Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai skiautinukai

rolleyes.gif
idedu paprastuti skiautinuka blush2.gif
kad temutej vaizduku daugiau butu biggrin.gif
user posted image

pas man dar du ar trys pradeti, ir dar vienas minty lotuliukas.gif
Atsakyti
mama_gulbe, paprastą - bet ne prastą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2008 09 11, 20:14)
Zhuvycia , labai daili dėžutė  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ale kaip tu ir spėji su tokia šeimyna  blink.gif  thumbup.gif

Ačiū ax.gif , man irgi ji labai miela, vakar jau dangtelį padariu, dabar beliko išsiuvinėti dangtelį, labai lengvai viskas darosi. O dirbu tada, kai ta šeimyna miega smile.gif Pats gazas tada.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 12, 09:05)
rolleyes.gif
idedu paprastuti skiautinuka  blush2.gif
kad temutej vaizduku daugiau butu  biggrin.gif

laabai gražu wub.gif čia gal iš Alytaus medvilnės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2008 09 12, 14:23)
laabai gražu  wub.gif čia gal iš Alytaus medvilnės? g.gif

aciuks
visi audinukai lietuviski
kaskaip nepaziurejau kas tiksliai gamintojas
Atsakyti
mama_gulbe, ačiū už vaizduką mirksiukas.gif man taip pat patiko wub.gif

tik dar pagalvojau, norėčiau pamatyt, kaip antra pusė atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 09 13, 14:36)
mama_gulbe, ačiū už vaizduką  mirksiukas.gif  man taip pat patiko wub.gif

tik dar pagalvojau, norėčiau pamatyt, kaip antra pusė atrodo ax.gif

bigsmile.gif
kita pusele tokia is vientiso audinuko kaip kad tie trikampeliai ir kvadratukai ant pacio pleduko
tik akd audinys vientisas ir nesukarpytas mirksiukas.gif

man tai vyras kartais sako - perki gerus audinius o paskui juos visaip iskarpineji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 13, 21:20)

man tai vyras kartais sako - perki gerus audinius o paskui juos visaip iskarpineji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labai grazu! Bet del medziagu karpymo, ir man taip yra sake...
Kam perki, karpai ir vel susiuvi...

Atsakyti
Merginos, o jūs kur paprastai perkate medžiagas? Turiu galvoje tokias jau didesniem, rimtesniem darbam? Ar pirkot kada internete? Aš tai radau tokį puikų ir labai nebrangų puslapį http://zandsfabrics.com/default.asp

Labai mėgstu pirkti internete, o iš Amerikos viskas taaaaip nebrangu ir grožybių pilna visokių, nes nusibosta medžiagos, kurias gali rasti Lietuvoje, vien taškeliai, gėlytės ir juostelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 15, 12:54)
Merginos, o jūs kur paprastai perkate medžiagas? Turiu galvoje tokias jau didesniem, rimtesniem darbam? Ar pirkot kada internete? Aš tai radau tokį puikų ir labai nebrangų puslapį http://zandsfabrics.com/default.asp

Labai mėgstu pirkti internete, o iš Amerikos viskas taaaaip nebrangu ir grožybių pilna visokių, nes nusibosta medžiagos, kurias gali rasti Lietuvoje, vien taškeliai, gėlytės ir juostelės smile.gif

a kokie yra rimtesni darbai
as viska perku lietuvoj irr lietuviskas medziagas renkuosi
dar estisku buna graziu

ir kiek ten 1 metras gaunasi unsure.gif g.gif

yra vraziu bet kazkkaip kai perki medziaga norisi ja paciupint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 09 15, 12:54)

Yra pora parduotuviu ir vilniuje kur galima surasti idomesniu medziagu, ryskesniu spalvu.
Pvz prie turgaus perku tik vienspalves medziagas, nes daugiau nerandu tokiu kokiu noreciau.
Yra viena parduotuve is senu laiku prie vytenio gatves, ten keleta medziagu smulkiu rastu esu radus. Grazios spalvos ir kainos geros.
Taip pat viena yra prie buvusios EKO zirmunu parduotuves. Ten daug medziagu italisku skirtu vyriskiems marskiniams. Daugumoje jos dryzuotos ir languotos, bet tiesiog labai geros spalvos. Noriu visu, buna sunku kai reikia issirinkti.

Taip pat gal keturis komplektukus siunciaus is ebay, amer. parduotuves, labai patiko, ir dar tikrai zadu uzsisakyti is ten...
Atsakyti
QUOTE(UgneA @ 2008 09 15, 16:07)
Yra pora parduotuviu ir vilniuje kur galima surasti idomesniu medziagu, ryskesniu spalvu.
Pvz prie turgaus perku tik vienspalves medziagas, nes daugiau nerandu tokiu kokiu noreciau.
Yra viena parduotuve is senu laiku prie vytenio gatves, ten keleta medziagu smulkiu rastu esu radus. Grazios spalvos ir kainos geros.
Taip pat viena yra prie buvusios EKO zirmunu parduotuves. Ten daug medziagu italisku skirtu vyriskiems marskiniams. Daugumoje jos dryzuotos ir languotos, bet tiesiog labai geros spalvos. Noriu visu, buna sunku kai reikia issirinkti.

Taip pat gal keturis komplektukus siunciaus is ebay, amer. parduotuves, labai patiko, ir dar tikrai zadu uzsisakyti is ten...

Rimtesni darbai tai turiu omenyje lovatieses, kur, gal būt, reikia didesnių gabalų medžiagos. Nes visokiom puodkėlėm ar cackam tai turiu skiautelių nors vežimais vežk, o va didesnių gabalų jau surasti būtų sunkiau. O kaip e-bėjuje susirandi medžiagų rinkinukus? Aš tai iš ten siunčiausi tik siuvinėjimo rinkinukus, bet irgi laaaaabai patiko - ir greita, ir labai pigu, ir nematyta. O kaip ieškotis medžiagyčių, pagal kokį žodį?
Atsakyti