mama gulbe - labai gražu - o tas varnyčių audinys lininis? - būsiu nekukli - kur jo gauti, labai jau jis žaismingai atrodo
QUOTE(editamm @ 2008 09 04, 12:40)
mama gulbe - labai gražu - o tas varnyčių audinys lininis? - būsiu nekukli - kur jo gauti, labai jau jis žaismingai atrodo
aga lininis ten
jo tikrai yra vilniuj audiniu parduotuvej prie kalvariju turgaus

tikrai labai smagutis
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 08 30, 09:40)
Labai grazu, as vis planuoju kazka panasaus pasisiuti virbalams ir vaseliams, manau butu faina, tik va neprisiruosiu niekaip, gal po atostogu

QUOTE(UgneA @ 2008 09 01, 18:27)
Kilimelis voniai labai grazus

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 04, 05:12)
Kaip visada labai grazu. O kur dedat toki kieki pledu, kokio dydzio spinta turi buti

pledukas mano sunuciui
bus jam i nauja kambariuka

Oresta3 - zinok nekaupiu ju didelej spintoj
beveik visi cia parodyti darbukai yra kam nors parduoti arba padovanoti

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 04, 21:47)
pledukas mano sunuciui

beveik visi cia parodyti darbukai yra kam nors parduoti arba padovanoti

labai grazus ir zaismingas

mama_gulbe, tu saunuole... graziai padirbejus. man toks letargas buvo, o pasiziurejau ir as ejsiu ka nors pagaminsiu

aciu uz pagyrimukus
man ir tingulys buvo apemes, buvau pasiuvus biski, numetus ir vel pasiuvus
ir prisiruosiau uzbaigti

man ir tingulys buvo apemes, buvau pasiuvus biski, numetus ir vel pasiuvus
ir prisiruosiau uzbaigti

Laba vakara,
pažiūrėjau gražių jūsų darbų ir nusprendžiau kuo greičiau savo naujausius jums parodyti.
Naujos nuotraukos 8,9 ir 10
http://public.fotki....Ugne/siuviniai/
pažiūrėjau gražių jūsų darbų ir nusprendžiau kuo greičiau savo naujausius jums parodyti.

Gražių darbų prisiuvusi, UgneA.
Taip tvarkingai atlikti. Man tai ypač tie šenilo technika padaryti patiko.

Sveikos, mergytės, štai, atėjo laikas ir man pasigirti. Padariau du darbelius:
Pirmiausia išardžiau seeeną kėdutės užvalkalą, tada išsikirpau iš medžiagos ir porolono naujas detales, tada jas suštapnavau, o tada susiuvau
Susiūti tai buvo sunkiausia, mano mašina atsisakė tai daryti visai, tai mama šiaip taip susiuvo su savąja, nors irgi labai vargo. Rezultatu esu patenkinta, nors po vieną centimetrą galėjau padaryti detales didesnes, bijau, kad labai greitai supliš mno naujasis gaminys.

O šitą dėžutę pasiuvau per porą valandėlių, dar reikia dangtelio jai, bet ant jo turės būti išsiuvinėtas dukrytės vardelis, tai truputį užtruks. Labai smagiai siuvosi, ir, nors pagal instrukciją nelabai tikėjau, kad viskas taip gerai gausis, bet taip ir buvo, kaip matosinuotraukose

Pirmiausia išardžiau seeeną kėdutės užvalkalą, tada išsikirpau iš medžiagos ir porolono naujas detales, tada jas suštapnavau, o tada susiuvau

O šitą dėžutę pasiuvau per porą valandėlių, dar reikia dangtelio jai, bet ant jo turės būti išsiuvinėtas dukrytės vardelis, tai truputį užtruks. Labai smagiai siuvosi, ir, nors pagal instrukciją nelabai tikėjau, kad viskas taip gerai gausis, bet taip ir buvo, kaip matosinuotraukose

QUOTE(UgneA @ 2008 09 07, 23:12)
Laba vakara,

Zhuvycia
super darbeliai abieju

Zuvycia - tai puikus darbukai
kedutei uzvalkaliuka pasiuti -tai cia jau vargas baisiausias
bet tu saunuole
o dezute kokia minkstute atrodo
a kam ji bus skirta>? ar tik del grozios
kedutei uzvalkaliuka pasiuti -tai cia jau vargas baisiausias

o dezute kokia minkstute atrodo

a kam ji bus skirta>? ar tik del grozios