Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Alkaitis

Jau apie puse metu naudoju Replenishing serum,kuriuo esu tikrai labai patenkinta. Mano normaliai - misriai odai tinka kuo puikiausiai , skystas, kaip vanduo konsistencijos, kvapas zoliu,gan intensyvus. Pakankamai padrekina, uztenka vien jo kaip makiazo pagrindo, ypac vasara. Dabar naudoju vakare arba diena pries kita krema.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2010 12 13, 12:52)
Mano mamai nepatiko jis visiškai. Pas ją bėda patinusios akys ryte, tai nenuima nieko..

O jai nepaslaptis ka mama naudoja? mano mamos paakiai nepatine bet papilkeja ir rauksleliu yra ax.gif
Papildyta:
[quote=Maserati,2010 12 13, 14:03]
cia paakiam?
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 12 13, 12:26)
O jai nepaslaptis ka mama naudoja? mano mamos paakiai nepatine bet papilkeja ir rauksleliu yra ax.gif

Mary Kay Indulge Soothing Eye Gel.
Atsakyti
o mane domina is kur galima alkaicio parsisiust?tikkad siuntimo kaina kosmine nebutu,nes dabar radau kur isuntimas 10 svaru kainuoja blink.gif
Atsakyti
bent jau gelį pirkau holos parduotuvėj, paskaičiavau, kad gaunasi pigiau..
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2011 03 03, 18:43)
bent jau gelį pirkau holos parduotuvėj, paskaičiavau, kad gaunasi pigiau..

as kai is nedidelio miestelio,tai nelabai zinau kur vln ar kaune galima nusipirkt.O kur konkreciau yra parduotuve si?jus kalbat apie ta geli kur ant problemini vietu.jis su arbatmedziu berods.as joo kaip tik ir noriu,o kokia jo ten kaina?aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 03, 19:13)
as kai is nedidelio miestelio,tai nelabai zinau kur vln ar kaune galima nusipirkt.O kur konkreciau yra parduotuve si?jus kalbat apie ta geli kur ant problemini vietu.jis su arbatmedziu berods.as joo kaip tik ir noriu,o kokia jo ten kaina?aciu is anksto 4u.gif

čia pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau akcijinėj veido priežiūros priemonėj su Alkaičio kosmetika. Tai nežinau, ar aš alergiška ar ką, bet procedūros metu žaibiškai išaugo keletas tokių kietų guzų ant kaktos g.gif . Tai nesupratau, ar ta kosmetika kažkokia pasenusi ar kas. Nes tikrai ne pirmą kartą dalyvauju grožio procedūrose ir dar neteko matyti tokio rezultato ant savo odos.
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2012 02 20, 13:16)
Buvau akcijinėj veido priežiūros priemonėj su Alkaičio kosmetika. Tai nežinau, ar aš alergiška ar ką, bet procedūros metu žaibiškai išaugo keletas tokių kietų guzų ant kaktos  g.gif . Tai nesupratau, ar ta kosmetika kažkokia pasenusi ar kas. Nes tikrai ne pirmą kartą dalyvauju grožio procedūrose ir dar neteko matyti tokio rezultato ant savo odos.

gal zinote is kur gauti bandymuku? norisi pabandyt o vat parduotuveje sako neturim, neduodam...tai kaip prikt produkta uz 300 Lt jo net konsistencijos nepamacius, net kvapo neuzuodus, net nepasitepus...na nzn...gal per prastai atrodziau:D?
....bet gal kas zinote?

na gi jau seniai knieti pabandyti...
Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2012 02 22, 15:00)
gal zinote is kur gauti bandymuku? norisi pabandyt o vat parduotuveje sako neturim, neduodam...tai kaip prikt produkta uz 300 Lt jo net konsistencijos nepamacius, net kvapo neuzuodus, net nepasitepus...na nzn...gal per prastai atrodziau:D?
....bet gal kas zinote?

na gi jau seniai knieti pabandyti...

bandykit nusipirkt travel kit, ten visos priemonės yra tik kiekiai maži. mirksiukas.gif Tik nežinau ar Lt yra ar ne.
Atsakyti
Buvau Dr. Alkaičio kosmetikos konsultacijoje : supažindino su priemonėmis ir atliko veido procedūrą. (Beje, produktai skyrėsi nuo šiuo metu parduodamų JAV Alkaičio puslapyje g.gif).
Pirmiausia prausikliu nuprausė veidą, po to tepė valančią kaukę (atnaujinanti, jauninanti ir kitaip įvardinta) su uogomis. Žolelių kvapo. Nustebino tuo, kad oda nuplovus kaukę, tikrai paskaistėjo, pagražėjo, atsigavo (kurį laiką valančios nesitepiau cool.gif). Pradžioj gal kiek raudonumai buvo paryškėję, bet dabar, jau kuriam laikui praėjus, oda nurimo ir matau, kad ir kai kurios dėmelės pašviesėjo smile.gif. Paskui tepė raminantį gelį, maitinantį aliejuką ir paakių kremą. Oda tikrai neblogai atrodo bigsmile.gif. Žodžiu, man patiko - tik kainos nelabai biggrin.gif. Jei kas dalintumėtės valančia kauke, praneškit biggrin.gif 4u.gif
Liko įspūdis, kad kosmetika labiau orientuota vyresnių moterų poreikiams... Man rekomendavo tik prausiklį. Reiks jį dar kartą išbandyti. Kaukė tikrai patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 19:52
QUOTE(Mistica @ 2012 02 22, 18:20)
bandykit nusipirkt travel kit, ten visos priemonės yra tik kiekiai maži.  mirksiukas.gif Tik nežinau ar Lt yra ar ne.

"Douglas" mačiau tik didelio kiekio buteliukus (šalia padėti "testeriai"), o Alkaičio tinklalapy yra ir "Travel size" priemonių rinkinių, ir "Trial size" (po kelis ml kremo, aliejaus ir kt. - kiekvienas kainuoja keletą dolerių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 20:33