Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą eiti miegoti?

Iki kokio 5 mėn. eidavo 20-21 val. O nuo 5 mėn. 22-23 val. Iki dabar taip pat smile.gif
Atsakyti
Maniškė visad eidavo miegoti 22-23 val...bet paskutiniu metu eina labai anksti, kartais jau ir 7 val...ir nežinau kaip grįžt į normalų ritmą doh.gif nes ji kelias kai mes einam miegot, užmigdyt sunku...
Atsakyti
iki 2men eidavo 8-9. nuo 2 iki dabar (4men) guldau 18:30, uzmiega apie 19, ismiega iki 8-9val ryto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewwute @ 2013 09 24, 23:53)
Maniškė visad eidavo miegoti 22-23 val...bet paskutiniu metu eina labai anksti, kartais jau ir 7 val...ir nežinau kaip grįžt į normalų ritmą doh.gif nes ji kelias kai mes einam miegot, užmigdyt sunku...

Pas mus irgi taip pat....o paskui naktį blūdija doh.gif gal ką patart galit? jei bandau neleist miegot, labai zizli būna, verkia...
Atsakyti
Mano burbuliukui beveik 4 men. beveik visada gulames miegucio 21-21.30 val, nes tokiu laiku paskutini karta pavalgo. Miega iki 6 val. neatsibusdamas,o sesta valanda kaip laikrodukas jau praso valgyti biggrin.gif sukapoja savo norma ir vel nuluzta 2-3 valandoms bigsmile.gif
Atsakyti
Sunui geriausia kai uzmiega 20-21, tai naktis buna pekenciama, o jei veliau jau viskas,issibalamutina doh.gif
Atsakyti
mano mažoji turi 5 mėn, o pradeda savo miegelius 21-22 valandą 4u.gif pakybso ant mamos papulio ir knarkia smile.gif išmiega ramiai iki 4 ar 5 ryto smile.gif
Papildyta:
mano mažoji turi 5 mėn, o pradeda savo miegelius 21-22 valandą 4u.gif pakybso ant mamos papulio ir knarkia smile.gif išmiega ramiai iki 4 ar 5 ryto ax.gif
Atsakyti
Keturių mėn. eina apie 23 keliasi apie 9, mąstau, ar nereik ankstint migdymo , bet pačiai tada teks keist grafiką ax.gif
Atsakyti
Keturiu menesiu einam 21, kol pavalgo ir uzmiega ateina ir 22. iki 5 ismiega, pavalgo tada iki 9-10.
Atsakyti
Beveik penkiu menesiu eina miegot apie 23 valandyte , miega iki 8 ryto. Jei bandau migdyt nuo 21:30, vistiek uzmiega tik 23. Matyt sis laikas jai labiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
Be kelių dienų 6 mėn. eina miegot iki pusės 10 valandos. Ir naktį kelias dažniausiai kas porą valandų valgyt doh.gif
Atsakyti
miegoti einam 22.30-23.00,bet mazdaug 4ir 6.30 keliasi valgyti.
Atsakyti