Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 30, 11:43)
man toj nuotraukoj kazkaip labai tamsu pasirode  blush2.gif bet jei tavo gelytei patinka, tai viskas  thumbup.gif

Visada malonu sulaukti patarimų drinks_cheers.gif
Pas mane pietinė pusė, tai labai reikia saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 06 30, 09:58)
Visada malonu sulaukti patarimų drinks_cheers.gif
Pas mane pietinė pusė, tai labai reikia saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių doh.gif

aa, jei pietine puse, tai viskas ok mirksiukas.gif as susiradau straipsni apie dendrobiu auginima, kuriam raso, kad situ gelyciu auginime svarbiausia yra sviesa, jos per diena turi gaut maziausiai 2 val sviesos, ypac orines saknys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 30, 12:29)
aa, jei pietine puse, tai viskas ok mirksiukas.gif  as susiradau straipsni apie dendrobiu auginima, kuriam raso, kad situ gelyciu auginime svarbiausia yra sviesa, jos per diena turi gaut maziausiai 2 val sviesos, ypac orines saknys mirksiukas.gif

O čia apie kuriuos dendrobius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 30, 10:11)
O tavo irgi grazi  wub.gif  Tokios irgi noreciau  blush2.gif  Tirpstu del taskuotu  ax.gif

Gal kartais keikiu tada turi? lotuliukas.gif

QUOTE(rena @ 2008 06 30, 10:39)
Tina, tai tu per Tarasca uzsisakinesi ta margalape g.gif

Bandysiu smile.gif

QUOTE(rena @ 2008 06 30, 12:00)
Tina, o cia tau seile pavarvint biggrin.gif

Jau apsiseiliojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 06 30, 10:29)
O čia apie kuriuos dendrobius? ax.gif

apie visus dendrobius. tik neatsimenu kur as ta straipsni radau blush2.gif as ji tik i worda nusikopinau ir atsispausdinau, o nuorodos jokios neissisaugojau doh.gif tai dabar ir pati gailiuos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 30, 13:00)
Tina, o cia tau seile pavarvint biggrin.gif

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 30, 13:29)
aa, jei pietine puse, tai viskas ok mirksiukas.gif  as susiradau straipsni apie dendrobiu auginima, kuriam raso, kad situ gelyciu auginime svarbiausia yra sviesa, jos per diena turi gaut maziausiai 2 val sviesos, ypac orines saknys mirksiukas.gif

o maniskis, tu oriniu saknu bevek neturi, bet auga, ta jis puikiai nesiskundziu schmoll.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 30, 13:37)
-Bandysiu  smile.gif
-Jau apsiseiliojau  doh.gif

-as irgi noriu uzsisakyti ta pati ka ir tu ax.gif tik kazkaip vina imti tai brangoka g.gif
-ziurek klavos neapseiliok lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 30, 12:51)
apie visus dendrobius. tik neatsimenu kur as ta straipsni radau blush2.gif  as ji tik i worda nusikopinau ir atsispausdinau, o nuorodos jokios neissisaugojau doh.gif  tai dabar ir pati gailiuos verysad.gif

Aga,
reiks tada ir Nobile tempti į balkona g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 30, 14:02)
o maniskis, tu oriniu saknu bevek neturi, bet auga, ta jis puikiai nesiskundziu schmoll.gif
-as irgi noriu uzsisakyti ta pati ka ir tu ax.gif tik kazkaip vina imti tai brangoka g.gif
-ziurek klavos neapseiliok lotuliukas.gif

greiciausia kad turi, tik visos ussodintos zememis.... a joms patinka ciut ne ore kybot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 30, 14:02)
tik kazkaip vina imti tai brangoka g.gif

o dvi tai visai pigu lotuliukas.gif tada jau ir tris, keturias galima, ir vis pigyn lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.aquaclub....oad.php?id=2271
man patiko wub.gif , tikiuos jog nuorodą gerai įkėliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 30, 14:12)
o dvi tai visai pigu  lotuliukas.gif tada jau ir tris, keturias galima, ir vis pigyn  lotuliukas.gif

aha, o poto zuri, kad ir valgyt neber uz ka nusipirkt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 30, 14:25)
http://www.aquaclub....oad.php?id=2271
man patiko wub.gif , tikiuos jog nuorodą gerai įkėliau unsure.gif

grazu wub.gif cia pas tave bigsmile.gif
Atsakyti