Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves II

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 03 21, 21:24)
musu vestuves buvo kuklios tai prisikuriozint nespejom.pamenu kai as buvau pakviesta i vyriausia pamerge,o pabroli pamaciau tik vestuviu diena doh.gif visa laika galvojau kaip bus kai reikes mokyt buciuotis g.gif atejus laikui mano  pabroliukas kaip griebe mane net cyptelt nespejau. blush2.gif jaunesnis uz mane 5 metais buvo lotuliukas.gif dabar ir mano pacios vyras irgi uz mane jaunesnis ax.gif

As iskart vedejui pasakiau, kad nereikia mums jokiu buciavimosi pamoku ir taip mokam. biggrin.gif Kai sveciai dainavo karti karti - tai ir parodem mirksiukas.gif O per draugu vestuves tai su tuo mokymu toks buvo kurjozas - muzikantai liepe is pradziu svociai su pirsliu mokint - pasibuciavo, tada pabroliam su pamergem - pasibuciavo, tada teveliams - pasibuciavo ir lyg to dar butu maza... - o dabar teveliai lai apsikeicia porom doh.gif visi sutriko, nezino kaip reaguot i tokia nesamone, jaunikio tevas jau puola prie jaunosios mamos, o jaunosios tevas tik israudo visas - nebuciuosiu ir buciuot neleisiu thumbup.gif po nejaukios sumaisties mizikantai susiprato - ir tada sako - na, jaunieji, jau ir taip turbut ismokot - dabar patys parodykit.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 03 21, 21:29)
As iskart vedejui pasakiau, kad nereikia mums jokiu buciavimosi pamoku ir taip mokam.  biggrin.gif Kai sveciai dainavo karti karti - tai ir parodem  mirksiukas.gif O per draugu vestuves tai su tuo mokymu toks buvo kurjozas - muzikantai liepe is pradziu svociai su pirsliu mokint - pasibuciavo, tada pabroliam su pamergem - pasibuciavo, tada teveliams - pasibuciavo ir lyg to dar butu maza... - o dabar teveliai lai apsikeicia porom  doh.gif visi sutriko, nezino kaip reaguot i tokia nesamone, jaunikio tevas jau puola prie jaunosios mamos, o jaunosios tevas tik israudo visas - nebuciuosiu ir buciuot neleisiu  thumbup.gif po nejaukios sumaisties mizikantai susiprato - ir tada sako - na, jaunieji, jau ir taip turbut ismokot - dabar patys parodykit.

Nu to dar betruktu! blink.gif doh.gif Taip sunepatogint zmones! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 21, 23:39)
Nu to dar betruktu! blink.gif  doh.gif Taip sunepatogint zmones! unsure.gif

Pas mus vestuvese taip pat buvo keletas atsitikimu,apie kuriuos visai nepagalvojom doh.gif kad taip gali atsitikti....
na ka...sulipom visi i masinytes,pakeliui i baznycia...visi pajuda....o mes sedim masinoje kuri visiskai neuzsiveda,kadangi mano vyro draugas vazinejo tai sen tai ten,su paskutiniais reikalais...zodziu ir is to streso zmogus visai pamirso paziureti kad benzinas pasibaige.... doh.gif gerai kad mano vyrelis ramus,nesupanikavo biggrin.gif tada jau velavom i baznycia.... visi susokom i toki balta,dulkina mikriuka,su jaunuoju uz vairo,as-jaunoji salia jaunojo lotuliukas.gif pasileidom radijuke.....nu zodziu atvaziuojam i baznycios aikstele visi lauke,o mes su mikriuku pagerintu....paskui atvaziavo ir musu grazusis dzipas thumbup.gif o juoko visiems buvo....
Nezinau kodel bet tai nesugadino mums nuotaikos drinks_cheers.gif
Po to dar vienas nutikimas su ziedeliais,musu patiketasis asmuo is streso paeme ne tuos ziedukus....man uzmove manaji, o as savo vyreliui uzmoviau ta kita,kuris jam tilpo tik ant mazojo pirstuko lotuliukas.gif
Filmuotoj medziagoj tai gerai atrodo,viskas graudu...ir staiga mes pradedam kvatotis nes ne tie ziedukai.....

bet kai dabar pasnekam tokiu dalyku niekada nepamirsi,jie tarsi prideda savitumo tongue.gif zodziu bus is ko pasijuokti kai pasakosim apie musu vestuves vaikuciams...

Atsakyti
QUOTE(truth @ 2009 03 21, 22:29)
As iskart vedejui pasakiau, kad nereikia mums jokiu buciavimosi pamoku ir taip mokam.  biggrin.gif Kai sveciai dainavo karti karti - tai ir parodem  mirksiukas.gif O per draugu vestuves tai su tuo mokymu toks buvo kurjozas - muzikantai liepe is pradziu svociai su pirsliu mokint - pasibuciavo, tada pabroliam su pamergem - pasibuciavo, tada teveliams - pasibuciavo ir lyg to dar butu maza... - o dabar teveliai lai apsikeicia porom  doh.gif visi sutriko, nezino kaip reaguot i tokia nesamone, jaunikio tevas jau puola prie jaunosios mamos, o jaunosios tevas tik israudo visas - nebuciuosiu ir buciuot neleisiu  thumbup.gif po nejaukios sumaisties mizikantai susiprato - ir tada sako - na, jaunieji, jau ir taip turbut ismokot - dabar patys parodykit.

nu blembacke keisti tie muzikantai doh.gif
Atsakyti
Nebėra vestuvių ar nebėra kuriozų? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi turim ka prisiminti, kaskart švesdami vestuvių metines:) Mums su žiedukais viskas buvo puiku, nors del to buvo siektiek neramumų, kadangi buvo labai šilta diena, tai patino, o dar jauduliukas smile.gif geriausias įvykis buvo kai išėjus iš bažnyčios į dangų leidom balandukus.. laikant rankytėse juos, mūsų prišliai tokias gražias kalbas sake, kad mano balandukas neisturėjo, o gal as pati per daug spustelėjau, bet žodžiu viskas kliuvo ant manes doh.gif bet gerai, kad viskas gerai baigėsi, nes dėmelės nei matyti nebuvo thumbup.gif sako, kad geras ženklas, nors istikro tai nzn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasi' @ 2009 04 22, 11:37)
Mes irgi  turim ka prisiminti, kaskart švesdami vestuvių metines:)  Mums su žiedukais viskas buvo puiku, nors del to buvo siektiek neramumų, kadangi buvo labai šilta diena, tai patino, o dar jauduliukas smile.gif  geriausias įvykis buvo kai išėjus iš bažnyčios į dangų leidom balandukus..  laikant rankytėse juos, mūsų prišliai tokias gražias kalbas sake, kad mano balandukas neisturėjo, o gal as pati per daug spustelėjau, bet žodžiu viskas kliuvo ant manes doh.gif  bet gerai, kad viskas gerai baigėsi, nes dėmelės nei matyti nebuvo thumbup.gif sako, kad geras ženklas, nors istikro tai nzn smile.gif

biggrin.gif viskas gerai kas gerai baigias biggrin.gif svarbiausia kad issivale tas kakutis smile.gif bet jauciu juoko tai buvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 04 22, 12:40)
biggrin.gif viskas gerai kas gerai baigias biggrin.gif  svarbiausia kad issivale tas kakutis smile.gif  bet jauciu juoko tai buvo biggrin.gif  biggrin.gif

Labiausiai tai įamžina nuotraukos, kur visi kvatojasi smile.gif man ispradžiu tai stresas, galvoju, dar tik pradžia, o as jau su kletsku, kaip nuotraukos atrodys unsure.gif o paskui ir paciai juokas eme is sitos situacijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepaimciau balandzio i rankas schmoll.gif Nebent mirtinai reiketu (ne vestuvese turiu omeny).

Prasidejo geguze - vestuviu pagauses, gal ir kuriozu kas parasys, nes labai jau faina temele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasi' @ 2009 04 22, 11:37)
Mes irgi  turim ka prisiminti, kaskart švesdami vestuvių metines:)  Mums su žiedukais viskas buvo puiku, nors del to buvo siektiek neramumų, kadangi buvo labai šilta diena, tai patino, o dar jauduliukas smile.gif  geriausias įvykis buvo kai išėjus iš bažnyčios į dangų leidom balandukus..  laikant rankytėse juos, mūsų prišliai tokias gražias kalbas sake, kad mano balandukas neisturėjo, o gal as pati per daug spustelėjau, bet žodžiu viskas kliuvo ant manes doh.gif  bet gerai, kad viskas gerai baigėsi, nes dėmelės nei matyti nebuvo thumbup.gif sako, kad geras ženklas, nors istikro tai nzn smile.gif

doh.gif
lotuliukas.gif

Viskas gerai kas gerai baigiasi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(truth @ 2009 03 21, 22:29)

O Dieve, net asaros istrysko... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif
Juodo humoro biski muzikantai, o jei teveliai issiskyre..? blink.gif
Atsakyti
pas mus kaip ir be kuriozu... tik... dieve dieve biggrin.gif miargos, ypatingai jei jus pasirinkote tik liudininkus, be pulko, ypac kurie neturi daug vestuvines praktikos biggrin.gif
priminkit jiems kad jie nepamirstu suziuret kai kuriu jusu isvaizdos ar kitu privalomu detaliu apie kurias JUS paprasciausiai net neprisiminsite lotuliukas.gif

as pvz is tos laimes taip skubejau i baznycia, ta prasme jau i ceremonija, kad ... pamirsau ir sukneles sleifa atsegt, ir veliuma nuleist ant veido (nors planavavau biggrin.gif

sukneles sleifa pries pat izengiant i koplytele prisimine MV ir atsege, o veliumas taip ir liko lotuliukas.gif tad vieninteles foro SU veliumu - 'pazaidimai' isejus is kirpyklos smile.gif net ne su vestuvine suknele lotuliukas.gif

bet cia smulkmena thumbup.gif

aciu dievui nieko 'blogo' nenutiko thumbup.gif
Papildyta:
kuriozai ne taip blogai kaip 'liapsusai'... pvz per draugu vestuves vedejas kazkaip nebuvo matyt supazindintas su jaunikio mamyte, tai kai pjove torta, kazka sumale tokio kad va atpjausim viena gabaliuka teveliams ir ji iteiks jaunieji (ir visas demesys buvo tik jaunosios teveliams.. o jaunikio mama kaip ir liko 'uz borto'... ). paprastas nesusipratimas, nesuziriurejimas, gal kazkas kazko nepasake, neinformavo, neatkreipe dem ir panasiai (jaunieji gi visur nepribegios, o artimuju foto irgi nerodai pries svente), bet situacija nemaloni...
tad esminius momentus kazkas (ar jaunieji pries svente, ar pirsliai sventes metu) turetu atkreipt demesi vedantiesiems ar kitiems 'atsakingiems', nes jie gi 'svetimi' ir visu nepazysta (ta vedeja suklaidino tikriausiai tai, kad prie jaunuju stalo sedejo tik jaunosios tevai, o jaunojo mama sedejo atskirai - su jaunojo gimine)
Atsakyti
Pries kelis metus vyko mano pusbrolio vestuves. Viskas vyko ir suplanuota buvo puikiai, Grizdami is visu ceremoniju, fotkinimosi i namus, Jaunuosius pasitiko tradicines lietuviu liaudies vestuvines uzduotys. Jaunoji buvo uzsivilkusi grazia suknele be petnesu ir atrode vos vos laikesi ant dideles krutines nenusmukdama. Sugalvojo jauniesiems kazkas pjauti rasta. Na, pradejo pjauti, o jaunajai ta suknele tik pradejo smukti nuo krutines ir iskrito viena krutine biggrin.gif Buvo juokinga labai, visi juokesi, bet pusbrolio zmona be kompleksu i tai sureagavo, pati pasijuoke ir viskas sauniai baigesi thumbup.gif bet linksma iki dabar prisiminti biggrin.gif
Atsakyti