Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau 3

QUOTE(Serpentes @ 2007 07 17, 09:31)

Nu bet lenkiškas, taip sakant - originalo kalba. unsure.gif
Atsakyti
Gal kas žinot iš kur galėčiau gauti, parsisiųsti ar tiesiog pasižiūrėti internete šiandienos RebeldeWay seriją? 43 serija buvo. Labai reiktų. Padėkit 4u.gif
O mano pasiteisinimas tas, kad be mano žinios pakeitė serialo rodymo laiką lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 23 liepos 2007 - 15:40
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 23, 16:37)
Gal kas žinot iš kur galėčiau gauti, parsisiųsti ar tiesiog pasižiūrėti internete šiandienos RebeldeWay seriją? 43 serija buvo. Labai reiktų. Padėkit 4u.gif
O mano pasiteisinimas tas, kad be mano žinios pakeitė serialo rodymo laiką lotuliukas.gif

http://www.youtube.c...h?v=8kbgM0MWUq0 cia dalis jos.
Atsakyti
Ir šiandien gavosi taip, kad praleidau Rebelde Way seriją. Gal dar galėtumėt kas mestelt nuorodą? g.gif
Atsakyti
unsure.gif laba diena mamytes,gal kas nors zino puslapi,is kurio butu galima parsisiusti lietuvisku filmu,mane domina ir semo pastatymo,kaip vilius karalius,arba nesetu rugiu zydejimaas.dekoju is anksto
Atsakyti
labai noreciau pakvietimo i linkomanija ir torent.lt...buciau dekinga biggrin.gif 4u.gif
aukse.rad@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2007 11 11, 21:14)
labai noreciau pakvietimo i linkomanija ir torent.lt...buciau dekinga  biggrin.gif  4u.gif
aukse.rad@gmail.com

Taigi yra atskiros temos,ten ir prašyk.Čia tavęs nieks nepastebės. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2007 11 11, 21:14)
labai noreciau pakvietimo i linkomanija ir torent.lt...buciau dekinga  biggrin.gif  4u.gif
aukse.rad@gmail.com

Išsiunčiau i torrent.lt
Atsakyti
gal kas kur uzmatete, kad ir rusiskai filma"Pazadek man", 2007, is anksto aciu
Atsakyti
Sveikos sveikutės. Šiandien prisiminiau kažkada seniai matytą rusų filmą, bet visa bėda kad neatsimenu jo pavadinimo doh.gif .Tai pamaniau kad gal padėsit man jį prisimint...Filmas yra senas, nespalvotas, na statytas ir rodytas dar prie rusų.Pasakojama tikslai veiksmo nepamenu, tačiau esmė ta, kad jauans karininkas išleidžiamas atostogų į namus ir ten kažkaip atsitinka, kad jis papuola viename vagone su panele, kuri lyg ir slepiasi ar tai ne-tiksliai nepamenu.Na jie susipažysta ir faktiškai visas veiksmas vyksta tame traukinyje. Paskui atsimenu tik tokiais epizodais: na jis jau išlipęs iš traukinio eina į kažkokią ligoninę, kur tėvui (ar tai kažkokiam labai artimui žmogui kuris guli ligononėje), dovanoja muilo. Dar epizodas išlikęs kur jis grįžta į savo kaimą ir apsikabina su motina.Ten vos ne visas kaimas jį pasitinka...na ir tuo lyg ir pasisbaigia. Net neatsimenu kas su ta panele atsitiko ir kaip jų sąntykiai išsirutuliojo.Jei kuri prisiminsit šio filmo pavadinimą-parašykit. smile.gif
Atsakyti
Vakar nepavyko sukurt naujos temos. bandau. 3 bandymas gal bus sekmingas

uzdarytos senos man zinomos temos:
http://www.supermama...?...3310&st=588
http://www.supermama...?...9779&st=588

Dalbaros kazkaip nesulaukiau, kad tema sukurtu ax.gif
Atsakyti
labai reiketu pakvietimo i linkomanija ar torenta,jei kas galetu padovanoti buciau labai dekinda.ingusela@hotmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusela: 22 balandžio 2008 - 14:06