Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą eiti miegoti?

QUOTE(Simpatukas_ @ 2013 05 28, 16:07)
Budamas naujagimis eidavo miegot 01,30 nakties iki kokiu 2 men. Paskui nuo 00.30 val. kokiu 5 men eme eiti nakties miego nuo 00.00.  Dabar 8 men einam miegot apie 23-23,30. Ka buciau bedarius, kad paankstinti miegeli - niekaip..  schmoll.gif

galvojau mes tik vieni tokie... Mano berniukui 9 men ir labai sunku ji uzmigdyti. Dabar jau sliauzioja, mokosi stoveti, tai paguldai, atrodo nurimo jau,o jis jau vel sedasi, stojasi... doh.gif Supamas buti nenori, spardosi, rekia. doh.gif Taip ir vargstam nuo 21.30 val kartais iki 11.30.
O pokaicio ilgai miegat? Mano keliasi is ryto 6-7 pavalgo, pazaidzia kokia valanda ir kartais dazniausiai vel paguldau, nes zirzia nori miego, o ir man mazai nuo 00. iki 6.00 ryto. blush2.gif tada po kokios valandos vel pabundam, tuomet nuo 12. iki 14 vel miega paskui 6-7 vakare ir galiausiai naktinis miegas. Idealiausia butu, kad 9 eitu miegoti ir pabustu 7a-8a val. ryte bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 06 liepos 2013 - 12:00
Maniskis uzmiega nakties miego 20-21h smile.gif
Atsakyti
o mes tai miegam ivariai nuo 9 iki 1 karatis uzmiegam
Atsakyti
laba diena,manomaziukui 4men. betjisainamiegoti apie 22-23 irmiegaiki 7-8 ryto:) manau geraiirmaitinu mp, skustis neturiukuo,butotik kokius2men pirmuskad dukartusper nakty atcikeldavo:))))
Atsakyti
Sveikos, noreciau isgirsti jusu pasiulymus kaip man migdyti savo vaika. Jam beveik 11 menesiu. Problema yra tame,kad jis eina naktinio miegelio apie 23 val, o keliasi pries 7 (daznai atsibunda naktimis, nes dar maitinu). O dienos metu ismiega apie 4-5 val. As noreciau, kad jis vakare anksciau eitu miegoti, ar bent jau ryte taip anksti neatsikeltu. Miega jis diena 2 kartus. Niekada pati jo nezadinu, pats atsibunda.
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Maniskis visai nemiegalius, naktinio miegelio uzmiega apie 22 val., ryte keliasi 7-8 val., tada valandele pabendraujam ir vel einam miegoti, ismiega 1-1,5 val. Pietu miegelio gulasi 15-16val, pamiega tik 1-1,5 val. Tai geriausiu atveju dienos metu susidaro tik 3 val., miego, mazokai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2013 07 17, 16:25)
Maniskis visai nemiegalius, naktinio miegelio uzmiega apie 22 val., ryte keliasi 7-8 val., tada valandele pabendraujam ir  vel einam miegoti, ismiega  1-1,5 val.  Pietu miegelio gulasi 15-16val, pamiega tik 1-1,5 val. Tai geriausiu atveju dienos metu susidaro tik 3 val., miego, mazokai. g.gif

O jus dar maitinate? daznai nakti atsibunda?
Atsakyti
QUOTE(Spagetti @ 2013 07 17, 13:21)
Sveikos, noreciau isgirsti jusu pasiulymus kaip man migdyti savo vaika. Jam beveik 11 menesiu. Problema yra tame,kad jis eina naktinio miegelio apie 23 val, o keliasi pries 7 (daznai atsibunda naktimis, nes dar maitinu). O dienos metu ismiega apie 4-5 val. As noreciau, kad jis vakare anksciau eitu miegoti, ar bent jau ryte taip anksti neatsikeltu. Miega jis diena 2 kartus. Niekada pati jo nezadinu, pats atsibunda.
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Tuoj pradės miegoti po vieną kartą pietų ir keisis viskas, nes nakties miego neužteks tiek 4u.gif

Mano vaikas išmiega naktį 12-14 val. ir dieną 1,5-2,5 val. Miegoti eina 20.30-21.30 val.
Atsakyti
QUOTE(Spagetti @ 2013 07 17, 22:13)
O jus dar maitinate? daznai nakti atsibunda?

Taip, maitinu MP, nakti valgo 1-2 kartus smile.gif
Atsakyti
Mano mazulei greit 3 men. bus.Nuo 2 sav. diegliukai kankina tai nakciai uzmiega tik 1-2 val nakties.. schmoll.gif o keliasi diena apie 12 val..gerai nors tiek kad valgyt keliasi nuo uzmigimo praejus 7-8 val.
Atsakyti
5,5 men. dukryte eina miegoti 20 :30, uzmiega 21 val. , nakti keliasi 3 kartus valgyti.Pirma menesi uzmigdydavome 12 nakties, tai buvo vargas, nes nieko nepasidarydavau, o dabar ir kambarius apsitvarkau, valgyti pasidarau, knyga paskaitau, su vyru pavakarojame smile.gif
Atsakyti
Musu mazajai 2,5 men. Uzmiega ji apie 22-23 val ir keliasi tik 6.30-7.30, pavalgo ir vel luzta porai valandu smile.gif tai dziugaujam kad patys pailset gaunam thumbup.gif
Atsakyti