutese, jog kazkam patiko, bet dar kiek abejoju smile.gif
Atsakyti
Man geriausias Lancome fatale is visu kada nors turetu 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu čia daug Masterpiece Max gerbėjų, aš tai juo nusivyliau, kadangi po pusdienio trupėti pradeda jau nuo pradžiu taip buvo, o galiojimo laikas nesibaigęs tikrai. Manau grįšiu prie MF 2000 calorie....
Atsakyti
Nusipirkau Loreal Telescopic tusa ir esu labai patenkinta, gal net geresnis uz Maybelline Volume Express Turbo Boost thumbup.gif vienas sluoksnis
http://www.ipix.lt/desc/18376518/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afterglow: 11 liepos 2008 - 18:50