Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Alkaitis

Ši kaukė.

user posted image

http://alkaitis.org/...ating-mask.html

Žiūriu kiek kitoks JAV ir JK asortimentas bei buteliukai skiriasi.
Atsakyti
Visgi tas aliejus neatitinka mano odos poreikių. Man reikia drėkinimo drėkinimo drėkinimo. Oda vakarėjant ėmė atrodyti pasausinta ir tinkamai nesudrėkinta, todėl užsitepiau savų priemonių. Grįžtu į rėžimą cool.gif. Alkaičio aliejus kaip ir kremai, pasirodė, labiau sausesnei odai g.gif. Mano mišri ir reikia drėgmės. Paakių kremas lyg ir patiko... O kaukę dar norėčiau porąkart išbandyti - ar ir vėliau būtų toks pats efektas. O gal tai galima pasiekti ir pigesnėmis priemonėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 19:49)
Buvau Dr. Alkaičio kosmetikos konsultacijoje : supažindino su priemonėmis ir atliko veido procedūrą. (Beje, produktai skyrėsi nuo šiuo metu parduodamų JAV Alkaičio puslapyje g.gif).
Pirmiausia prausikliu nuprausė veidą, po to tepė valančią kaukę (atnaujinanti, jauninanti ir kitaip įvardinta) su uogomis. Žolelių kvapo. Nustebino tuo, kad oda nuplovus kaukę, tikrai paskaistėjo, pagražėjo, atsigavo (kurį laiką valančios nesitepiau cool.gif). Pradžioj gal kiek raudonumai buvo paryškėję, bet dabar, jau kuriam laikui praėjus, oda nurimo ir matau, kad ir kai kurios dėmelės pašviesėjo smile.gif. Paskui tepė raminantį gelį, maitinantį aliejuką ir paakių kremą. Oda tikrai neblogai atrodo bigsmile.gif. Žodžiu, man patiko - tik kainos nelabai biggrin.gif. Jei kas dalintumėtės valančia kauke, praneškit biggrin.gif  4u.gif
Liko įspūdis, kad kosmetika labiau orientuota vyresnių moterų poreikiams... Man rekomendavo tik prausiklį. Reiks jį dar kartą išbandyti. Kaukė tikrai patiko.

o kaip idomu, skamba visai gundanciai, o cia mokama konslutacija, kur kaip kada:)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2012 02 27, 19:26)
o kaip idomu, skamba visai gundanciai, o cia mokama konslutacija, kur kaip kada:)? ax.gif

Buvau "Douglas" pristatyme, kurį organizavo "Mezzanine" namai. Galite su jais susisiekti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 28 vasario 2012 - 13:32
Kur Vilniuje galima isigyti Alkaitis priemoniu? Mezzanine kiek girdejau nebeprekiauja.
Atsakyti
Užvakar netyčia ėjau prekybos centre Oze ir pamačiau ,kad atsidaręs estetikos centras, Skinland, kuriame prekiaujama Alkaičio kosmetika, kadangi iš seniau buvau girdėjusi apie, tai kad ja buvo prekiaujama, paskui nustojo tiekti, nustebau ,kad ji vėl Lietuvoje wink.gif Mergaitės paaškino, kad šiuo metu vieniteliais Lietuvoje tiekėjais yra "Odos namai", kainos yra tokios pat kaip visoje Europoje. Tai aišku atėjus namo būtinai patikrinau ir ištikrųjų kaina nesiskiria:). Kažkada labai seniai turėjau travel kit rinkinį ir man labai patiko treatment oil. Likau sužavėta , kaip pristatė produktus , nėra jokio "kišimo , nusipirkau ir džiaugiuosi, kad pagaliau vėl be vargo galima įsisgyti Akaicio produktu Lietuvoje thumbup.gif 4u.gif Tai jeigu kažkas siunčiasi iš kitur ,gal palengvins dalią smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti