Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 29, 21:11)
Cambrios megsta dregme,tad jei apipurksi lapus ir bulves,jai patiks. Na praeis daug laiko kol atstatysi tos pavargusios orches bulves  g.gif Ja reiketu gerokai pamirkiti (mano nuomone).

Ta prasme daznaiu i dusa nesti? Ar lapus dazniau apipurksti? Bijau, kad saknys nesuputu ....
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 28, 12:17)
Jetau, jau su jumis niekaip nespeju doh.gif 
Norejau paklaust kas uzsisake pas SKM belgiskas gelytes. Ar gavot koki patvirtinima ar ka norsa, kad uzsakyta ir pan.  unsure.gif  As nikeo negavau, tai ir nesuprantu laukti ju ar ne unsure.gif  blush2.gif

na as siaip irgi gavau laiskuti i maila ir jau pinigelius pervedziau, dabar lauksiu kvietkos bigsmile.gif

QUOTE(astulkinas @ 2008 06 28, 19:31)
Rena labukas  mirksiukas.gif

ir tave prie geliu patrauke biggrin.gif

QUOTE(merga @ 2008 06 28, 20:36)
Nedingo,nedingo.mano kompas tai uzluzes,tai kaip galiu paletkavotis mega_shok.gif  cry.gif  cray.gif .Kitos savaites pabaigoj zadejo pjau grazinti sutaisyti.buckis vioms mergickoms.NELIUDEKIT. gathering.gif  alc.gif  brunette.gif

oi as taves irgi pasigedau ax.gif
o mano kompas irgi siandien uzluzo, o MB sake specialiai jo neremontins, tipo kad maziau sedeciau prie kompo doh.gif bet as gudra tongue.gif loptopa is jo nuknisau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 29, 22:42)
na as siaip irgi gavau laiskuti i maila ir jau pinigelius pervedziau, dabar lauksiu kvietkos bigsmile.gif
ir tave prie geliu patrauke biggrin.gif
oi as taves irgi pasigedau ax.gif
o mano kompas irgi siandien uzluzo, o MB sake specialiai jo neremontins, tipo kad maziau sedeciau prie kompo doh.gif bet as gudra tongue.gif loptopa is jo nuknisau ax.gif

hihihi.gif hihihi.gif Na ir šaunuolė gi tamsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 06 28, 22:41)
Pravedinti? Prasyciau placiau apie tai... Maniskiai koteliai guli kol kas be gyvybes zenklu (3 diena  tongue.gif ), ka ten su jais daryt kad neuzpudyti? Ir kaip daznai?

maniskis tai vienas vetoj sedi, matyt dar masto ka cia veikt, o kitas tai stiebiasi thumbup.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 29, 18:15)
Sveikos mergaites, na ir as vakar apsilankiau Ermitaze. Gavau dovanele  ax.gif

koooooooookiaaaaaaa grazi wub.gif

QUOTE(kilka @ 2008 06 29, 20:45)
Sveiki mergai,buvai seniuose,pajamiau už 5lt miltonija pavargusia.Po revizijos jinai liko be šaknų unsure.gif  lotuliukas.gif Bus eksperimentas ar atgaivinsiu ar neir bulviukas toks pavarges.

na turesiu draugelka drinks_cheers.gif as irgi gaivinu miltonija kuri irgi be saknu dabar itupdyta i substrata ir ikista i maisa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 29, 22:58)
na turesiu draugelka drinks_cheers.gif as irgi gaivinu miltonija kuri irgi be saknu dabar itupdyta i substrata ir ikista i maisa ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Manoji tai dabar balkone vėdinasi,ryt kišiu bambalin jaučiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 06 29, 23:47)
hihihi.gif  hihihi.gif Na ir šaunuolė gi tamsta biggrin.gif

na maniskis MB kompiuterastas, tai tu kompu namie yra ne vienas ax.gif tai nors tas gelbeja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kilka @ 2008 06 30, 00:00)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Manoji tai dabar balkone vėdinasi,ryt kišiu bambalin jaučiu ax.gif

as zinok buvau ikisus i bambali, tik kazko jai ten visai nepatiko schmoll.gif g.gif man ji ten isvis isbalo unsure.gif o gal phaliko draugija jai ten nepatiko g.gif tai ikisau i substrata ir i maisa su kiminais, kolkas laikos stabiliai, bet jokios saknies ne nemasto augint doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 29, 23:03)
na maniskis MB kompiuterastas, tai tu kompu namie yra ne vienas ax.gif tai nors tas gelbeja biggrin.gif
Papildyta:

as zinok buvau ikisus i bambali, tik kazko jai ten visai nepatiko schmoll.gif  g.gif man ji ten isvis isbalo unsure.gif o gal phaliko draugija jai ten nepatiko g.gif tai ikisau i substrata ir i maisa su kiminais, kolkas laikos stabiliai, bet jokios saknies ne nemasto augint doh.gif  verysad.gif

Ooo dar mūsų MB bendraminčiai,pas mumis irgi 2 kompai,mano ir mūsų lotuliukas.gif
Sakai kad bambalys nekokia idėja g.gif reiks tada pagalvot kur ja kyšt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 06 30, 00:06)
Ooo dar mūsų MB bendraminčiai,pas mumis irgi 2 kompai,mano ir mūsų lotuliukas.gif
Sakai kad bambalys nekokia idėja g.gif reiks tada pagalvot kur ja kyšt rolleyes.gif

o tu ikisk, gal pas tave jai patiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(efyra @ 2008 06 28, 00:40)
į kokį mainyti, parodyk  blush2.gif  biggrin.gif

Keikis labai geros bukles, turi viena sakni substrate ir keleta oriniu.

Papildyta:
Kerincioji, susileidau nuo tavo naujokes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 29, 15:45)

dendrobium chrysotoxum wub.gif tikras grazuolis jis man. noriu maziuka pabandyt augint ax.gif
Atsakyti
Naujausias mano pirkinukas - baltasis grožis.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 30, 00:25)
Kerincioji, susileidau nuo tavo naujokes  wub.gif

O tavo irgi grazi wub.gif Tokios irgi noreciau blush2.gif Tirpstu del taskuotu ax.gif
Atsakyti