Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika vaikam ir paaugliam

Mano dukrai nuo spuogų orifleimo arbatmedžio losjonas padeda,pabandyk,gal padės.
user posted image
http://www.oriflame....t...lse&noMenu=

Atsakyti
ačiū, bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif . gaila man savo bernioko keturiolikmečio - nusispuogavęs visas, inkštirais apėjęs verysad.gif . Nors rytą vakarą naudoja spec. valiklius, bet nepastebėjau, kad kas keistųsi. Matyt, reik vest valytis veido, ar ne? g.gif . Gal turit kokių patarimų - ar verta? jei verta, tai kur geriausia kreiptis?
Atsakyti
manau kad verta.
ir jam gal bus smagiau ir visgi,paskui randai nuo spuogu lieka...
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 10 08, 17:23)
Sveiki  biggrin.gif . gaila man savo bernioko keturiolikmečio - nusispuogavęs visas, inkštirais apėjęs  verysad.gif . Nors rytą vakarą naudoja spec. valiklius, bet nepastebėjau, kad kas keistųsi. Matyt, reik vest valytis veido, ar ne?  g.gif . Gal turit kokių patarimų - ar verta? jei verta, tai kur geriausia kreiptis?

Aš taip pat esu tokio keturiolikmečio mama. Sunku jam, sunku man.....Ko gero veido valymas būtų pati geriausia išeitis, tačiau mano jaunuolis prie savo veido neleidžia niekam prisiliest ir apie jokį veido valymą negali būt net kalbos schmoll.gif
Nupirkau valomąją molio kaukę ir veido pylingą. Kiekvieną sekmadienį tepu kaukę, pilinguoju...Jei dėl kažkokių priežasčių vieną ar kitą savaitę to nepadarau, tada spuogeliai labai suaktyvėja. Taip ir vargstam smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
musiskiai panelei 12, dezodoro nenaudojam, taciau kvepinasi kvepaliukais mirksiukas.gif o nuo spuogu naudojam kremuka "clean and clear" bet sako, kad kai pasitepa labai degina veida blink.gif
Atsakyti
Mamytes jus pabandykite Vichy kosmetika spoguotai odai, labai gera yra kauke dabar eurovaistinei nuolaida (apie 40lt rodos tik) bet kosmetika super thumbup.gif as duktereciai perku. O panelems ir makiazo pagrindai gydantys bei maskuojantys, na labai sia kosmetika diaugiuos, ir savo vieda lepinu, tik kitos linijos smile.gif
Atsakyti
na nupirkau vaikams is FABERLIC kosmetikos vaiku linijos. tai zinokite ant tspaugeliu uztepi ir nebesikelia daugiau. labai vaikams patiko. o dezetoranta dukra naudoja seniai, mokinu kad geriau kvepeti, o ne smirdeti 4u.gif su savim truri ji net mokykloje. po kuno kulturos pamoku visada issiplauna ir pasitepa
Atsakyti
user posted image
Pas mus 2 paaugliai berniukas 14 metu ir mergaite 12.Labai daug spuogu ant smakro ir ant nugaros.Buvome pas dermatologa,prirase vaistu ir tepalu ant 100lt,bet jie ne padeda.Bandem patis jieskoti visokiausiu tepalu,kad nors sumazintu tu spuogu kieki.Mergaite pradeda komplieksoti,kai kurie vaikai net saiposi is jos.Gal jus zinote kokiu priemoniu,gal buvot susidure su tokia problema?!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 05 sausio 2009 - 22:54
http://www.supermama...howtopic=369435
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 05, 22:54)
Aciu 4u.gif bet mano dar vaikai 14 ir 12 metu ax.gif o ten dauguma patarymu jau suaugusiems g.gif
Atsakyti
manau ten patarimų vis tiek gautumėt daugiu nei konkursų temoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 05 sausio 2009 - 23:04