Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

QUOTE(Cori @ 2008 03 31, 21:24)
Aš radau Eurokose, toks mėlynas skystis S.O.S lygtai.  g.gif Na mums tai nerealiai padeda thumbup.gif

Kokia kaina? blush2.gif

Šiaip aš naudoju ir AVON'o..Labai geras. smile.gif Ir dezodorantą iš ten užsisakau. smile.gif Kainos nedidelės.
Atsakyti
su klasioke keitemes dovanomis,ir ji man padovanojo kvepalus ir purskiama dezodoranta.tas dezodorantas manau beveik nieko nepadeda,o man nesenej pasijaute tas kvapas,tj radau mamos piestukiny dezodoranta tj tuo naudojuosi biggrin.gif o mama turbut to nezino biggrin.gif
Atsakyti
as tai ryte pazastis apsiplaunu su medimix: jis tinka visam kunui
po to tepi piestukini dezodoranta lady speed stick
anksciau kai naudojau tik dezodorantus, kvapo nebudavo,bet begdavo upeliais prakaitas, o kai kartu pradejau naudoti medimix ir lady speed stick man nei kvapo, nei prakaito nera. Tik aisku vakare pazastis nusiplaunu su paprastu muilu.

siulau isbandyt medimix muila ir koki tai nors dezodoranta, NENUSIVILSIT,
ir nereiks pirkt visokiu brangiu dezodorantu

o del veido: vakare nusiprausiu su avon greito poveikio prausikliu, ir poto tepu greito poveikio serumu nuo spuogu taip pat is avon.

ryte veida nuprausiu veida su medimix muilu
Rezultatas: LIUX! thumbup.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2008 08 06, 15:33)
as tai ryte pazastis apsiplaunu su medimix: jis tinka visam kunui
po to tepi piestukini dezodoranta lady speed stick
anksciau kai naudojau tik dezodorantus, kvapo nebudavo,bet begdavo upeliais prakaitas, o kai kartu pradejau naudoti medimix ir lady speed stick man nei kvapo, nei prakaito nera. Tik aisku vakare pazastis nusiplaunu su paprastu muilu.

siulau isbandyt medimix muila ir koki tai nors dezodoranta, NENUSIVILSIT,
ir nereiks pirkt visokiu brangiu dezodorantu

o del veido: vakare nusiprausiu su avon greito poveikio prausikliu, ir poto tepu greito poveikio serumu nuo spuogu taip pat is avon.

ryte veida nuprausiu veida su medimix muilu
Rezultatas: LIUX! thumbup.gif  yess.gif

dėl MEDIMIX muiliuko pritariu 100 proc thumbup.gif superinis daiktas,naturalus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
SVEIKOS.

MANYCIAU PIRMIAUSIA REIKETU PASITARTI SU SAVO SEIMOS GYD., O PO TO PRIIMTI SPRENDIMA. GI KIEKVIENA MAMA SAVO VAIKUI NORI TIK GERO.
O CHEMIJOS TIKRAI NEI VIENA NEPIRKTU, NEI SAU, NEI TUO LABIAU VAIKUI.

RIMCIAU TIK REIKETU I TAI PAZIURETI

O NE AVIMIS VISAS VADINTI
Atsakyti
QUOTE(Nylė @ 2008 08 22, 11:48)
SVEIKOS.

MANYCIAU PIRMIAUSIA REIKETU PASITARTI SU SAVO SEIMOS GYD., O PO TO PRIIMTI SPRENDIMA.  GI KIEKVIENA MAMA SAVO VAIKUI NORI TIK GERO.
O CHEMIJOS TIKRAI NEI VIENA NEPIRKTU, NEI SAU, NEI TUO LABIAU VAIKUI. 

RIMCIAU TIK REIKETU I TAI PAZIURETI

O NE AVIMIS VISAS VADINTI

Please turn off caps lock
Atsakyti
QUOTE(vikutea @ 2008 08 22, 12:52)
Please turn off caps lock

mano sunui tik7 metai ,o kai ilgiau palaksto kieme ir grizta namo tai kvapelis po pazastim doh.gif ,tai ka jau reikia dezika pirkti????????????????? ax.gif ax.gif doh.gif blush2.gif gal patarsit koki???
Atsakyti
QUOTE(renatosik @ 2008 08 24, 12:20)
mano sunui tik7 metai ,o kai ilgiau palaksto kieme ir grizta namo tai kvapelis po pazastim doh.gif ,tai ka jau reikia dezika pirkti????????????????? ax.gif  ax.gif  doh.gif  blush2.gif gal patarsit koki???

tai ka niekas nieko nepatarsit? 4u.gif
Atsakyti
Pati savo bernams jo ieškau, radau vaistinėje mineralą, 21 lt kainuoja. Jis naturalus kristalas, be jokių priedų-sušlapini ir tepi pažastis, naikina mikrobus sukeliančius kvapą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 05 23, 07:10)
ar jie parduodami vaistinėse, ar kur  ax.gif ?

geriausias atradimas tiek vaikui, kuriam jau reikia dezodoranto, tiek likusiems seimos nariams yra forever living firmos dezodorantas, kuris yra alijosiaus pagrindu, ir neturi aliuminio drusku ( kaip praktiskai visi kiti turi, del ko jie yra kenksmingi). Esame labai patenkinti, ir dekingi rekomendavusiai draugei..
ir ilgam uztenka, ir gali naudoti viena visi viena - tai ekonomiska. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš pati mamos paprašiau ir nupirko. O šiaip ir pačią kosmetiką kur nors eidama naudoju. [t.y. tušas, pudra ir pnš. ;DD] cool.gif
Atsakyti
Aš tai nebežinau ką daryt... Man dar tik dvylika, bet veidas jau nemažai spuoguotas. Naudoju medimix, bet poveikio jokio nėra.. Naudoju ir prausiklį Neutrogena, bet irgi nieko nepadeda. Mamos prašau, kad nuvesų pas odos gydytoją, bet sako kad ten visur tuos pačius vaistus rašo, t.y. ten kažkokį spiritą.. Net nežinau ką daryt. Bijau, kad dar labiau išbers mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti