Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(grazinukas @ 2008 08 21, 22:33)
sveikos panos,siand tik prisiregistravau,tad esu cia nauja ir dar nieko gerai nezinau..zinau tik tiek kad mes lapkricio 08 d planuojame vestuves jamaikoje..bukite gerutes atsiuskiye man savo nuotraukyciu vestuviniu is ten..aciukaaaas jums visoms labai.. wub.gif  wub.gif
Papildyta:
gal galima ir man pasiulyma is inesos..aciu labai
Papildyta:
oj...mano el.pastas dargraz@blog.lt

Sveika, sveika!

Na dar viena nuotaka thumbup.gif !

Koki viesbutuka pasirinkote ir kiek laiko busite?
Atsakyti
zinokite dar tik dbr renkames viesbuti..panos gal galite padeti..... verysad.gif verysad.gif tikrai neisivaizduojame kuri rinktis,perskaiciau visus jusu pokalbius nuo pacio pirmo.jau pati suimaisiau..padekite prasau....aciuuuukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai paprastai viesbuti gali rinktis,per youtube. rolleyes.gif gali pasiziureti kaip atrodo aplinka,visi viesbuciai ten yra, tik pavadinima yrasyk kurorto ir viesbucio.Dar galima pasiziuret vestuviu ceremonija visa.Lietuviu neradau bet amerikieciu ceremoniju Jamaikoje lb daug.Galesit paziuret pvz ar suprantat ka kalba pastorius, ir taip ivertint savo anglu lygi ax.gif
nu viskas lb paprasta,ten galima pasiziuret visu saliu vestuviu eiga.prasciausiai man atrode meksikoje,labiausiai patiko Jamaikoje biggrin.gif

cia musu viebutukas http://www.youtube.c...feature=related

cia keleta ceremoniju,idejau is eiles yra daug geresniu http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...feature=related drinks_cheers.gif
Sekmes renkantis thumbup.gif
Atsakyti
ogo! regis tuoktis jamaikoje labai populiaru tarp lietuvaiciu 4u.gif
mes geguzes 2 diena sumaineme ziedus Mauricijaus saloje ax.gif tai buvo pati nuostabiausia diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 08 18, 16:49)
As planuoju kitai vasarai vestuves, butu idomiau keturiese o ne dviese, galima bandyti pasiplanuoti thumbup.gif

jo būtų labai fainiai, reikia mum tik konkrečia data išsirinkti, aš norėčiau arba  vasario 14;  rugpjūčio 1, arba gruodžio 20.

o kokias maždaug datas jus galvojat.mes tai dar tikslaii irgi nežinom taip tik mastom.

niekaip neišsirenkam žiedų.Merginos gal kuri žinot kas gražiai siuva suknutes klaipėdoj??

gavau top travel pasiulyma, parasyk el. kad galeciau permesti smile.gif
Atsakyti
mamytes ir zmonytes,bukite geros atsiuskite man i el .pasta dargraz@blog.lt ,nuotraukyciu vestuviu is jamaikos..aciuuuuu
Atsakyti
Sveikutes,
vis uzsuku cia paskaitineti, bet parasyti jau nebelabai ka ir turiu ax.gif noriu palinketi sekmes visoms planuojancioms tokia nuostabia kelione wub.gif

Specialiai nusipirkau "Zmones" kad pasiskaityti apie Bosu vestuves bigsmile.gif zinokit, skaiciau ir atrodo, viska vel is naujo isgyvenau ax.gif viskas vyko labai panasiai, tik pas juos jau zymiai daugiau pinigu ant visko isleista, bet esme tokia pati wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

musu planai siek tiek keiciasi, tuoksimes pavasari tikriausiai arba vasari, ziuresim kaip sesijas issilaikysim blush2.gif kazin kaip ten kovo menesi orai ir kainos? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2008 08 25, 16:03)
Sveikutes,

musu planai siek tiek keiciasi, tuoksimes pavasari tikriausiai arba vasari, ziuresim kaip sesijas issilaikysim blush2.gif kazin kaip ten kovo menesi orai ir kainos?  ax.gif

as tau persiunciau pasiulyma is top travel del jamaikos vasario men.
Papildyta:
su Baltic clipper daugiau nebendrausiu schmoll.gif is ju puses jokio konkretumo verysad.gif , paklausiau ar jie sutvarko dok. 100 proc. o jie man pradejo malti s...., nejaugi taip yra sunku atsakyti taip arba ne g.gif
Atsakyti
aciuks, as ta pati gavau is Top travel, tik dar tiksliai nzn datos kada pavyks susitaupyt pinielius. tikiuosi kad iki kovo tai tikrai turesim. man BC ir nelabai, viena kart sako kad santuoka negalioja sudaryta Jamaikoj, kita kart jau galioja. Jos ten pacios nelabai gaudosi kas ir kaip man atrodo. man patikimiau atrodo TP. tik kad TP nesiulo tokios ceremonijos kur filmuoja ir fotografuoja su vaisem ir panasiai. reiks geriau pasidometi.
Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2008 08 25, 18:23)
aciuks, as ta pati gavau is Top travel, tik dar tiksliai nzn datos kada pavyks susitaupyt pinielius. tikiuosi kad iki kovo tai tikrai turesim. man BC ir nelabai, viena kart sako kad santuoka negalioja sudaryta Jamaikoj, kita kart jau galioja. Jos ten pacios nelabai gaudosi kas ir kaip man atrodo. man patikimiau atrodo TP. tik kad TP nesiulo tokios ceremonijos kur filmuoja ir fotografuoja su vaisem ir panasiai. reiks geriau pasidometi.

tai uz pinigus gali ir filmuoti ir ka nori, tik mokek pinigelius ax.gif , ir vestuves ne kelioniu agentura organizuoja, viska padaro viesbutis, o kelioniu agentura tik uzsako pas juos ir sutvarko visus formalumus smile.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

As irgi retokai uzklystu, dziugu kad musu, nusprendusius susituokti kitaip, daugeja thumbup.gif
Va ir Bosai pasirinko panasu varianta! As irgi kai skaiciau, prisiminiau musiskes vestuves, daug panasumu, tik tiek,kad ne taip prabangiai, bet tai tikrai ne esme,svarbu gerai jaustis thumbup.gif
Dar toks pastebejimas,kad visuose Sandals viesbuciuose aptarnavimas idealus!!!Is pradziu bent jau man buvo net nepatogu...Pvz. norsisi per pusrycius kokios smulkmenos,tai net grieztai liepia sedet ir laukt,kol atnes.Ir taip visur.Na ir siaip ten jie isdresiruoti - viskas klientui!!!!! Todel tos, kurios pasirinksit Sandalus, patirsit,ka reiskia aukstos klases aptarnavimas!!!!
Visoms linkiu sekmes thumbup.gif
Atsakyti