Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

Sveikutes,

Kaip as noriu i Jmaika, kad nesulauksiu, kol sukrapstysim reikiama suma, noriu to jaudulio, to ruosimosi... verysad.gif kaip faina tms kurios jau skris greit.

Mia5 gal ir man gali imest foto kelias? blush2.gif simutesto@yahoo.com

Mane taip pat domina, kiek kainavo sukuosena, ar emet fotografa ir filmuotoja, jei taip, kiek viskas atsiejo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2008 08 26, 21:47)
labas vakaras mergaites,
Na va pagaliau radau pakankamai laiko, kad galeciau jums viska cia aprasyti.Sorry, kad taip dingau blush2.gif , bet kai gryzau i darba po menesio atostogu, tai ojojoi doh.gif  - rupesciu pilna.
Na bet pirmiausiai aciu visoms uz sveikinimus, smagu kad nepamirsot.
Tai va, pradesiu nuo pradziu.mes skridom is Vilniaus i Londona, ten pernakvojom viesbuti ir jau sekancia diena skridom i Jamaika.Pati kelione lektuvu nenuvargino, daznai nese visokiu uzkandziu, gavom valgyti, netgi atnese ledu thumbup.gif , kas mus labai nustebino(nes jau lektuve sito tikrai nesitikejau).minusas tik tas, kad su savo busimu vyru sedejau atskirai, nes nebuvo kartu vietu.bet siaip viskas gerai kelione neprailgo, ziurejom filmus, ausines dave lektuve nemokamai, paskui gale skrydzio jas susirinko.dar dave apklotus.
Vargai prasidejo, kai atskridom i Jamaikos oro uosta doh.gif .kadangi vienu metu atskrido keli lektuvai, tai kol praejom muitine oro uoste prastovejom 3 valandas. aggressive.gif tai nuvargino daug labiau nei pats skrydis.praejus muitine mus pasitiko rusakalbe gide, nors mes jos nebuvom nei uzsisake nei ka, bet matomai taip viesbutis nusprende, nes galvojo, kad galbut nesusikalbesim angliskai.taciau mums jos nereikejo, bet ji mums praverte per vestuviu ceremonija, nes ji mus prifotkino.ten paciam oro uoste, kai pasiimi tases yra SANDALS priimamasis, kuriame reikia laukti tavo viesbucio autobuso.tai ten jame yra baras, kur gali atsigaivinti saltais gerimais ar kokteiliais kol lauki autobuso.paskui atvaziavo autobusas ir dar 2 valandas vaziavom iki sandals grande ochio rios viesbucio.
begu atsigert kavutes tuoj pratesiu pasakojima.

mia5 sveikinu sveikinu, linkiu visko tik geriausio biggrin.gif . Mes irgi planuojam, laukiu, nesulaukiu rolleyes.gif
gal galima nuotraukyciu [COLOR=yellow]aukse.rad@gmail.com
Atsakyti
Mia5, patys didziausi sveikinimai sukurus seima clap.gif clap_1.gif na is tavo pasakojimo akivaizdu kad viskas buvo tiesiog tobula wub.gif o kelinta val jus tuoketes? Visa diena ir vaiksciojot su vestuviniais rubais, nes kaip suprantu ta romantiska vakariene buvo ne iskarto po ceremonijos? Jeigu gali atsiusk ir man bent viena nuotraukyte i tigrriuke@gmail.com beje, ar tau ne donata organizavo vestuves is BC?
Atsakyti
Mia dar kartelį nuoširdus sveikinimai. 4u.gif

Kuo daugiau merginos papasakoja tio man darosi viskas aiškiau ir ramiau.Bet sedėti tokį ilgą kelią vienai nežinau man nepatiktų. Įdomų kaip kitos merginos sedejot atskyrai lėktuve g.gif ?

Mia ar tu mokėjai anglų kalba? man labai ptiktų jei gide būtų rusė o jei dar ceremonija rusų kalba būtų tai bent suprasčiau ką šneka. Žiurėjau čia kažkurios atsiūta iš interneto ceremonija jamaikoje, tai juokas pro ašaras buvo. nes nieko nesupratau. blush2.gif Nenorėčiau tokią svarbią akimirka nieko nesuprasti. doh.gif

Mia labai norėčiau pamatyti tovo foto, labiausiai domina foto ceremonijos vieta, bei viešbučio kambario, nes internete sudėti vien tik tie prezidentiniai apartamentai. O tų paprastesnių kambarių nėra. doh.gif Įdomu ar jie irgi tokie gražus. smile.gif

Mia kiek išleidot pinigėlių kelionei.? ar grįždami irgi sedėjot atskyrai?

Kokia buvo tavo suknutė?

Viskas mums įdomu. lotuliukas.gif
Papildyta:
mano paštas vikiukstis@gmail.com blush2.gif smile.gif
Atsakyti
nu kad atskirai lektuve pasodina, tai visiskas apsurdas, jeigu uzsakineji bilieta dviems asmenims tai jau ir taip aisku kad kartu g.gif ,
kai uzsisakinesiu kelione reiks pasakyti kad tegu nebando duoti atskiru vietu.
O tai dabar isivaizduoju pasodins prie manes koki sena, slykstu, sukriosusi seni, kuris bjauriai knarks, gargaliuos, dantim gres doh.gif
Atsakyti
Mia, prisidedu ir aš prie sveikinimų wub.gif wub.gif wub.gif Ir prašau irgi nuotraukyčių bent kelių miglejakucionyte@yahoo.com blush2.gif

O jau pasakojimas wub.gif Matosi tikrai, kad įspūdžiai liks visam gyvenimui.
Atsakyti
Mes lektuve tiek nuskrendant, tiek parskrendant sedejom kartu ax.gif
Atsakyti
Mia, papasakojai taip gražiai viską, kad net įsijaučiau - įsivaizdavau save ten bigsmile.gif Gal būtų galima ir man nuotraukytes į bain@mailbox.lt 4u.gif Sveikinu ir linkiu Jums gyvenimo tokio romantiško, kokia buvo per Jūsų vestuvių dieną wub.gif
Atsakyti
sveikutes,na is karto dideli sveikinimai Miai5...linkiu kad jusu gyvenimas butu toks pat grazus kaip ir ten kur ji sujungete..panos noreciau kad dar man padetumete,gal galite pasakyti ar kuri nors is jusu zenijosi sandal inn viesbutyje?kaip ten viskas vyko?kur vyko vestuviu ceremonija?ar buvo graziu vietu,nes mums Inesa is top travel parase kad ten nera graziu vietu susituokti..
Atsakyti
MIA5, dar karteli sveikinimai!
Nu matau, kad visos cia uzsipole su nuotraukom, tai nebusiu isimtis. Labai noreciau zvillgtelt. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
chiquitovna@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos. Mia5 matyt issigando musu antpludzio g.gif Nes jau kaip uzpuolem su klausimais tai net baisu doh.gif blush2.gif
Lauska, o ka jus visa ta vestuviu diena veiket po ceremonijos. Ar jums irgi vakare buvo ta vadinama romantiska vakariene? Kokioj vietoj ji buvo, atskirai nuo visu? Visa diena su vestuviniais rubais buvot ar po ceremonijos persirenget? ax.gif
Siaubas kazkoks butu jei tektu lektuve sedet ne kartu su brangiausiuoju blink.gif . Nzn, prasyciau zmoniu tokiu atveju kad susikeistume vietomis, nes as tai be savojo ne zingsnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2008 08 28, 12:07)
Sveikos merginos. Mia5 matyt issigando musu antpludzio g.gif Nes jau kaip uzpuolem su klausimais tai net baisu doh.gif  blush2.gif 
Lauska, o ka jus visa ta vestuviu diena veiket po ceremonijos. Ar jums irgi vakare buvo ta vadinama romantiska vakariene? Kokioj vietoj ji buvo, atskirai nuo visu? Visa diena su vestuviniais rubais buvot ar po ceremonijos persirenget?  ax.gif
Siaubas kazkoks butu jei tektu lektuve sedet ne kartu su brangiausiuoju blink.gif . Nzn, prasyciau zmoniu tokiu atveju kad susikeistume vietomis, nes as tai be savojo ne zingsnio blush2.gif

Sveikute.

Na mes po ceremonijos gerem sampana, valgem torta wub.gif tada grizom i kambari blush2.gif pasidziaugem vienas kitu lotuliukas.gif kaip jau ir rasiau ir matet nuotraukoje, kambari radome ispuosta.
Persirengem, nes man buvo ziauriai karsta su mano suknute karsta.gif ir lekem pramogauti, jei neklystu ta diena nardem biggrin.gif o vakare buvo rezervuotas staliukas restorane romantiskai vakarienei wub.gif buvo labai grazu, labai skanu ir labai romantiska wub.gif kaip tik ta vakara ir pas mus vyko vakarelis papludimy, tai truputi padalyvavom jame cool.gif
Atsakyti