Įkraunama...
Įkraunama...

Dr. Alkaitis

QUOTE(Glamor @ 2008 07 31, 15:06)
as pirkau pas rudaplauke ax.gif

kiek pakainavo? ax.gif
rinkinį pirkai? ax.gif
Atsakyti
Aš per Kate25 "Travel kit" pirkau, kur nedidelis kiekis visų priemonių, pabandymui. Kainavo su viskuo 140 smile.gif

Jei tiks ir patils, tai pati iš UK turbūt pirksiu normalius kiekius, nes kainos su visais siuntimais ir tarpininkavimais apskaičiavus - susivienodina ax.gif
Tik UK kremai išfasuoti po 50 ml, o ne kaip JAV po 30 ml. ir atitinkamai brangesni.
Jei nereiktų mokėt tarpininkavimo ir siuntimo pačiose JAV, tai ten pirkti gautųsi pigiau.
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2008 07 17, 14:54)
Dar jei surinkus už reikiamą sumą ir gaut nemokamą siuntimą, man atrodo labai panašiai gaunasi. Ar aš klystu?

Neklystat 4u.gif
Išstudijavau viską, skaičiavau..ir pagal kiekius, ir atsižvelgiant į tarpininkavimus, tai tiek iš JAV, tiek iš UK - praktiškai tas pats gaunasi, gal max. poros litų skirtumas. Nebent nesinori po 50 ml pakuotės , tai tada galima iš JAV mažiau siųstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 31 liepos 2008 - 14:22
Man tai įdomu kaip ten su tom priemonėm poveikiu, jei kitos dalinasi tik temose, kuriose perka, sunku ten kažką sugraibyti. Bet kiek bandžiau iškoti nerealus rezultatas. Kažin ar čia pirmųjų dienų/mėnesio euforija ar iš tikrųjų tai toks nuostabus produktas.
Atsakyti
QUOTE(zhiurke @ 2008 07 31, 15:29)
Man tai įdomu kaip ten su tom priemonėm poveikiu, jei kitos dalinasi tik temose, kuriose perka, sunku ten kažką sugraibyti. Bet kiek bandžiau iškoti nerealus rezultatas. Kažin ar čia pirmųjų dienų/mėnesio euforija ar iš tikrųjų tai toks nuostabus produktas.

Sunku pasakyti nebandžius ilgiau naudoti..gal reiktų pagooglinti užsienio tinklalapiuos, kur jau gali būti senai naudojančių šią kosmetiką žmonių atsiliepimų g.gif
Iš dalies placebo efektas irgi rimtas dalykas..jei nuolat girdžiu kokia ta stebuklinga kosmetika ir ją įsigijus imu vartot, įtikėjus, kad ji tokia super, tai ir matysiu laukiamą efektą smile.gif
Užtai reik apsišarvuot sveiku skepsiu ir išbandyt biggrin.gif Mane sugundė, bet aš dažnai susigundau "stebuklais" ir tik po to suprantu, kad stebuklų nebūna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2008 07 31, 15:40)
Sunku pasakyti nebandžius ilgiau naudoti..gal reiktų pagooglinti užsienio tinklalapiuos, kur jau gali būti senai naudojančių šią kosmetiką žmonių atsiliepimų g.gif
Iš dalies placebo efektas irgi rimtas dalykas..jei nuolat girdžiu kokia ta stebuklinga kosmetika ir ją įsigijus imu vartot, įtikėjus, kad ji tokia super, tai ir matysiu laukiamą efektą smile.gif
Užtai reik apsišarvuot sveiku skepsiu ir išbandyt biggrin.gif Mane sugundė, bet aš dažnai susigundau "stebuklais" ir tik po to suprantu, kad stebuklų nebūna cool.gif

Va aš taipogi susgundžiusi bandžiau ieškot, bet be pagrindinio psl. jų atsiliepimų skilties nieko neradau. na Vogue komentaras "we like"....o daugiau kažkaip nerandu. Gal nemoku. Tai jei tamsta kažką iškas tai prašom ir mumi duot paskaityt smile.gif
Nes iš aprašymų- jei viskas galiotų, kad parašyta inete ar ant pakuotės seniai būčiau skiedra be celiulito, raukšlių, spuogų, inkštirų ir panašių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 31, 15:16)
kiek pakainavo?  ax.gif
rinkinį pirkai?  ax.gif

kiek tiksliai kainuos dar nzn, laukiu, kol atkeliaus pas rudaplauke ax.gif aha, pirkau travel kit mirksiukas.gif
Atsakyti
na o aš užsisakiau pas kate25, ilgokai teks palaukti, kol susikaups naujas u=sakymas, bet labai noriu pamėginti...
Atsakyti
vakar jau atsiemiau savo uzsakyma pagaliau thumbup.gif jau bandziau tepliotis smile.gif pirmas ispudis - patiko nerealiai. Labai gerai viskas susigeria i oda. reikia labai labai nedaug. kvapas malonus isskyrus skysta muiliuka veidui, kvepia kazkokiu ukisku muilu. bet uztat labai malonus naudoti, lasiuka i ant veido pamasazuoji (masazuojant putoja) o kai pradedi plauti - putu kaip nebuta.. labai gerai nusiplauna ir labai gerai isplauna veida.
visu priemoniu pagrindas - aloe gelis o ne vanduo kaip visuose kituose priem., nera jokiu pagalbiniu medziagu - tik veikliosios, o konservantai - vitaminai ir citrusu seklu ekstraktai. paziuresim koks bus poveikis veidui panaudojus siek tiek ilgiau mirksiukas.gif
Atsakyti
nuostabus poveikis thumbup.gif ir as jau savo rinkinuko labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2008 08 01, 10:00)
vakar jau atsiemiau savo uzsakyma pagaliau  thumbup.gif  jau bandziau tepliotis smile.gif pirmas ispudis - patiko nerealiai. Labai gerai viskas susigeria i oda. reikia labai labai nedaug. kvapas malonus isskyrus skysta muiliuka veidui, kvepia kazkokiu ukisku muilu. bet uztat labai malonus naudoti, lasiuka i ant veido pamasazuoji (masazuojant putoja) o kai pradedi plauti - putu kaip nebuta.. labai gerai nusiplauna ir labai gerai isplauna veida.
visu priemoniu pagrindas - aloe gelis o ne vanduo kaip visuose kituose priem., nera jokiu pagalbiniu medziagu - tik veikliosios, o konservantai - vitaminai ir citrusu seklu ekstraktai. paziuresim koks bus poveikis veidui panaudojus siek tiek ilgiau  mirksiukas.gif

o tu irgi ta travel kita emei?

Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2008 08 01, 11:00)
vakar jau atsiemiau savo uzsakyma pagaliau  thumbup.gif  jau bandziau tepliotis smile.gif pirmas ispudis - patiko nerealiai. Labai gerai viskas susigeria i oda. reikia labai labai nedaug. kvapas malonus isskyrus skysta muiliuka veidui, kvepia kazkokiu ukisku muilu. bet uztat labai malonus naudoti, lasiuka i ant veido pamasazuoji (masazuojant putoja) o kai pradedi plauti - putu kaip nebuta.. labai gerai nusiplauna ir labai gerai isplauna veida.
visu priemoniu pagrindas - aloe gelis o ne vanduo kaip visuose kituose priem., nera jokiu pagalbiniu medziagu - tik veikliosios, o konservantai - vitaminai ir citrusu seklu ekstraktai. paziuresim koks bus poveikis veidui panaudojus siek tiek ilgiau  mirksiukas.gif

o tai jei jau tiek nedaug reikia,tai kogero praejus menesiui(nes tiek tegalioja) reiks ismesti dar nebaigtus kremus,tonikus ir kt?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 01, 11:42)
o tai jei jau tiek nedaug reikia,tai kogero praejus menesiui(nes tiek tegalioja) reiks ismesti dar nebaigtus kremus,tonikus ir kt?

jų puslapyje rašo, kad galioja vienerius metus, tik reikia laikyti kiek vėsesnėje nei/ar kambario temperatūroje (ir toliau nuo šviesos atrodo).
Atsakyti