Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

QUOTE(editamm @ 2008 09 10, 21:51)
pienės_pūkelis
nežinau kokią temperatūrą atlaiko sinteponas, bet atsimenu kaip viena kolegė, lygindama pagalvėlės užvalkaliuką sukepė sinteponą - nuo tada, kai darau puodkėles, dedu vietoj sintepono flanelę - na ne taip puriai kaip su sinteponu atrodo ir daikstyti man ne taip patinka, bet tikrai nesukeps ir nuo karčio apsaugos. O į dekoravimui skirtas puodkėles dedu sinteponą.

g.gif kaip keista
niekad man nesukepa sinteponas
net kai lyginu ant didziausio lyginimo temperaturos g.gif
ir i puodkeles dedu pora sluoksniu ir viskas atlaiko g.gif
gal koks nekoks sinteponas buvo papuoles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(editamm @ 2008 09 10, 21:51)
pienės_pūkelis
nežinau kokią temperatūrą atlaiko sinteponas, bet atsimenu kaip viena kolegė, lygindama pagalvėlės užvalkaliuką sukepė sinteponą - nuo tada, kai darau puodkėles, dedu vietoj sintepono flanelę - na ne taip puriai kaip su sinteponu atrodo ir daikstyti man ne taip patinka, bet tikrai nesukeps ir nuo karčio apsaugos. O į dekoravimui skirtas puodkėles dedu sinteponą.

Labas rytas,
bet, kad as ir puodkeles su sinteponu darau, kurias naudoju virtuveje. Ir nieko viskas gerai.
Bet jau lyginti tai tikrai negalima.
Kai plaunu savo vonios kylimeli, ji tiesiog graziai lygiai padziaunu ir isdziuna gerai, ir nereikia lyginti.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 11, 09:09)
g.gif kaip keista
net kai lyginu ant didziausio lyginimo temperaturos  g.gif
ir i puodkeles dedu pora sluoksniu ir viskas atlaiko  g.gif
gal koks nekoks sinteponas buvo papuoles  ax.gif

Nu va pasirodo mama_gulbe net lygina ir nieko neatsitinka. Puiku. Reikes pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 11, 09:09)
g.gif kaip keista
net kai lyginu ant didziausio lyginimo temperaturos  g.gif
ir i puodkeles dedu pora sluoksniu ir viskas atlaiko  g.gif
gal koks nekoks sinteponas buvo papuoles  ax.gif

na šiaip kolegė sukepė sinteponą prieš 10 metų - temperatūra buvo labai aukšta - faktas - nes net medvilnė kiek pakeitė spalva - bet aš daugiau niekada nerizikavau g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 11 rugsėjo 2008 - 09:07
QUOTE(UgneA @ 2008 09 11, 09:44)

Nu va pasirodo mama_gulbe net lygina ir nieko neatsitinka. Puiku. Reikes pabandyti.

bigsmile.gif
aga lyginu
ir visus savo siutus pledukus ir lyginu bigsmile.gif
a kaip kitaip
nes kol baigiu siuti vistiek pasiglamzo
tada su lygintuvu dar gerai pralyginu ir kaip ledas buna bigsmile.gif

a gal cia tik man taip pasiseke g.gif nu bet ja uantrus metus kaip siunu ir lyginu ir viskas gerai thumbup.gif

a medvilne ir spalvos nepakeite schmoll.gif
Atsakyti
as taip pat visada lyginu ir nieko neatsitinka nuo karscio mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal tesiog prie pačio sintepono prilietė lygintuvu, t.y. , kol dar neužsiūta buvo. Arba ten lygintuvas koks baisiai perkaitintas buvo, jei net medvilnė spalvą pakeitė. Nes jeigu normaliai lyginant per medvilnę, jos nesudeginant, tikrai nesusilydo.

Aš turiu virtuvėj puodkėles, tai vyras iš orkaitės skardas traukia, nierko neatsitiko.
Atsakyti
na dėkui, nuraminot smile.gif dėsiu tada sinteponą.
bet dėl lyginimo tai nustebinot - niekad nebūčiau drįsus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 09 11, 12:56)
Tai gal tesiog prie pačio sintepono prilietė lygintuvu, t.y. , kol dar neužsiūta buvo. Arba ten lygintuvas koks baisiai perkaitintas buvo, jei net medvilnė spalvą pakeitė. Nes jeigu normaliai lyginant per medvilnę, jos nesudeginant, tikrai nesusilydo.

Aš turiu virtuvėj puodkėles, tai vyras iš orkaitės skardas traukia, nierko neatsitiko.

niekada skaiutinių nelygindavau, o kartais taip rankos knietėjo - tai jūs norit pasakyti, kad aš 10 metų bereikalo kankinausi su klausimu "lyginti ar ne?" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 11 rugsėjo 2008 - 17:56
as lygindavau kol kas tik tada kai susiunu virsutini sluoksni, tada ji gerai islygindavau.
Tada susiudavau su sinteponu ir apatiniu sluoksniu, ir nebedrisdavau lyginti...
Atsakyti
Zhuvycia , labai daili dėžutė wub.gif wub.gif wub.gif Ale kaip tu ir spėji su tokia šeimyna blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir as visus savo skiautinius lyginau ir ne viena karta, ir sakyciau karstoku lygintuvu ir su garais, nieko ten nebudavo unsure.gif dukriukas savo anklodyte tampo po visus namus, tai vos ne kas savaite skalbiu ir lyginu ir tikrai laikosi kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju medvilninį sinteponą, tai išvis nebelieka problemos 4u.gif

Dabar tiesa pasakius išvis nieko nenaudoju, mašinos dulka spintoje, darbelis gėdingai guli stalčiuje. Užsikroviau darbais ir nebežinau kada rasiu laiko vėl prisėsti verysad.gif Belieka grožėtis jūsų darbeliais wub.gif
Atsakyti