Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau 3

QUOTE(Dalbara @ 2007 07 09, 11:03)
Prašom pasinaudoti paieška o neužvedinėti tokių temų kurios jau yra  g.gif
tema

oi soryy atsiprasau 4u.gif -begu ten
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2007 07 09, 12:03)
taigi pirmoji iš jų esu aš-pingvinukė biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
prašau nerealiai gerų mamyčių realios pagallbos smile.gif
Gal galite priminti šio filmo pavadinimą ir numest kokį linką-nuorodą į jį?
labai su nekantrumu laukiu

Nieko nesupratau, kokio filmo?????
Tu bent jį aprašei? g.gif
Be to, apie filmus tema jau yra.......kam dar be reikalo kurt...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 13:14)

Kaip nesupratai? Gi ŠIO filmo umn.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 09, 12:14)

Paskaičiau ir aš nesupratau lotuliukas.gif bet tingėjau burnotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 07 09, 12:29)
Paskaičiau ir aš nesupratau  lotuliukas.gif  bet tingėjau burnotis  lotuliukas.gif

Aš kai burnotis netingiu, tai irnesakyk.gif
O ŠIO filmo pavadinimas gal Dievų Miškas umn.gif
Papildyta:
QUOTE(litavkasam @ 2007 07 09, 12:16)
Kaip nesupratai? Gi ŠIO filmo  umn.gif                            biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aaaaaa, viskas aišku topsecret.gif
Gal ieško ŠIO filmo apie TAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2007 07 09, 11:59)
Manau neviena iš mūsų raunamės palaukus ieškodamos vieno ar kito mums nerealiai patikusio filmo.Taigi gal galėtume viena kitai numetinėt linkus.Kaip manot?
ech nebeismanau kur susirasti persitempt siuos filmukus.Nu filmai tai rimtai nerealus,bet nebeismanau kur man juos susirast ru ar lt kalbom
Labai labai labai labai prasau padekit a.buciau labai dekinga o filmu reikia stai tokiu:
1vaistai-the cure  (http://www.imdb.com/title/tt0112757/)
2grandinė-Cord  (http://www.imdb.com/title/tt0191915/)
3kortų namelis-(neradau angliško pavadinimo ten apie autistę mergaitę).
Aciu uz atsakyma

Pingvinuke, nu jau lyg ir ne naujokė esat, ale su forumu elgtis nemokat doh.gif
Trūksta žodžių nervams apsakyt, į konservus nebetelpa schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvinuke @ 2007 07 09, 12:10)
oi soryy atsiprasau 4u.gif -begu ten

Už sorry ledų nenusipirksi hihihi.gif
Atsakyti
nesiburnokit o padekit rast va ta filma
Rode pries kokius 15metu per tv,tik nezinau kokia.
Veiksmas vyksta apie isleistuviu vakareli.Kai vienas vaikinas labai nedrasus nenorejo i ta vakareli eiti.Apgavo jis teva ir vienas vietoj vakarelio nuejo i kina.Paskui filmo jau gale jis atsidure vakarelyje ir pagaliau pasiliko su gražiausia vakarėlio mergina-išleistuvių karaliene.
o kas del tu temu.tai ka as zinau unsure.gif ten dazniau rasoma ne apie tema o apie visai kitus,daznai ne su tema suristus dalykus.tai vat
nepykit o padekit:)
Atsakyti
kalkit prie sienos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2007 07 09, 12:44)
nesiburnokit o padekit rast va ta filma
Rode pries kokius 15metu per tv,tik nezinau kokia.
Veiksmas vyksta apie isleistuviu vakareli.Kai vienas vaikinas labai nedrasus nenorejo i ta vakareli eiti.Apgavo jis teva ir vienas vietoj vakarelio nuejo i kina.Paskui filmo jau gale jis atsidure vakarelyje ir pagaliau pasiliko su gražiausia vakarėlio mergina-išleistuvių karaliene.
o kas del tu  temu.tai ka as zinau  unsure.gif ten dazniau rasoma ne apie tema o apie visai kitus,daznai ne su tema suristus dalykus.tai vat
nepykit o padekit:)

aš tau sakau ne š temą rašai, tema apie filmus ir visa info kaip parsisiųst jau čia YRAAAAAAAAAAAA. doh.gif kokie nesupratingi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2007 07 09, 12:47)
kalkit prie sienos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o prie kryžiaus galima?
Ar čia toks filmo pavadinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Parasiau ir ten ,bet nesupratingi zmones sako ,kad ten kur yra ta tema pilna visokiu prirasyta kitokiu poklabiu kaip ir cia.pasiulymas vienas-ar nebutu galima padaryti temos kurioje butent butu tema tik apie tai.Tai nebutu tada nesupratingu zmoniu ir Jusu nerealaus pykcio biggrin.gif o daugiau ,kad Jūsų nebespirginčiau į tą temą neberašysiu ir nebekelsiu Jums panikos biggrin.gif Uždarykit ta tema į vsio ir jei mano pasiūlymas bus priimtas manau laiminga būsiu ne tik aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2007 07 09, 13:00)
Parasiau ir ten ,bet nesupratingi zmones sako ,kad ten kur yra ta tema pilna visokiu prirasyta kitokiu poklabiu kaip ir cia.pasiulymas vienas-ar nebutu galima padaryti temos kurioje butent butu tema tik apie tai.Tai nebutu tada nesupratingu zmoniu ir Jusu nerealaus pykcio biggrin.gif o daugiau ,kad Jūsų nebespirginčiau į tą temą neberašysiu  ir nebekelsiu Jums panikos biggrin.gif Uždarykit ta tema į vsio ir jei mano pasiūlymas bus priimtas manau laiminga būsiu ne tik aš smile.gif

Mūsų pyktis ne realus, o virtualus hihihi.gif Pykstam virtualiai, tsakant wink.gif
O šiaip tai darykit kaip jūs norit, ne aš čia moderatorius, taip kad ir nieko daugiau nesakysiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 09 liepos 2007 - 12:11